Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbware
senior tag
válasz
partytime25 #2043 üzenetére
Hát nézd meg, hogy valóban-jó e az időpont és a dátum, mert a tanúsítványok miatt akkor nem tudja telepíteni!
-
nbware
senior tag
A levelek törlését nem csak nálam és ezen a telefonon csinálja, hanem a nokian is és minden kollégámnál előfordult már ez a random törli, pedig azt jelölik ki amit törölni akarnak, ez kb 30-40 üzenet kijelölésénél csinálja... Kisebb kijelölésnél természetesen nincs probléma! Nem vagyok analfabéta hozzá, igenis tudom használni, csak sok a hiba benne. Óriási csalódás sajnos maga az MS rendszer, a telefonnal nincs úgy bajom, ha működne
-
nbware
senior tag
Hát pedig nekem szar a telefon és olyankor csinálja a bugokat, amikor a legjobban kéne, pl fényképezés közben ment egy képet vagy fél óráig? ez mi a f.szom? csak restart segít! Hiába vittem vissza, cserélték, vagy csináltam HR-t ugyanúgy rossz maradt.
60%ról lemerül 1 óra alatt, mert az edge fut a háttérben??? Iphonenál nálam ilyen nem volt, még ez az akksi hiba sem, de ha utána olvastál volna, 5, 5s, 6, 6s, és bizonyos első szériás 7eseknél volt ez a probléma, de csak ha felraktad a 10.1.1-et és ott sem mindenkinél. DE visszavitted és kicserélték a telefont INGYEN, MSnél ilyenre azt mondják reseteljél, ja mert annyira sok időm van újból beállítani a telefont!!! BTn átküldenek pl 50 képet, mind az 50 képnél egyesével le kell mentenem!!! Mi a f.szom ez, ha nem idegesítő?Én pedig mindenkinek ajánlottam a MS telefonokat, mert jó volt, de többször volt rossz és olyan dolgokról kellett lemondjak, vagy nem is tudtam használni, ami nálam sajnos a negatív élményt gazdagította.
Igen megvettem 250ért az Iphone telefont, DE ha bármi bajom van cserélik, minden működik rajta teljesen jól és úgy ahogy én akarom minden megkötés és háttér program nélkül, 1-2 furcsaság volt az elején, amit szokni kellett, de működik és nem órákig keresgélni a semmit mondó gépházban... És ami a legjobb, hogy olyan funkciókat tudok már használni és ingyen beszélni másokkal, amit a MS és DROID alatt csak külön program kíséretében sem tudtam volna megtenni, hacsak nem az illető feltette! (pl. VIBER, SKYPE) pl a skype és vibernél vagy megkapom az üzenetet, vagy nem, de inkább nem. Facebook az maga a pokol, dög lassú, akkor már inkább a böngészőjét használom, ott még úgy ahogy elmegy, de ez az edge is érdekes. Semmit sem jegyez meg, vagy ha mégis, azt pont nem kéne
Ja és más böngésző nincs 2016ban!!!
Egyedül ami jó volt az a levelező programja, legalábbis azt hittem, ez az etalon, de pl ha törölni szeretnék 40 spamet, kijelölöm őket, majd kb 5-10mp várakozás, amíg a telefon dolgozik
Ja és mit csinál az állatja, nem azokat törli ki amiket kijelöltem, hanem random... Hát köszönöm!!! Még szerencse, hogy exchange alól vissza tudtam hozni a levelezésem!
Én nem lebeszélni akarlak titeket róla és meggyőzni, mert én aztán teljesen Apple ellenes voltam, de azt kell mondjam meggyőzött, sőőőt, gondolkodom laptopon is, mert ismerősnél láttam, megcsodáltam és bazd minden működik nem kell ezt-azt telepíteni, állítgatni, hanem ott van és megy!
-
nbware
senior tag
Mindenképp, a WP egy elmaradott rendszer teli buggal, ha türelmes ember vagy és nem baj, ha nem vagy elérhető, vagy lefagy a telefonod, vagy néha hipp-hopp lemerül a telefonod, csak jobban járhatsz. ÉN NAGYON MEGBÁNTAM, HOGY MEGVETTEM!!! Eladni nem lehet, mert már semmit nem ér a piacon...
-
nbware
senior tag
Hat pl facebookbol egy osregi verziot kapsz, ami kb a likera kepes csak, messengernel hol kapsz ertesitest, hol nem. Nalam pl colt, hogy lefagyott nem 1x a telefon, vagy lemerul 1 ora alatt 60%rol. Ha van jobb, akkor semikepp ne a wpt valaszd, en megbantam, eladni sem lehet a telefont, igy most sor tartonak hasznalom, mert atra meg jo. A continuum szanalmas, nem azt hozza, amit igertek es meg sorolhatnam. En vettem egy iphonet es eg es fold, ezen minden mukodik, gyors es megbizhato es mindent meg tudok rajta csinalni, amit a wp nem tudott... szoval roviden ne valassz wp telefont, ha van lehetoseged, mert szanalom!!!!!
-
nbware
senior tag
válasz
jaffa 2843 #1831 üzenetére
Hat pedig, asszonynak 6s van, kipróbáltam belaktam es megy minden, nincs fagyas, restart,merülés, működik minden es meglepo, mert gyors es megbízható, nem ugy mint ez a szar, 40%rol lemerül valami szar miatt, amikor semmi nem volt elindítva rajta, meg a facebook se? En mondom szar az ms, pedig szerettem imádtam, de amit művel, az nem a jo irány, igy befejezem veluk
-
nbware
senior tag
Az mi már, hogy este még 40% az akksi, reggel csontra le van merülve? Kezd nagyon nem tetszeni ez a kütyü, gondolkodok az iphone váltáson, ott legalább minden úgy működik ahogy kell...
-
nbware
senior tag
válasz
eladogeppc #1828 üzenetére
Játékra en egy tabletet hasznalok, minek szenvedni kis képernyőn
-
nbware
senior tag
Ti talalkoztatok mar olyannal, hogy nem tudok se emailt, se smst küldeni, mert lefagy utas közben a program? Ha kilovom, vagy ujrainditom a telefont az sem segít. Legszívesebben a földhöz baszn@m, ez akkora nagy probléma lenne msnel? Tényleg kezdenek nem erteni hozza.
-
nbware
senior tag
Ma valahogy véletlenül csináltam elofotot, nem tudja valaki hogyan kell csinálni?
-
nbware
senior tag
válasz
jaffa 2843 #1765 üzenetére
nálam már kifutott terméknek írta
-
nbware
senior tag
válasz
Madcsaba #1668 üzenetére
Nálam tökéletesen bevált a continuum meg kiváltotta a laptopomat, melohelyen már csak ezt használom.
Fényképezö része kiválo, elolapi elmegy, hátlap kiválo.
Videoknál en fhd 60fpst használom és teljesen jo.
Képernyöje kiválo még erös napsütésben is.
Nálam használattol függ milyen gyorsan merül.
Ha egész nap fényképezek, akkor kb fél napig birja
Normál használat ami 2-3 ora telefonálás és néha netezés, de folyamatosan fent van a neten, akkor 2 nap simán megvan.
Ha nyuzom és többet netezek, akkor csak 1 nap.Majd most akarok venni még egy plusz akksit, hogy ha nagyon lemerülni, csak kicserélem és már használom is tovább
-
nbware
senior tag
Tok jó, végre van antutu, 91825 a telefon es 258236 a laptop
-
nbware
senior tag
végre van rendes antutu ms alá is
-
nbware
senior tag
szerintem qrva jó lett, végre működik rajta minden, dupla kopp és ami kell
számomra tökéletes a telefon.
most telepíti még a 420ast
már be is laktam, nem állítottam vissza semmit, csak letöltöttem újra a programokat.
mindenem a felhőbe van tárolva, így a névjegyzék, naptár mind szinkronizálva vannak, smsket meg leszedte magától, nem is kellett az sms backup -
nbware
senior tag
Nekiálltam most OTA-n frissítani az fw egy újabbra, 2,6 gigát szed le, kíváncsi leszek
-
nbware
senior tag
Ha ota-n kötöm össze a géppel a telefont és leszedtem ezt a recovery tool progit, ott azt írja, van újabb firmware, de a windows verzió régebbi. érdemes emiatt resetelni a telefont, vagy nincs sok különbség?
-
nbware
senior tag
válasz
zsamiatt #1480 üzenetére
én monitoron néztem, ott nem volt vele gond, ami viszont hülyén nézett ki a monitoron, az a messenger, de böngészőből intéztem a chatelést, így meg tudtam oldani.
Videót néztem youtuberól, plexről 4k és full hd-t de egyiknél sem volt akadás, szépen vitte, igaz a telefon kicsit melegedett
Főleg ha közben bejött egy hívás, na akkor aztán melegedett -
nbware
senior tag
válasz
zsamiatt #1451 üzenetére
ezt én is szeretném megtudni, mi az ami neked lassú? én nem tapasztalok lassúságot, amióta insidert használom még jobb lett tőle a telefon és nálam szerencsére bug mentes
se reset, se lassúság... igaz én nem használom az ms felhőjét, hanem a sajátomat, amit én csináltam saját magamnak
-
nbware
senior tag
válasz
jaffa 2843 #1430 üzenetére
Ha exchange-re gondolsz, akkor exchange szerverként állítsd be a sima pop3, imap, ilyet nem tud.
-
nbware
senior tag
válasz
martinkeet #1397 üzenetére
Hat androidrol váltottam. Az áruház az szánalmas. A kamerája kiváló. A rendszer érdekesnek mondanám. Hol nagyon jo, hol meg lefagy.
Pl elkezdem visszanézni a képeket, lefagy. Igaz egy ki es bekapcsolás a képernyőn helyrehozza -
nbware
senior tag
Ma teszteltem igazán először a fényképezőt, eléggé elkeserítő volt, hogy a fotók csodálatosak, de pl 5 kép után kint volt a mentés... szöveg, vagy 10 másodpercig, a telefon meg forró volt lent. Ez nálatok is így van, vagy csak nálam szar?
-
nbware
senior tag
Nálatok csinál olyat a telefon, hogy telefonálás közben lefagy es csak a kikapcsolás segit? Mar másodszorra csinalta, pedig azóta felment a 318as is. Nem mindig csinálja, csak hetente 1x.
-
nbware
senior tag
Nagyon merül a telefon, ejszaka nem nyúltam hozza megis 25% lejott. Hogy lehet kikapcsolni azt, hogy amikor megnyomom a kikapcsolót, akkor ne mutassa meg az órát vagy 10 percig?
-
nbware
senior tag
Tegnap vettem a telefont, eddig meg vagyok elégedve vele, bár hogy az alján lötyög a műanyag hátlap, az valahogy nem tetszik, de más baja nincs szerencsére. Nektek is olyan laza az illesztés, vagy csak az enyém ilyen?
-
nbware
senior tag
Nekem 735 van win10, insider, technical previewval es a legutobbi frissitessel, szerintem tokeletes lett. Minden mukodik aminek kell. ..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest