Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsamiatt #1867 üzenetére
Nem spekuláció, hanem ejakuláció!
Amíg azt látom, ami, és ezt nem csak úgy én vertem ki az előbb, hanem több cikk is ezt feszegeti és a jelek is erre utalnak, addig én ezt tényként kezelem, hogy a mostani w10-zes készülékeket is kukázni fogják, illetve csak úgy lesznek, ha már van, de ezekre fejlesztés? Vagy szerinted...mostanában láttál olyan fejlődést, amiért rátudnák vágni, hogy igen ez egy kib..ott flagship? Inkább minden xar, fb, pp, alapprogramok, mint olyan nem is léteznek, vagy megszűnnek, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, állandóan valamivel okoskodni, vagy hekkelni kell ezt a szart, illetve nem szar, mert a készülék maga kiváló, de ott a központban, vagy miben akkor totális hülyék ülnek.Edge beragadással és nem találkoztam.
Ezt is leírtam, a bug-ok nem mindenkinél jönnek elő, de ha ott van valószínűleg csak egy megoldás lesz, a wdrt. A ki a francnak van kedve 3 órát elcseszegetni az életéből emiatt...
----------------
(#1868) hroberto
Van erről valami linked?
-
hroberto
veterán
-
ivógéptanács
tag
válasz
zsamiatt #1855 üzenetére
leginkább tel, net, navi, foto, video, aztán még zene (fülessel), kicsi játék ... igazából ár/értékileg kéne a megfejtés, vagyishogy 95e körül van e jobb (mondjuk sokkal jobb nem hiszem hogy lenne ezért az árért most a piacon), sajnos okostelóban nem vagyok nagy jampi
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsamiatt #1706 üzenetére
Amikor a BT kapcsolat megszakad, tehát kiszállok az autóból és leállítom, az én autóm még hazaérkezésig pár rendszert, első és belső (alap) világítás, wifi, BT 10 másodpercig nem állítja le, de utána áramtalanítja az egész autót, vagyis áramtalanítás után, a telefon azonnal meghülyül. (Egyébként egy 2015 BMW 7- 740Ld xDrive-ről van szó) Amibe tulajdonképpen nem is kellene semmilyen telefon, mert ez az autó maga a seggkinyalás művészete, vagyis alapból van benne minden, de emiatt külön SIM kártyát már nem használok, így is van már sok készülék meg szám a családban. Tehát beszállok az éppen nálam lévő telefonnal, azzal kommunikál azonnal és ennyi a történet, csak mint írtam a leállításnál van ez a BT befagyás, de csak az autónál. Lehet a bömös a szar :-D
De ma recovery lesz (ha lesz időm rá) és feldobom az új update-t, addig nem akarom szapulni, mert lehet, hogy a sok ráfrissítéstől már teljesen meghülyült a készülék és nincs is baja.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsamiatt #1693 üzenetére
Hogy mit? Olvass be a PREW topikba, leírtam.
Főleg stabilitást, az meg, hogy csináljak jobbat elég óvódás jellegű RE, ők csinálják meg végre, hogy egy zászlóshajó készülék profiként működjön, nem váltani akarok, mert tetszik a csempés dolog nagyon is, használhatóvá tegyék, ez a lényeg. Jelen esetben a BT egyszerűn kibaxott szar ezen a telefonon, annyira bugos, ha pl társítás után kiszeretném kapcsolni megdöglik az egész...Azt tudom, hogy nálad minden frankó, de ezt én nem ettem meg a múltkor sem.
Legyen elég annyi, hogy várok javulást, a többivel te ne törődj. -
-
válasz
zsamiatt #1695 üzenetére
Szóval nem a telefonon fognak ezek futni, olyasmi lesz mint a win7-ben az XP mode, amit be lehetett állítani úgy hogy ne lássad a virtuális gépet, csak az alkalmazást.
Most ugyanez lesz, csak a virtuális gép, amin az alkalmazások futnak nem localban lesz, hanem a felhőben / céges felhőben.
Magyarán offline használhatatlan.
Ennek túl sok értelmét nem látom, jobb lenne ha már ilyen irányba akarnak menni, ha intel SoC kerülne az ilyen telefonokba. -
válasz
zsamiatt #1530 üzenetére
Bármilyen miracast eszközzel megy a képernyőmegosztás része. Én egy LG TV-vel próbáltam, viszont nagyon nagy a késleltetése.
Filmet nézni jó, meg képeket mutogatni, de netezésre már alkalmatlan. Késik az egér mozgása vagy 21-2 másodpercet, wireless szerintem használhatatlan.Mondjuk lehet más eszközzel jobban tud működni, de a vezetéknélküli képátvitelben annyira nem hiszek
-
nbware
senior tag
válasz
zsamiatt #1480 üzenetére
én monitoron néztem, ott nem volt vele gond, ami viszont hülyén nézett ki a monitoron, az a messenger, de böngészőből intéztem a chatelést, így meg tudtam oldani.
Videót néztem youtuberól, plexről 4k és full hd-t de egyiknél sem volt akadás, szépen vitte, igaz a telefon kicsit melegedett
Főleg ha közben bejött egy hívás, na akkor aztán melegedett -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsamiatt #1455 üzenetére
.318-cat használod, vagy melyiket?
Még mindig nem érted, hogy miről beszélek.
Vagy neked külön szoftvert gyártottak telefonnal együtt?
Mindenhol erre panaszkodnak...
Kb úgy képzeld el, hogy a 950 XL hardvere annyira erős, hogyha ráböksz pl a kapcsolatokra, vagy pl egy kitűzött személy képére a főképernyőn, akkor ott a másodperc tört része alatt, rögtön és szinte azonnal meg kell(ene) jelennie, de bárminek. Ilyen volt még 107-nél is...fogjuk rá. és...
Ilyenek voltak anno 2015-2016 telén az insider build(ok). Egy mezei 640-en. Ehhez képest a flagship 950 xl egy tetű lett a th2-vel...De felőlem, legyen nálad nagyon gyors, legfeljebb nem hiszem el. Vagy tényleg nem érzed át, hogy ennek mennyivel gyorsabbnak kellene lennie...
----------
Szerk:
Én nem szoktam védeni egy hardvert sem, ami a tulajdonomban van, ha szar, akkor szar, ha jó, akkor jó, mindegyiket leírom...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
nbware
senior tag
válasz
zsamiatt #1451 üzenetére
ezt én is szeretném megtudni, mi az ami neked lassú? én nem tapasztalok lassúságot, amióta insidert használom még jobb lett tőle a telefon és nálam szerencsére bug mentes
se reset, se lassúság... igaz én nem használom az ms felhőjét, hanem a sajátomat, amit én csináltam saját magamnak
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsamiatt #1449 üzenetére
TH2 az a .318!
Világosabban nem tudom leírni, ne legyél érthetetlen!
Insider fast a 650-en használom, hagyjuk!Most csereltem csak le.
Ettől vagy új 950-es tulaj, aki csak mostanában kezdett ide írni, a kérdésem főleg erre vonatkozott, gondolom ezért nem láttad eddig az írásaim...de mondom/írom hagyjuk, ne engem győzz meg, arról, ami szerinted jó, mert nem az.
A th meg egy kicseszett béta még mindig, de javulgat, viszont lassú az egész egy 100 előtti build-hoz képest, nagyon is tetű lassú.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
-
Brutális
csendes tag
válasz
zsamiatt #1423 üzenetére
Korrekt cég. Bő egy hónapja cserélték szó nélkül az 1520-ast egy 950xl-re. Bővített garanciás volt, de mivel nem tudtak alkatrészt szerezni, ezért kaptam ezt kárpótlásul.
Az már más tészta, hogy a 950xl a nyomába sem lép az 1520-nak...
Minőségileg meg sem közelíti, a win10 meg tökéletesen elég hogy végleg kiábrándítson a wp-ből.(elnézést, jaffa 2843 kérdésére ment a válasz)
-
Ryoo
senior tag
válasz
zsamiatt #1412 üzenetére
Windows Media Player van a gépen? Ha van, akkor próbáld a gép hátulján lévő USB csatin, ha ott próbálod, akkor próbáld meg másik csatlakozóval, ha akkor se megy, akkor USB driver eltávolít és ismertesd fel újra és utána próbáld meg. Ha ez se segít, akkor én kifogytam.
-
btudos
nagyúr
válasz
zsamiatt #1393 üzenetére
Ha dokkoló kell, az vezetékes. Ha egeret meg billentyűzetet dugsz bele, minek a vezetékmentesség?
Vezeték nélkül is működik a continuum mód bármilyen miracast adapterrel, de ott maximum bluetooth kiegészítőt tudsz a telefonhoz kötni (BT billentyűzethez 8.1 Update 2 óta van támogatás).
-
hroberto
veterán
válasz
zsamiatt #1176 üzenetére
Egy darabig nem várható Lumia telefon. Sőt valószínűleg nem is lesz több Lumia. Surface Phone lesz talán, de az sem az idén.
Úgyhogy nem nagyon van mire várni. Nekem sima 950-van, egy ismerősömnek az XL, én is ő is meg vagyunk elégedve a telefonnal. Melegedésre sem panaszkodott.
Nekem volt 920-am is, az sokkal jobban melegedett a 950-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged