- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
Ha valaki akar tesztelni szerintem megválok Lumia XL-től. Van hozzá dokkoló is.
Nagon rég nem használtam már, nem tudom az akku működik e. Ha valakit érdekel leellenőrzöm. -
Gyufaaa
veterán
válasz
betegphiu #2164 üzenetére
Nekem is meg van még. (950XL+dokk) Gyerkőcöm használja mint tablet. Játszik, filmet néz dokkolón keresztül, netezik stb...
Kezembe szoktam venni nosztalgiázni. Én bírtam nagyon. Most is szívesen használnám, csak vannak fontos appok amiket sajnos nem érni már el rajta vagy sajnos sosem volt ekérhető wm rendszeren. De még mindig ütős vas szvsz. -
Gyufaaa
veterán
Skacok, Continuum nem viszi át a hangot TV-re. Ezt hogyan, miként lehet beállítani? Van valakinek tapasztalata vele?
-
Gyufaaa
veterán
téves..
-
Gyufaaa
veterán
Beállítások --> Adatvédelem --> Értesítések. Én Insiderezek, nekem nem hoz le ott semmit, de emlékeim szerint a "normal" módban működött.
-
Gyufaaa
veterán
Még 2 napig ingyenes a wifi commander az áruházban. Ha valaki esetleg ilyenre vágyik.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
jaffa 2843 #1789 üzenetére
Valóban...
zsoltzsolt: Build ;P
-
Gyufaaa
veterán
Új bulid van. (insider)
-
Gyufaaa
veterán
válasz
martinkeet #1749 üzenetére
azért van bőr rajtuk rendesen...
-
Gyufaaa
veterán
válasz
jaffa 2843 #1742 üzenetére
Nekem is van benne. Nem hiszem...
-
Gyufaaa
veterán
válasz
lalyoska #1739 üzenetére
Már a win7 telefonok óta hajtogatják, hogy halott. Számomra meg az android halott, még is tudom, hogy sokan megelégedve használják... Szerintem abszolút használható és kedvelhető rendszer. Én meg vagyok vele elégedve. Kamera szép képeket lő abszolút. Próbáld ki és megtudod, hogy neked beválik e. Ezt más nem fogja tudni helyetted eldönteni. 120k-ért szvsz sima ügy.
-
Gyufaaa
veterán
Könnyű kezelés --> További lehetőségek alatt van egy opció. Beszéd szolgáltatás bemondja a hívóazonosítót. Csak nem beletették, ami a jó kis symbian rendszerben volt, hogy benyögi ki hív?? Az über faxa lenne. Bekapcsoltam, próbáltam hívni magam, de nem mondott semmit.
Vagy ez nem az?
Cortana hol a nyavajában aktiválható, mert hiába nyomom a keresőt nem történik semmi. :/
-
Gyufaaa
veterán
10.0.14905.1000build ma éjjel települt. (insider)
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Gabesz84 #1704 üzenetére
Bakker. Ez a frissítés insiderre már egy hete lejött. Itt várom, mint a messiást... Ezért írja a "drága", hogy naprakész...
Anomália: Képek nézegetése közben, ha belenagyítok két ujjal duplakopp nélkül a kép leugrik a képernyő felére és nem lehet mozgatni. Ha duplakoppal indítom a nagyítást, minden problem nélkül teszi a dolgát.
Eddig más szembetűnő dologgal nem találkoztam. Már ahogy én használom.
-
Gyufaaa
veterán
Atya gatya. Nagy frissítés. Nekem ez eddig kimaradt. Holografikus kijelző várható?
Kiváncsi leszek...
Bár én így is megelégedve használom. Strapát azt bírja, ugyan úgy mint a 920 tette. Ez eddig a járólapos csattanást is túlélte, pedig a sarkára pottyant. Azért kopp-kopp, de strapa cucc.
-
Gyufaaa
veterán
Jött új frissítés (insider). Betyár gyors a vas.
-
Gyufaaa
veterán
Skacok. Fizetőkártyát NFC fizetéshez hol a manóba tudok rögzíteni?
Microsoft honlapján rögzítve van, de a telón nem tom kiválasztani. MasterCard alkalmazás semmilyen platformon nem megy vagy csak microsoft kiváltság?
-
Gyufaaa
veterán
Nálam 2 nap alatt jelentkezett kétszer teljes rendszer fagyás. SR segített mindkét esetben. Valaki tapasztalta? (insider FB)
-
Gyufaaa
veterán
válasz
jaffa 2843 #1629 üzenetére
Kaptam én is 1évet ingyenesen. Azt ki is használom, a továbbiakat meglátom utánna
-
Gyufaaa
veterán
Szomorú vok egy kicsit hogy elvette az ms a OD tárhelyet...
-
Gyufaaa
veterán
Napokban lekaszáltam a rendszert és szüzen telepítettem az insidert. Brutálmegaklafa lett. 4. napja nyúzgálom így, eddig bugmentesen.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
zsoltzsolt #1604 üzenetére
Bakker... Erre nem is gondoltam
-
Gyufaaa
veterán
Tegnap OTAn jött frissítés. Azóta egyszer újraindult és egyszer kifagyott a rendszer. Fagyásnál kb 1 percig ledermedt aztán helyreállt.
-
Gyufaaa
veterán
Insider -el jelenleg van valami bug? Azért lenne fontos, mert meló közben nem lenne jó ha befagyna, újra indulna vagy nem lehetne hívni
-
Gyufaaa
veterán
Insider-t érdemes úgy látom kipróbálni. Lehet feldobom én is.
-
Gyufaaa
veterán
Frissült a viber. Most már sokkal korrektebb a kinézete... Klafa lett szvsz
-
Gyufaaa
veterán
válasz
martinkeet #1406 üzenetére
Munkaeszközként használom. Nem akadtam bele én sem a te általad mondott hibákba. Ha ez nálad rendszeres, gyaluld le a telót és lakd be újra. Recoovery-vel.
Más:
Érdekes dolgok döntik el emberek napjait. Az rendben, hogyha nagy gáz van valamivel akkor körbejárom, de hogy bármilyen hír ami felröppen és koránt sem biztos, hogy úgy alakul eltántorítson attól amit szeretnek... Hát nem tudom. Persze mindenki másként éli meg ezeket. WP-nak már a 7-es verziónál temetést rendeztek, de megéltünk a 10-et is. Természetesen ez az én nézetem. Ne vegye senki magára... Vásárlás előtt megtapiztam a felsőkategóriás telókat. Samsung Galaxy S7-el kezdtem. A cégemtől kaptam androidos készüléket, amit sehogy sem tudtam megszokni. 1,5 év után eljutottam vele odáig, hogy váltanom kell, de semmiben nem győzött meg az S7, de főleg nem az android rendszer. Alternatíva volt az IOS, de dualSIM híjján ( tudom, hogy vannak rá külső kütyük, de nah. Ne kelljen már azt is töltögetni meg hurcibálni...)nem jött a képbe. Lumia 950XL kézbe fogva utolsóként a lumia 920-am jutott eszembe így nem is volt kétség, hogy mit válasszák. Vicc az volt számomra, hogy a másik két nagyágyú között dől el a választás, de csak a wp mellett döntöttem. Munkahelyemen windows-t használok, nekem ez a rendszer megfelelőbb.
-
Gyufaaa
veterán
No? Valakinek valami szembetűnő bug?
-
Gyufaaa
veterán
A MM is levitte az árat.
-
Gyufaaa
veterán
No. Teszt és belakás zajlik.
-
Gyufaaa
veterán
Nekem is recovery lesz belőle.Hívásnál nem kapcsol be a hangszóró... Újraindítás nem segít
-
Gyufaaa
veterán
-
Gyufaaa
veterán
Már fent is vagyon.
Minden gyorsabb és nagyobb lett. A kijelző is xxl-re váltott.
Egyenlőre marad a teszt.
Ééés igeen. Egy általam eddig tapasztalt bug javításra került. Zárolt kijekzőnél végre inaktívak a hangerő gombok. Ez klafa.
-
Gyufaaa
veterán
-
Gyufaaa
veterán
MOZO felkerült a vasra. Így már világbajnok. Igazán premium érzés. Illesztés, tapintás, gombok, anyag, masszivitás.... Világbajnok!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
martinkeet #1310 üzenetére
Nekem a 920-am volt túlélő. Remélem ez is strapa lesz. Bár amit az kapott, csodáltam érte, hogy bírta. Tokra én gondolni sem tudok. Mármint ilyen ráhajthatóra. Szeretem mikor a telefont foghatom nem pedig a tokot. Egyedül az N8-amon tudtam elviselni, mert arra nagyon patent és kompakt méretűt kaptam. Kollégám még jelenleg is azt nyúzza.
-
Gyufaaa
veterán
Kipróbálok egyet. Azért nem gondolom, hogy levegős, mert ha az lenne nem a sarkánál lenne. Megpróbálom a Te linkedben szereplőt. Ezt felteszem én. Lehetőségként nincs kizárva, hogy a mobilis nincs a helyzet magaslatán. Annyi biztos, ha a ragasztóval volt a gond legalább nem kellett kifizetnem az üvegeket.
MOZO hátlap ha minden igaz ma már a gyári helyén fog csücsülni. Már várom.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
martinkeet #1305 üzenetére
Ez érdekes. Nekem is a kékkel volt dolgom, de nem adta be a derekát.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
martinkeet #1297 üzenetére
Ebből a típusból eddig a kéket próbáltam. Bepróbálok egy ilyen pirosat akkor hátha. Köszi!
QI töltőből van ajánlott vagy tökmindegy? Visszaolvasva eddig nem volt olyan ami kimondottan ajánlott kategóriát kapott volna...
-
Gyufaaa
veterán
Valaki használ üvegfóliát 950 xl- en? 3db -ot próbáltunk fel rá, de mindegyiken hiányos volt a ragasztó. Kifeszültem. Ráadásul nem is egy gyártótól származtak...
-
Gyufaaa
veterán
Zárolt rendszernél az oldalsó gombok aktívak vagyis lehet hangosítani, halkítani és kamerát indítani. Ez kikapcsolható?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
hroberto #1278 üzenetére
950XL DS -t reggel 8-kor vettem le töltőről. Egész napos buzerálás, fényképek, netezés, zene... Most tartok 46% akkunál. Teljesítmény és rendszer eddig ott van a szeren... Nekem bejön. Android után felüdülés. Visszasírtam a Lumia 920-am, de ez korrekt folytatás lesz úgy érzem.
-
Gyufaaa
veterán
Sziasztok. Népesítem újra a wp tábort egy 950xl DS-el. Csengóhangot erre is csak és kizárólag pc-n keresztül lehet beállítani? mp3+tag meg van, de a telón keresztül bemásolom a csengőhang mappába akkor nem látszik. Nincs itthon jelenleg pc-m, hogy kipróbáljam. Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 1 / 2
- Kés topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest