Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Nagy a csend a topikban...
-
jacis
nagyúr
Én is 950XL-re akartam váltani már egy ideje, de az ára olyan szépen ment le hogy vátam vele egy kicsit még. Aztán most jöttek ezek a kétes hírek az MS telefonokkal kapcsolatban meg hogy a wp jövője is erősen kérdéses így nem mertem belevágni hisz most sincs rendben és mi lesz ha ettől is csengébb támogatást kap majd.
Sajnálom, mert nagyon rá voltam állva de azt érzem nem szabad bevállalni. -
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
Na mi a helyzet egy napos használat után srácok a .318-al?
Jól sikerült jól gondolom? -
jacis
nagyúr
Ma beszéltem a pesti arénában lévő mm-ben egy ms-es promóter kishőlggyel és a joy napokon akciós lesz minden új és régi lumia. Pontosan nem tudta de 10-15%-os kupont fognak adni ami a vásárláskor be leher váltani. Az az3rt már nem olyan rossz...
-
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
eBay-en nagyon jó áron lehet új 950XL-t venni. Szerintetek van benne magyar nyelv meg a hálózatokkal nem lehet gond?
-
jacis
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1272 üzenetére
Hülyeséget írtam. Mind a kettő 3GB-os és QHD.
Én a Continuum-al a sima 950-et próbáltam. Kapott mindent és azon kivűl hpgy kicsit melegedett volna nem volt vele semmi gond. A cimborám nyomatta a 4K videót monitoron én meg navigáltam a telefonon. Nem kis terhelés és reccenés nélkül ment mind a kettő. -
jacis
nagyúr
Moat jöttem az MM-ből. Megnyomkodtam megint az XL-t. Legalább 30 percet nézegettem a rendszert. Nagyon bejön a rendszer is meg a telefon is. Csak idő kérdése mikor veszem meg de hogy ez lesz a következő telefon az biztos.
-
jacis
nagyúr
Érdekes, hogy 950XL nincs használtban szinte egy sem míg sima 950 van elég sok
Ennyivel gyengébb lenne? -
jacis
nagyúr
válasz
martinkeet #1216 üzenetére
Az nem valami jó
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Ma voltam a Veletech rendezvényen és beleszerettem a Lumia 950XL trlefonba meg a Continuum módba.
Valszeg lecserélem a telefonom rövid időn belül a fent említett Lumiára. Viszont mielőtt megtenném szeretném megkérdezni, hogy a whatsapp és viber és egyéb értesítések mennek jól? Nincs késés stb?
Üzemideje milyen a telefonnak a mindennapokban? Tudom hogy nem jelzi ki mennyi kijelzőidőt produkál egy töltéssel, de hátha van valaki aki esetleg tudja az átlagot..
Válaszokat köszönöm. -
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory #706 üzenetére
Pont ezt akartam megírni én is
Van valami csavar a dologban. -
-
jacis
nagyúr
Korrekt teszt. A Veletech-en én is megnéztem ezt a telót. Nem tetszik. Egy lumia 1520 még mindig jobban kellene mint ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest