- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
martinkeet #1749 üzenetére
azért van bőr rajtuk rendesen...
-
válasz
martinkeet #1628 üzenetére
Én biztos, hogy éves szinten fogok rá áldozni Office 365-tel együtt, mert baromi hasznos az Office és a baromi nagy tárhely.
-
jeni
félisten
válasz
martinkeet #1587 üzenetére
szerinted érdeklik őket,hogy a martinkeet hűséges előfizetőjük,vásárlójuk a cégnek?
Válaszuk: minek is vetted meg a terméküket?
Lehet váltani más termékre,szolgáltatásra!
-
martinkeet
aktív tag
válasz
martinkeet #1516 üzenetére
-
rambolo
tag
válasz
martinkeet #1521 üzenetére
Ma én is le akartam adni egy 930-ás készüléket és azt vettem észre, hogy a régi reklamációs forma nem létezik. Csak online chat van angolul és közösségi fórum. Kapcsolatokat megmozgatva az ms sales managerrel sikerült beszélnem és az említett Bíró Mariannt nem is ismeri sot nem csak ó hanem a Pesti iroda recepciosa sem. Valami nagy kavarodás van most, mert az átvevő helyek sem tudnak garit megnézni a rendszerben.
-
jeni
félisten
válasz
martinkeet #1522 üzenetére
Ez alapján hülyére veszi a 950-sőt a 950XL-t. Bár érdekes képen ebből is kihagyták a rádió funkciót.
-
pzstm
titán
válasz
martinkeet #1518 üzenetére
hol kerested őket? Milyen csatornán?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
martinkeet #1518 üzenetére
A válasz igen 🙂. Nálam 930 esetében volt kijelző törés, bementem egy Care-be, ott mondták, hogy gariban nem javítják, de ha ők cserélik, akkor marad a garancia. Ez volt 2014 októberében, most sárgulni kezdett a kijelző és cserélték szó nélkül, garanciálisan.
-
válasz
martinkeet #1516 üzenetére
Miért kerested őket?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
martinkeet #1406 üzenetére
Munkaeszközként használom. Nem akadtam bele én sem a te általad mondott hibákba. Ha ez nálad rendszeres, gyaluld le a telót és lakd be újra. Recoovery-vel.
Más:
Érdekes dolgok döntik el emberek napjait. Az rendben, hogyha nagy gáz van valamivel akkor körbejárom, de hogy bármilyen hír ami felröppen és koránt sem biztos, hogy úgy alakul eltántorítson attól amit szeretnek... Hát nem tudom. Persze mindenki másként éli meg ezeket. WP-nak már a 7-es verziónál temetést rendeztek, de megéltünk a 10-et is. Természetesen ez az én nézetem. Ne vegye senki magára... Vásárlás előtt megtapiztam a felsőkategóriás telókat. Samsung Galaxy S7-el kezdtem. A cégemtől kaptam androidos készüléket, amit sehogy sem tudtam megszokni. 1,5 év után eljutottam vele odáig, hogy váltanom kell, de semmiben nem győzött meg az S7, de főleg nem az android rendszer. Alternatíva volt az IOS, de dualSIM híjján ( tudom, hogy vannak rá külső kütyük, de nah. Ne kelljen már azt is töltögetni meg hurcibálni...)nem jött a képbe. Lumia 950XL kézbe fogva utolsóként a lumia 920-am jutott eszembe így nem is volt kétség, hogy mit válasszák. Vicc az volt számomra, hogy a másik két nagyágyú között dől el a választás, de csak a wp mellett döntöttem. Munkahelyemen windows-t használok, nekem ez a rendszer megfelelőbb.
-
hroberto
veterán
válasz
martinkeet #1403 üzenetére
Ezt mondom, hogy nekem ilyen és hasonló gondjaim nincsenek.
-
hroberto
veterán
válasz
martinkeet #1397 üzenetére
Nem hurroglak le, viszont szerintem maga a rendszer sokkal jobb a 8.1-nél. Nem csak esztétikusabb, de jobban is használható.
950-en használom, olvasom én is a jelentkező bugokat, de szerencsére nálam hibátlanul működik. -
nbware
senior tag
válasz
martinkeet #1397 üzenetére
Hat androidrol váltottam. Az áruház az szánalmas. A kamerája kiváló. A rendszer érdekesnek mondanám. Hol nagyon jo, hol meg lefagy.
Pl elkezdem visszanézni a képeket, lefagy. Igaz egy ki es bekapcsolás a képernyőn helyrehozza -
Gyufaaa
veterán
válasz
martinkeet #1310 üzenetére
Nekem a 920-am volt túlélő. Remélem ez is strapa lesz. Bár amit az kapott, csodáltam érte, hogy bírta. Tokra én gondolni sem tudok. Mármint ilyen ráhajthatóra. Szeretem mikor a telefont foghatom nem pedig a tokot. Egyedül az N8-amon tudtam elviselni, mert arra nagyon patent és kompakt méretűt kaptam. Kollégám még jelenleg is azt nyúzza.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
martinkeet #1310 üzenetére
A sarok az nagyon necces, de ettől függetlenül szerintem el kellett volna nyelnie az üvegfóliának az esést.
A másik, hogy egy GG4 így is törik, az nonszensz, mert a GG3 az egy rakás gané, ha ráfütyülsz már törik, de tudtommal ezen GG4 van, vagy mégsem... -
Gyufaaa
veterán
válasz
martinkeet #1305 üzenetére
Ez érdekes. Nekem is a kékkel volt dolgom, de nem adta be a derekát.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
martinkeet #1297 üzenetére
Ebből a típusból eddig a kéket próbáltam. Bepróbálok egy ilyen pirosat akkor hátha. Köszi!
QI töltőből van ajánlott vagy tökmindegy? Visszaolvasva eddig nem volt olyan ami kimondottan ajánlott kategóriát kapott volna...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
martinkeet #1297 üzenetére
Talán igen, ha Care-ben, vagyis hivatalos helyen javíttatod.
-
válasz
martinkeet #1227 üzenetére
Innentől számítva kb. mennyi idő a megjelenése? Sajnos az új buildek állandó jellegű HR után tudnak csak stabilan működni. Valaki említette, hogy a 122-es végűre kell visszaállítani és onnan tisztán frissíteni a legújabbra. Na de hogyan?
Köszi!
-
hroberto
veterán
válasz
martinkeet #1219 üzenetére
Nyilván hardveres hiba ha a Care-ben is azt mondták.
Nálam teljesen jól működik. Már a 164-es builddel sem volt gondom vele. HR-t sem csináltam. A napokban volt egy gyors merülés, de az új build ezt rendbetette. -
jeszi
tag
válasz
martinkeet #1219 üzenetére
Nálam ma telefonáláskor (indítás és fogadás) nem volt hang, senki sem hallott senkit
Egy restart segített.
-
hroberto
veterán
válasz
martinkeet #1216 üzenetére
A .218-as build miatt?! Ez nagyon fura. Senki sem panaszkodott ilyesmire. Nekem sokat javított az üzemidőn.
-
jacis
nagyúr
válasz
martinkeet #1216 üzenetére
Az nem valami jó
-
BobTail
őstag
válasz
martinkeet #1113 üzenetére
Barna bőr, ezüst kerettel.
-
BobTail
őstag
válasz
martinkeet #1111 üzenetére
November óta használok Mozo hátlapot, csak ott ilyen, ahol megkoccoltam.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
martinkeet #1107 üzenetére
Ma reggel az enyém is meghülyült, azt írta, hogy nem jók a mail címek és persze nem is szinkronizált, ráadásul az összes telefonszám eltűnt! Mivaaaaan?
Újraindítás után minden a helyére került, én nem is értem, hogy ilyet, hogy tud produkálni az OS?
-
kakuk100
őstag
válasz
martinkeet #1100 üzenetére
Szia! Megírnád milyen a nyomógombos hard reset?
Köszi -
válasz
martinkeet #1099 üzenetére
Persze, Care a Váci úton.
-
martinkeet
aktív tag
válasz
martinkeet #1099 üzenetére
Ami még nagyon furcsa ,hogy a nyomógombos hard reset után ,úgy ,hogy nem kértem visszaállítást ,rácsatlakozott a wifire.
A wifi bejelentkezéskor a "kihagyás"-ra böktem ,és jelszót sem adtam meg -
arcadio
csendes tag
válasz
martinkeet #1097 üzenetére
..de arra figyelj oda, hogy ne állítsd vissza mentésből a telefont, mert nekem attól is megromlott. (Költői kérdés, hogy akkor minek a mentés, ha nem lehet visszaállni belőle).
Ha HR után sem az igazi, nyugodtan vidd el a szervizbe; két hétig tuti ott lesz, de legalább segítőkészek. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
martinkeet #1094 üzenetére
Ilyen nálam is volt, de a már mindent megoldó Istencsászár HR után jó is lett!
-
válasz
martinkeet #1094 üzenetére
Szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android játékok topikja
- Formula-1
- Battlefield 4
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest