Új hozzászólás Aktív témák
-
betegphiu
senior tag
-
950-em nem volt, ahhoz nem tudom hasonlítani, csak 640-em meg ATIV S előtte. 640 az ehhez képest jégkocka volt, az ATIV S meg hasonlóan melegedett, csak sokkal jobban merült.
Jó hűtése volt a snapi 810-nek ebben a telefonban, csak sajnos voltak körülmények ahol ez kevés volt. Mindennapi használatban nálam is csak ez az egy alkalom volt amikor túlmelegedett, de mondom, a körülmények itt elég hátrányosak voltak. 36C, tengerpart, szikrázó napsütés, és HDR fotóztam, kijelző max fényerőn hogy lássak is valamit. 5 perc alatt azt írta hogy akkor ő most nem fotóz, mert melege van.
Egyébként több helyen is írják hogy a snapi 810 nagyon melegedős fajta és MS egyik hibája ez volt a csúcskészülékeinél, hogy ezt rakta bele, hiába a jó hűtés.
Nálam a fentitől eltekintve, ami 1,5 év alatt tényleg csak egyszer jött elő, ezekben a helyzetekben volt melegedési problémám:
- 20-30 perc játék után, a készülék kijelző felől kellemetlenül meleggé válik
- autóban navigáció 100%-ról waze-el olyan 2,5 órát bír, ezért tölteni kell, ha nem félig lemerült telefonnal akarok megérkezni, töltés és navigálás közben pedig többször előfordult, hogy a kettőt együtt nem bírta, letiltotta a töltést majd lemerült, és kikapcsolt. Ez nyáron fordult csak elő, de megoldottam azzal hogy szellőző elé tettem a tratót, és telibekapta a légkondit.
- Continuum alatt index olvasással is fel lehet jól melegíteni, miküzben töltőn is van, annyira hogy letiltja a töltést.Ezektől függetlenül nem volt a hétköznapokban sosem gondom a készülékkel, néha még bánom is hogy eladtam.
-
janeszgol
félisten
-
partytime25
tag
Köszi a válaszod....
Most úgy néz ki helyre jött kb 2 napja uj sim került bele nyomtam hard resetet is... de előtte is ment a frissítés rendesen lehet hogy még nem végzett valami installal azért dobott hibát... most azt irja ki naprakész... de viszont a verziószámok azok aminket fentebb irtam az mennyire friss nem tudod?... mivel elvileg napra kész
bajom nincs vele semmi nincs bug egyenlőre sehol sem se belassulás semmi
... mondjuk előtte sem volt...
-
zolee0307
őstag
-
jeni
félisten
Surface Phone
Úgy gondolom mig a a majdani SurfacePhone meg nem jelenik,el nem terjednek,addig a Microsoftnak a W10 és a 8.1-n kell és kötelező a javításokat kiadniuk!Ha ezt a W10 vonalat eldobják akkor a SurfacePhone se fogják megvenni! Ki venne meg olyat aki már átverve érezte magát az előző mobilja alapján?
A másik gondolat a Microsoft Continuum dokkoló jó lesz a következő WP ,illetve Microsoft mobilokra is? -
zsamiatt
őstag
Szerintem megfelelő lesz neki. Edge beragadással és nem találkoztam.
"A jövője az lesz, hogy erre (semelyik mostani w10 készülékre) 2018-tól biztosan lófütyi fejlesztés nem lesz, ahhoz be kell ruházni majd egy extra drága"
Ezt te honnan veszed? Van valami forrásod is vagy csak pánik keltés megy meg spekuláció?
-
-
Brutális
csendes tag
Már nem. A második 1520-am volt extra garanciás, beszart és 950 xl-t kaptam cserébe aminek viszont nem lett komplett garia, csak addig amíg az 1520-nak tartott volna. Hát az az idő meg már elszállt.
Sokkal jobban örültem volna ha valahogy javítják, és visszaadják mert ez az "utód" minőségileg a közelébe sem ér. -
Brutális
csendes tag
Az ujjaim bütykével ütöttem rá, relatív nem túl erősen. Ezekszerint pont akkora erővel, hogy totál behaljon a képernyő. Fizikálisan abszolút semmi baja, viszont mostanra semmi szín/kép/fény nincs a képen.
A telefonról pont most szedem le a cuccokat, megy rendesen. Még fényképet is csinálja és teszi fel vándrájvra rendesen, meg persze bőszen ébreszt 6-kor...Viszont eladom a retekbe...
-
Gyufaaa
veterán
Atya gatya. Nagy frissítés. Nekem ez eddig kimaradt. Holografikus kijelző várható?
Kiváncsi leszek...
Bár én így is megelégedve használom. Strapát azt bírja, ugyan úgy mint a 920 tette. Ez eddig a járólapos csattanást is túlélte, pedig a sarkára pottyant. Azért kopp-kopp, de strapa cucc.
-
zsamiatt
őstag
Nem értem mit vársz ettől a frissítéstől. Ettől még a telefon működik teljesen jól. Elcseszik? Tényleg kezd már unalmas lenni. Ha tudod miért nem csinálsz jobbat? De komolyan. Könnyű kritizálni, de hajrá, lehet csinálni. Ha meg nem tetszik a rendszer, tényleg nem kell használni. Ettől még van akinek teljesen megfelelő.
-
-
zsamiatt
őstag
Nem vagyok uj. Lumia 920t elsoken szereztem be. Most csereltem csak le. Ha insideresel akkor mit varsz? De komolyan. Egy beta szoftver amit eddig hazon belul teszteltek, most meg ti tesztelitek. Ilyenkor van kiserletezes, takolas stb. Ugyan ez megy egy ugyviteli rendszer gyartonal is. Csak ott belso teszt van.
-
zsamiatt
őstag
Én nem tudom te miről beszélsz. A nem insideres verzióval én teljesen jó sebességgel használom. Minden rendben van vele. Nem fagyot, stb. Kb ugyan azt nyújtja nekem eddig mint a 8.1. Persze vannak dolgok amik boszantoak, de ahogy elnéztem ez más rendszereken sincsenek megoldva. Teljes megelégedéssel használom.
Amivel gondjaim vannak az az MS-nél is elindult felhősödés tendencia. Hogy minden sz*rt be akarnak húzni a felhőbe én meg nem akarok bemenni. És az adataimat se szeretném rájuk bízni. De ez az androidhoz és az IOS-hez képest még mindig itt a legkevesebb.
-
Gyufaaa
veterán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Tehát igazából ezt abból szűrtem le, hogy a 164 alatt tökéletesen futott az OS a készüléken, aztán jött a 218 és a 950 XL-t és a 650-est is hazavágta egy pillanat alatt.
Ekkor a 650-ről töröltem az egészet és feldobtam rá a FAST ringes RS-t, ami ugyan elég bugos, de már stabilabban futott, mint a 218, ráadásul nem merült. Aztán letöröltem ezt is, feltettem az RP 242-es bulid-ot, ami konkrétan kiröhögi a 218-cast sebességben meg úgy mindenben. Pedig a kettő közt hardverben elég nagy szórás van.
Antutu v6-ban a 650 >>>31500, míg a 950 XL majdnem>>> 90 ezret hoz. Mégis a 242-vel (sokkal) gyorsabb a 650. (mintha erre szabták volna) Ebből remélem, hogy a (talán) holnapi, vagy eheti update végre helyreteszi a 950 XL-t is.
-
martinkeet
aktív tag
Nekem egy kb fél méteres magasságból ,sarokra érkezéskor mind az X-pro (sötétkék) ,mind a telefon üvegje megadta magát. Mindig úgy voltam vele ,hogy egy ilyen kategóriájú telefont (nem csak konkrétan erről van szó) vétek tokba bugyolálni ,de mostmár tuti ,hogy az lesz az első dolgom.
-
Gyufaaa
veterán
Kipróbálok egyet. Azért nem gondolom, hogy levegős, mert ha az lenne nem a sarkánál lenne. Megpróbálom a Te linkedben szereplőt. Ezt felteszem én. Lehetőségként nincs kizárva, hogy a mobilis nincs a helyzet magaslatán. Annyi biztos, ha a ragasztóval volt a gond legalább nem kellett kifizetnem az üvegeket.
MOZO hátlap ha minden igaz ma már a gyári helyén fog csücsülni. Már várom.
-
Ágógreen
senior tag
nagyon jól tudja a HP h 800€ért képtelenség eladni telefont...
max ha ráköltenek a propagandára&marketingre egy vagyont mint az Apple...
szerintem a 600-700€ a reális. XL már 470€ körül van.
szerintem a 199ezres hazai nyitóár reális. ami nem sok egy számítógép+teló+tablet csúcshybridért 2016ban. -
Ágógreen
senior tag
!MOBIL!füles és !MOBIL!hangszórós audio közti különbségre gondoltam persze. de látom újra félreérted a dolgokat... már kezded bekavarni a HIFI világát is. pff.
hol látod azt h negyed misi lesz a HP ? ez is feltételezés ... és zéró alapja.
amúgy elég zavarosan írsz... én nem tudom kibogózni a mondandódat.pl:
"Nekem régóta shure 535-ös fülesem van, nem sok mobil tudja kihasználni, de a legtermészetesebben ez tud szólni és valóban""ettől függetlenül az XL flagship létére hangban valóban a béka segge alatt van"
döntsd már el h mit akarsz...
-
Ágógreen
senior tag
húzamosabb ideig kellett tesztelned h rájöjj h fos ?
grat. vájtfülű lehetsz more.. nekem elég volt 5sec.
én nem fényezem a HPt (már alapbból ki van), de a specifikációk alapján az XL max egy kisöcsike szerepbe tengetheti tovább az életét júniustól. a feketéken meg ne lovagolj már (ezen a szinten) mert nevetségessé teszed magad, se a dac chipeken, mert a mobilhangszórónak aztán édesmindegy milyen jelet kap hidd el ember... te keverd a fülhallgatós zenehallgatást a hangszórós muzsikával. két külön tészta. persze megvetted az XL-t is jobb mint bármi ami meg fog jelenni... és ezt egy youtube videóból bejósolod. na ez tipikus. no comment -
Ágógreen
senior tag
fekete mélység ? na az aztán huszadrangú számomra (egy bizonyos szint felett, amit az x3 tuti megüt), sokkal többet ér nálam egy IP67 (+MIL-STD 810G) meg a 4150mAh-ás akksi. Remélem a Bang&Olufsen is odapörköl majd az XL-nek hangzásban. A 8megapixel belső kamera is ígéretes... majd meglássuk. Talán már júniusban kapható lesz. Ami egyedül fájó első hallásra, h Zeiss bácsi ezúttal kimaradt a buliból...
8.1mm vs 7.8mm vastagság-különbség talán nem nagy difi, de bármilyen vékonyítást pluszponttal honorálok, főleg úgy hogy az akksi meg "dundibb"-bá hízott a HP-ben.
én bevárom a X3-at (ha már eddig kibírtam). -
Ágógreen
senior tag
kötyönyöm tyépeny. MM210éhez képest azért emészthetőbb...
vajon ez is igaz lehet ?
https://www.bestmarkt.hu/microsoft-lumia-950-xl-dual-sim-fekete-p300583 -
Snookerface
csendes tag
.63 insider preview van rajt most, újraindulás nincs, a messaging app néha eltünteti a billt, és a kocsiban néha megszakad a bluetooth. Minden más nekem ok. Bugfixek jönnek, olyanok mint például hogy most már nem akar mindenáron felismerni a hello ha jön egy emailem, üzenetem, csak ha én nyomom a gombot hogy be akarok lépni.
Alakul...de még mindig nem egy olyan gránit tömb mint a 8.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged