- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én, ugyan nem bízom rá, mindig beütöm, de azt sem gondoltam, hogy egy egyszerű másolással az elmentett jelszavak is csak úgy "átmennek". A banki számláimhoz 18 karakteres nagyon erős jelszavak tartoznak, amelyek mind fejből tudom, az életben nem menteném el, de még ez sem jelenti azt, hogy még így is biztonságban lenne.
Ok, akkor valaki írja le, hogy tudok minden jelszót az edge-ben tudni, most direkt kipróbálom majd.
-
confuser
senior tag
Július 21-ei interjú. Ezt követően ő maga is többször megismételte ezt a kijelentését, illetve Terry Myerson is nyilatkozta ugyanezt. A nagyobb, nevesebb wp oldalak is lehozták (wincentral, winbeta), illetve ha jól emlékszem még egy Twitter Q&A-ben is olvastam a megjelenés után, hogy "these are for the fans", de most telefonról nem fogok ennyi forrást előkotorni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest