Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• monosgeri21

tag

válasz zolee0307 #1871 üzenetére

Előtte mindenképp menj be egy boltba, ahol megtudod nyomkodni, látod élőben is. Szerintem bármilyen telefon vásárlását megelőzően érdemes így eljárni. Aztán úgyis ott fogod eldönteni, hogy elfog-e a musthave érzés vagy sem :)

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz zolee0307 #1865 üzenetére

Nem tudom, hogy minek Neked ilyen telefon, mikor látható a kérdéseidből, hogy szinte alig ismered.
    Ezt nem rosszindulatból írtam, de ezeket az 1 év működése alatt 678 ezerszer kitárgyalták már, itt is és sztráda szerte, tehát pár perc gugli, itt a kereső alatt, vagy akár youtube--ról megszerezhetted volna ezeket az infókat rögtön FHD-ban nézve, de még a címadó teszt is közel 1 év után mindenre megválaszolt volna...Persze azóta jóval simábbra és jobbra gyúrták a rendszert, főleg a redstone frissítéssel. De azért vannak kicseszett idegesítő bughalmazok még mindig, amelyek nem mindenkinél jönnek elő.

De akkor sorban a kérdéseidre...

Nincs
    Még mindig a legjobb (I)(bár az utolsó simítások funkció, nem csak szerintem, de már a jövőre nézve is egy direkt elrontjuk a képet alkalmazás, emiatt dng-be kell fényképezni, mert a sima képet, annyira túlszínezi, hogy már-már a szar kategória megnevezés is túl jó rá és régóta nem javítják, mert nyilván nem is akarják) (/I)
    A desktop pc-hez, látványra nem sok köze van, inkább a táblagéphez inkább, tehát van különbség, de oda-vissza jól működnek.
    Nem.
    Az edge, ha működik rendesen, akkor frankó, ha nem, akkor beragad és merül tőle a készülék, a legtöbb esetben ilyenkor csak a teljes gyári visszaállítás segít (WDRT).
    Igen.
    Van
    Igen.

------------------------------------

Egyébként telefonálásra, emailre, netezésre, navigálásra, tanulásra (pdf, ppt word doksik) néha fényképezésre, filmnézésre használnám.

Jah, kb a többség/mindenki erre használja és persze simán és jól használható is, ha fentebb említett bug-ok nem kavarnak be.

A jövője az lesz, hogy erre (semelyik mostani w10 készülékre) 2018-tól biztosan lófütyi fejlesztés nem lesz, ahhoz be kell ruházni majd egy extra drága SurfacePhone-ra, mint ahogy a jelenlegi 8.1-es készülékeket is ellehetetlenítik már.

Új hozzászólás Aktív témák