- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz
monosgeri21 #1872 üzenetére
Az lesz, aztán meglátjuk.
-
zolee0307
őstag
-
zolee0307
őstag
Sziasztok! Gondolkozom, hogy le kellene cserélni a Z10-emet, eddig két telefon van a listámon, az egyik a Passport, a másik a Microsoft Lumia 950xl.
A Lumia 950xl-el kapcsolatban az érdekelne, hogy van esetleg valamilyen típushibája? A kamerája milyen? Ahogy nézem a Windows olyan rajta, mint az asztali pc-n, vagy van azért különbség? Vírusírtó kell rá? Az edge hogy működik, mert pc-n nekem a címsoros keresés még mindig nem megy. A posta tud jól kezelni 3 mail címet (hasonlóan a BlackBerry Hub-hoz)? Ingyenes navi, videó lejátszó van rá? Gondolom a meglévő ms fiókommal tudom használni? A onedrive miatt lenne ez főleg fontos.
Egyébként telefonálásra, emailre, netezésre, navigálásra, tanulásra (pdf, ppt word doksik) néha fényképezésre, filmnézésre használnám.
Mondjuk maga az OS nekem tetszik, a BlackBerry után erre áll rá leginkább a kezem, a virtuális billentyűzete sem tűnik rossznak, csak nem tudom mi lesz a jövője, fejlesztik még?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF Gaming F16
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest