- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
rambolo
tag
válasz
martinkeet #1521 üzenetére
Ma én is le akartam adni egy 930-ás készüléket és azt vettem észre, hogy a régi reklamációs forma nem létezik. Csak online chat van angolul és közösségi fórum. Kapcsolatokat megmozgatva az ms sales managerrel sikerült beszélnem és az említett Bíró Mariannt nem is ismeri sot nem csak ó hanem a Pesti iroda recepciosa sem. Valami nagy kavarodás van most, mert az átvevő helyek sem tudnak garit megnézni a rendszerben.
-
rambolo
tag
válasz
zsoltzsolt #1091 üzenetére
Indulásnál van egy bug, elindítom -megjelenik a kamera kép-elsötétül-újra megjelenik a kamera kép.Ettől független gyorsan fókuszál és ment.
-
rambolo
tag
válasz
zsoltzsolt #1089 üzenetére
2016.128.111.0
-
rambolo
tag
válasz
zsoltzsolt #1087 üzenetére
fw: .16025.39011 -
rambolo
tag
Elérhetőek a here alkalmazások a 950/950XL-re
-
rambolo
tag
válasz
Mr Bond 007 #936 üzenetére
Nem rugózunk rajta, csak a bejelentést félreértelmezőknek hívtuk fel a figyelmét, hogy nem víz van a heat pipe-ban, ennyi.
-
rambolo
tag
-
rambolo
tag
válasz
zsoltzsolt #859 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a chrome bol exportálva edge-be importálva atmennek-e a jelszavak is, de az biztos(mert nálam rendben működik edge/beállítások/mentett jelszavak kezelése) hogy amit asztali win10 edge ben jelszót elmentettem az az oldal jelszóval együtt megjelent a telefonon is.
-
rambolo
tag
Google photos helyett a OneDrive lehetne az alternatíva, bár nem tudom, hogy milyen egyéb funkciói voltak a google photos-nak. Here már nincs a 950/950XL en, helyette ott a térképek alkalmazás, szinte minden megtalálható benne amit korábban a here nyújtott. Google chrome nincs, helyette opera mini, vagy edge, de vannak más alternatívák is csak arról nem tudok véleményt mondani.
-
rambolo
tag
Az én napi használataim során nincs eget rengető bug. Jött már 3 frissítés a megjelenés óta. A prémium érzés az számomra nagyon relatív. Nincs igényem a fémre,nekem igy tetszik ahogy van.Recsegés nálam nincs, de ha lenne sem izgatna, hisz ez egy polikarbonát vetemedhet az illesztéseknél melegedés esetén. Aki visszavitte gariba vagy cserébe az sajnos nem tudta nit vesz, vagy nem erre számított. És nem érdekli ha egy kicsit bukik, eladja vesz androidot. Az eladasok között tobb olyan indoklást láttam, hogy sajnos nem jött be a rendszer.
-
rambolo
tag
válasz
Snookerface #793 üzenetére
Tovább görgetett... 😁
-
rambolo
tag
Nem kell tagnak lenni ahhoz, hogy évek óta lássam a fikázásaidat. Ugyebár nem használod a telefont, a rendszert is csak videóból ismered igy a tanácsod sem tűnik túl hitelesnek. Régi l920 okozta bántalmaidat még most is a wp híre bánja. En is kipróbálnám az iphone-t csak a magyar forint nyomába se ér az angol fontnak...
-
rambolo
tag
Kinézetre, kivitelezésre, első megfogásra anyag használatra legyen. De úgy, hogy nem használta a rendszert egyhuzamban 2-3 hétnél tovább, úgy ne térítsen el egy lehetséges tulajdonost. Más forumot nem latogatok, de wp felhasználok járnak iphone vagy droid fórumba szapulni a rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Milyen processzort vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest