- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok,
Valaki tudna segíteni a QI töltés ügyében. Sajna megadta magát és nem tudom érdemes e elvinni szervizbe. A netten eddig nem találtam leírást, hogyan lehetne reparálni. Van valakinek ötlete hogyan lehet reparálni?
Másnál is van- volt ilyen hiba? Az usbs töltés megy. Viszont a qi-n már nem is érzékeli a töltő pad. Egy ideig olyan volt mintha nem vett volna fel QI-n elegendő töltést, nehezen indult meg a töltés most viszont egyik töltő padon se hajandó elindulni.
Köszönöm -
zsamiatt
őstag
Sziasztok,
Sajnos reggelre végleg megadta magát a QI töltés a telefonon. Van valakinek ötlete hogyan lehet reparálni?
Másnál is van ilyen hiba?
Köszönöm -
zsamiatt
őstag
válasz
Thor Steinar #2098 üzenetére
szia, Ha azt kérdezed, hogy alaplap cserével hosszabbodik e a gari idő, a válasz hogy nem. Semmilyen terméknél nem hosszabbodik a garancia, csak ha az egész készüléket cserélik.
Szerintem igen. Jó vétel. -
zsamiatt
őstag
válasz
szabo.csabi #2087 üzenetére
azért az durva
-
zsamiatt
őstag
válasz
szabo.csabi #2085 üzenetére
128 giga?
-
zsamiatt
őstag
válasz
szabo.csabi #2081 üzenetére
miért nem teszel bele egy SD kártyát és arra teszed a filmeket? Wlanon simán rá tudod másolni vagy USB kábelen.
-
zsamiatt
őstag
válasz
szabo.csabi #2079 üzenetére
nem tudom sajna. Még nem kellett cserélnem. Magyar webshopokban nem nézted?
-
zsamiatt
őstag
válasz
szabo.csabi #2076 üzenetére
Szia,
A második az USB 3-s az első úgy láttom, hogy csak kettes. Valószínűleg ezért drágább is.
https://www.youtube.com/watch?v=-LbjgB-oZP4
Azt írja, hogy tud tölteni. Tehát az áramot is átviszi.
Ha a TV-n hdmi van akkor más megoldás nem lesz.Mondjuk én sima kábellel nem próbáltam csak miracasttal. Lehet venni hdmi-miracast adaptert.
Az autós töltő egy érdekes kérdés. Az, hogy a csati átengedi az áramot egy dolog. De ha pl a beépített szivargyújtó nem bírja akkor nem fog tudni átvinni nagyobbat. Szóval ettől még a gyors töltő nem lesz gyors töltő. Igen, rá csatlakoztatható. Csak annyi áramot vesz fel az eszköz amennyit enged a rendszer. Rég rossz lenne ha többet akarna felvenni mert akkor levágná a biztit állandóan :
-
zsamiatt
őstag
válasz
szabo.csabi #2071 üzenetére
Szia,
Szerintem eredetiek. Egyébként kár mindenhogy érhet. Simán lehet az eredeti és az után gyártott aksi is cella, gyári vagy anyaghibás.
Lásd a Samsung teloit amig kiégtek eredeti aksival...
A csi töltés tudtommal a hátlaptól függ és nem az aksitól. A hátlapba szokták építeni a csi töltést fogadó felületet.
Igen. Van átalakító. Legalább is adat kábelt átalakítja az tuti. De, hogy a töltést is azt nem tudom neked megmondani.
A penes kérdésre itt a válasz:
https://www.youtube.com/watch?v=-LbjgB-oZP4Vinyo tekintetében szerintem csak az fog meni ami külső tápos.
-
zsamiatt
őstag
válasz
partytime25 #2038 üzenetére
Nekem 15063 van
Nem insider -
-
zsamiatt
őstag
válasz
szabo.csabi #2019 üzenetére
Első indításnál lassú. Ha nem bezárod akkor elfogadhatóbb a sebességé.
-
zsamiatt
őstag
Jól néz ki
-
zsamiatt
őstag
válasz
Ming Cseng #1986 üzenetére
hol hal meg?
-
zsamiatt
őstag
sziasztok, nincs véletlenül valakinek egy fölös fehér hátlapja?
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok,
Egy olyan problémám lenne már elég rég óta, hogy néha nagyon halvány a kijelző felébresztéskor. Vagy teljesen fekete a kép vagy alig van megvilágítva. Onnan tudom, hogy még is feltámadt a készülék, hogy az iris scan bekapcsol. Illetve utána egyszer csak magához tér. Ha újra indítom akkor megint egy darabig jó. Egyébként a hiba viszonylag random szerűen jön elő.
más is tapasztalt hasonlókat? Vas hiba lehet?
-
zsamiatt
őstag
csatlakozom.
Soha nem volt vele ilyen problémám mint amiket felvetett ez a jó ember. Elég sok cégnél üzemeltetünk ilyen rendszer 90-100 db körüli készülék számmal. De probléma nélkül futnak. Teszik a dolgukat. Egyedül az egyik 650-n jött most elő hiba de szerintem az eszköz hibás lesz és megy vissza gariba. -
zsamiatt
őstag
Szerintem megfelelő lesz neki. Edge beragadással és nem találkoztam.
"A jövője az lesz, hogy erre (semelyik mostani w10 készülékre) 2018-tól biztosan lófütyi fejlesztés nem lesz, ahhoz be kell ruházni majd egy extra drága"
Ezt te honnan veszed? Van valami forrásod is vagy csak pánik keltés megy meg spekuláció?
-
zsamiatt
őstag
válasz
ivógéptanács #1857 üzenetére
erre a célra szerintem bőven jó ennyiért.
-
zsamiatt
őstag
válasz
ivógéptanács #1854 üzenetére
szerintem jó vétel. Bár kérdés mire használod a telefont.
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, Problémám lett pár napja. Bekapcsolom a készüléket, de sötét a kijelző aztán egyszer csak halványan megjelennek a dolgok, vagy hirtelen élesen. Ilyenkor se a duple tap se a power butánra nem reagál. Újra indítás után megint megy egy darabig aztán ezt játssza. Viszont érdekes, hogy reagálnak ilyenkor is az ikonok. Nyomkodom és ugyan úgy megnyílik az app.
-
zsamiatt
őstag
válasz
eladogeppc #1839 üzenetére
Szerintem jó vétel.
-
zsamiatt
őstag
Használ valaki hozzá megbízható sport karpántot?
-
zsamiatt
őstag
En a gyari fekete hatlapomat elcserelnem egy gyari feherre...
-
zsamiatt
őstag
válasz
jaffa 2843 #1720 üzenetére
Kar hogy cloudos
es ms fiók kell hozza. Amúgy win 10 eszkore at lehet vinni a telo képet helyi halon store nélkül. Valahol olvastam errol a featurerol
-
zsamiatt
őstag
válasz
Gabesz84 #1696 üzenetére
A win 2008 szerver már tudott alkalmazást is futtatni terminálként. Ergo nem kellett egy egész desktop csak az alkalmazás. Remélem az azért használható lesz. Bár a citrix se rossz. Csak ott meg tudtámmal elég magasak a költségek. Az azure remoteapp is a terminálos app futtatásra épült.
Ami miatt van értelme szerintem az a fogyasztás. Az intel SOC jóval többet fogyaszt, nem? -
zsamiatt
őstag
Nem értem mit vársz ettől a frissítéstől. Ettől még a telefon működik teljesen jól. Elcseszik? Tényleg kezd már unalmas lenni. Ha tudod miért nem csinálsz jobbat? De komolyan. Könnyű kritizálni, de hajrá, lehet csinálni. Ha meg nem tetszik a rendszer, tényleg nem kell használni. Ettől még van akinek teljesen megfelelő.
-
zsamiatt
őstag
válasz
Madcsaba #1685 üzenetére
hardwareikusan én nem nagyon vettem észre gyenge pontokat. Amúgy ha most csúcs készüléket akarsz akkor inkább a HP X3
Nem vagyok HP fan de az nagyon bitangul néz ki.
Gondok inkább szoftver oldalon vannak. Működik minden de van egy két bug még amit javítani kell. Bár az RS1-t én még nem láttam. Elvileg majd holnap. Én munka eszközként használom. Az egyedüli nagy problémám, hogy a postában kikapcsolom a Group nézetet akkor válasz vagy továbbitásnál nem jelenik meg az eredeti üzenet. Minden más rendben működik és hiba nélkül. A 4 hónap alatt az edge volt még ami be beragadt és újraindítottá a készüléket. Kb 2 szer jött elő. Jó ideje nem volt ilyen gond sem.
Video rögzítést még nem próbáltam, a fényképek nagyon szépek. Nyilván automatában van amikor hibázik ez is és újra kel fotozni. -
zsamiatt
őstag
válasz
Madcsaba #1682 üzenetére
A hangszóró szerintem bőven jó. Hangosabb mint a lumia 920 volt. Néha még zenét is hallgatok róla kihangosítva. Nyilván nem egy erősítős hangszett de szerintem teljesen jó. Után a csörgést simán meghallani. Fényképezéshez és zseblámpának is használom a vakut. Eddig még nem tévedtem el
-
zsamiatt
őstag
válasz
Madcsaba #1680 üzenetére
Nekem jól működik. Minden oké. Nem égett be a kijelző. Az RS elvileg jövő héten jön. Mire vagy még kíváncsi?
Az előlapi kamerával szintén nincs probléma. Én a melegedéstől féltem a 810 SOC miatt, de szerencsére nem vészes. Sokkal rosszabbra számítottam. Napi munkavégzésre kiválóan használható. -
zsamiatt
őstag
Értem. hát az outlookot nem cserélném el a win postára. Én azon gondolkodtam, hogy RDP-n dolgoznék. Ott lehetne minden most is használt win32-s alkalmazás.
Az owncloudot weben használod? applikációt nem láttam. Egyébként te találtál hálózati helyre mentési lehetőséget? Lehet csak nekem kerülte el a figyelmemet, de nem találok a rendszerben ilyet. Persze ha lementettem lokálba mondjuk total commanderrel át tudom vinni, de ez mondjuk elégé hiányzik.Az MS dokoloját használod vagy találtál valami jól működőt, ami lekezeli a vezetéknélküli bill és egér párost?
-
zsamiatt
őstag
válasz
Gabesz84 #1531 üzenetére
A szaggatás nekem is feltűnt. De ez nem gondolom, hogy normális jelenség lenne. Ha a miracast átvisz akadás mentesen full HD-s filmet akkor pont egy web oldal megjelenítéssel lenne probléma? Valami optimlizáció lesz. Amúgy meg a problémát nem oldotta meg, mert a sima USB eszközeimet nem tudom használni. Ezért írtam, hogy jó lenne valami vezeték nélküli dokkoló.
-
zsamiatt
őstag
insider verzió van benne? Lehet azon sokat javítottak. Vagy a vezeték nélküli átvitel lenne a ludas?
https://www.microsoft.com/surface/en-us/accessories/wireless-display-adapter-2Ilyenem van.
Bár a felbontás dolgot nem teljesen értem. Hogy lehet, hogy az adapter is teljes képernyőn fút mondjuk a candy crusht is szetteriit rendesen a start screen meg nem jó. Alul is kilog a képből, felül is, és a két szélén akkor fekete sáv van, hogy össze adva kb akkora mint a látható rész. -
zsamiatt
őstag
Nálad rendben működik a continuum? Tegnap az indexen néztem volna egy videot, de elégé szaggatott. Mondjuk miracaston keresztül, de nem tudom elképzelni, hogy az nem lenne képes folyamatos jelet átvinni. Illetve ami feltűnt, hogy a start screen nem tölti ki a TV-t. A játékok és a prezentáció már igen, de a start screen felbontása nem oké. Ez javítva lett insideres változatokon?
-
-
zsamiatt
őstag
Nem vagyok uj. Lumia 920t elsoken szereztem be. Most csereltem csak le. Ha insideresel akkor mit varsz? De komolyan. Egy beta szoftver amit eddig hazon belul teszteltek, most meg ti tesztelitek. Ilyenkor van kiserletezes, takolas stb. Ugyan ez megy egy ugyviteli rendszer gyartonal is. Csak ott belso teszt van.
-
zsamiatt
őstag
Én nem tudom te miről beszélsz. A nem insideres verzióval én teljesen jó sebességgel használom. Minden rendben van vele. Nem fagyot, stb. Kb ugyan azt nyújtja nekem eddig mint a 8.1. Persze vannak dolgok amik boszantoak, de ahogy elnéztem ez más rendszereken sincsenek megoldva. Teljes megelégedéssel használom.
Amivel gondjaim vannak az az MS-nél is elindult felhősödés tendencia. Hogy minden sz*rt be akarnak húzni a felhőbe én meg nem akarok bemenni. És az adataimat se szeretném rájuk bízni. De ez az androidhoz és az IOS-hez képest még mindig itt a legkevesebb.
-
zsamiatt
őstag
válasz
jaffa 2843 #1435 üzenetére
A gugli nem exchange.
Ha elolvasod a hiba üzenetet azt mondja, hogy a gugli fiokodba kapcsold be a mobil szinkronizáció lehetőséget. -
zsamiatt
őstag
válasz
jaffa 2843 #1428 üzenetére
nem vészes a melegedés. Én sokkal rosszabbra számítottam.
-
zsamiatt
őstag
válasz
jaffa 2843 #1422 üzenetére
Jó ár. De ha lehet ne bolti garisat vegyél hanem gyártóit. Ha jól látom a 24 hónapos az gyártói de azért kérdezz rá.
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, Valamiért a win 10 pro-s gépem nem ismeri fel az eszközt. Mi lehet ennek az oka? Igaz, csak USB 2-s csati van a gépen, de úgy tudom lefelé kompatibilis.
-
zsamiatt
őstag
nincs véletlenül valakinek egy fölösleges fehér hátlapja?
-
-
zsamiatt
őstag
Talalt valaki vezetek nelkuli dokolot? Vagy a gyari helyett alternativot? Koszi
-
zsamiatt
őstag
Ma rendeltem meg az XL-t bruttó 145e ért. Igaz csak 1 simes, de gyári 2 év garis.
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, Gondolkodom rá, hogy a 920-t lecserélem egy ilyenre. Érdemes benne gondolkodni vagy jobb még várni? A Proci mennyire melegedős? Illetve várható a készülék szerintetek az új snapi procival?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged