- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo.csabi
tag
Nem tudtam, hogy már nem gyártják.
HP Elite X3 nem igazán jön be. Vodafoneos vagyok de független kellene mert a céges kártyám Telekomos.
"... és ha lejár a 2év gari arról akkor meg az eldóval függetleníted majd!"
Ez ugyancsak nem értem. Szolgáltatótól vásárolt készüléket a szolgáltató tud / szokott függetleníteni?
-
szabo.csabi
tag
"Valószínű érdemesebb számlával venni,mert nem is tudom,hogy ha elromlana és cserére kapnál másikat NA AZ AKKOR milyen teló lenne az?"
Ezt hogy érted?
Igen, gyári függetlent szeretnék. Használtakat is néztem már de szinte csak szolgáltatófüggőket kínálnak. Bár nem vagyok szaki de én jelenleg max. 100-120 eFt-ot tartanék reálisnak egy vadonatúj készülék esetében.
Hogy lehet, hogy ennyire kifogytak a készletek? Vagy senki nem rendel mert alig van rá kereslet?
-
szabo.csabi
tag
BestByte!? Ezt hol látod? :-)
Árgépet néztem én is de többnyire vagy fehér színű vagy nem Dual SIM-es vagy simán csak megbízhatatlannak tűnik a bolt. Illetve 150-16 eFt-ot nem adnék érte, olcsóbban kapható valahol?
2 év gyártói garancia minden Microsoft készülékre jár, ugye? Ezek is ellenőrizhetők még IMEI check-kel?
-
-
hito
nagyúr
Nem adom és 930-am nagyon rég volt
Már le is vettem a hirdetést. Note 5 lett volna helyette, de végül nem jött össze a dolog és nagyon nem bánom. 930 tetszett, de sok gond volt vele (gyenge mikrofon, gyenge hangszóró, készülékháztól elváló kijelző, stb.). Még 8.1-gyel használtam, azzal nem volt nagy élmény, és mivel win10m-lal még nem volt hozzá szerencsém, így véleményt sem tudok alkotni igazán. Egyébként idegesített, hogy nem volt bővíthető, viszont külsőre, anyaghasználatra nagyon ott volt. Igényesebb volt szerintem, mint a 950 XL. 1520-at próbálnám most ki w10m rendszerrel. Na az izgat, és annál kb. ugyanez lenne az én kérdésem is, mint az eredeti kérdezőjé
-
Ágógreen
senior tag
-
Ágógreen
senior tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem az a baj,hogy recseg,kopog,bugos hanem az a baj,hogy 230000Ft az ára!
Ha 100000Ft lenne a 950XL...Majd az MS tesz róla megint, hogy a használt piacon még ennyit se érjen. Eleve, miért nem ezzel a kicseszett mozo, vagy hasonló hátlappal adták ki? Mert ez is üzlet és ebben is sok pénz van, nyilván. De igazad van, 200+K felett nálam egy telefonról süssön, hogy az prémium, mondom ezt úgy, hogy nem vágna földhöz, ha most vennék egyet. De tegyük már pl, egy Note 5 mellé és most nem az OS a lényeg, ami fut rajta, a minőségérzet 200-300 ezer között, mint írtam... virítson róla legalább és a szoftver ne béta legyen! Pedig vártam ezt a telefont, mint az egyik őskövület WP felhasználó.
-
-
Pearce
aktív tag
Mert egy 50 ropis Lumiánál senki nem panaszkodik a szegényes áruházi kínálatra, ugye?
Ezek a specifikációk egy felsőkategóriás telefonnak a jellemző. Az áron meg hiába rugózik bárki is, 100-ra biztos nem fog lemenni, akkor inkább ugyanúgy meg fog szűnni a gyártása, mint az 1520-nak. A Nokia meg jöhet a a Foxconn-os telefonnal Nokia szitázással, n+1 droidos variánssal. Biztos marha kelendő lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Synology NAS
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged