- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én, ugyan nem bízom rá, mindig beütöm, de azt sem gondoltam, hogy egy egyszerű másolással az elmentett jelszavak is csak úgy "átmennek". A banki számláimhoz 18 karakteres nagyon erős jelszavak tartoznak, amelyek mind fejből tudom, az életben nem menteném el, de még ez sem jelenti azt, hogy még így is biztonságban lenne.
Ok, akkor valaki írja le, hogy tudok minden jelszót az edge-ben tudni, most direkt kipróbálom majd.
-
confuser
senior tag
Július 21-ei interjú. Ezt követően ő maga is többször megismételte ezt a kijelentését, illetve Terry Myerson is nyilatkozta ugyanezt. A nagyobb, nevesebb wp oldalak is lehozták (wincentral, winbeta), illetve ha jól emlékszem még egy Twitter Q&A-ben is olvastam a megjelenés után, hogy "these are for the fans", de most telefonról nem fogok ennyi forrást előkotorni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest