Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Magisk
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
habolcs
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #2060 üzenetére
Majd ha megszűnik létezni a platform, akkor kipróbálom
-
gabor85
őstag
válasz
zsoltzsolt #1995 üzenetére
Lett Pestről, köszi
8k + szállítás. -
gabor85
őstag
válasz
zsoltzsolt #1995 üzenetére
Nem de megpróbálom.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1782 üzenetére
Microsoft fiók bejelentkezésre gondolsz ?
-
válasz
zsoltzsolt #1733 üzenetére
épp ez a lényeg hogy az anniversary update után már nem kell régiót állítani, így is megy. (nyelvet nem tudom kell-e, én angolul használom a telóm)
-
válasz
zsoltzsolt #1731 üzenetére
quiet hours csak azzal működik pl, de ezt spec nem használom, mert nem vagyok olyan fontos ember hogy éjjelnappal zaklatnának
Egyébként lehet vele zenét felismertetni, meg primitív dolgokat kérni tőle, mint pl hogy mutassa meg az időjárást, tervezzen útvonalat valahová (ezt rendszeresen elrontja: még ki is írja rendesen a helyet ahová kérem h tervezzen, majd totál máshová tervez)
Ami hasznát látnám az pl autóban, hívásindítás, ilyesmi. Csakhát itt meg a magyar nevekkel vannak problémái, meg a háttérzajjal.a "Hey Cortana, drive me home!" parancs viszont kiválóan működik
(már ha mapsban van felvéve home-nak cím...)
Lehet olyat is hogy mindig figyeljen a "Hey Cortana" megszólításra, de nekem úgy tűnik brutál szívja az akksit. Ez is csak úgy volna jó, ha tudna automatikusan aktiválódni, pl ha rácsatlakozik az autóm bluetooth fejegységére és kap töltést valahonnan.
-
válasz
zsoltzsolt #1726 üzenetére
hivataloson most.
Ilyenkor mikor semmi új egetrengető fícsör nem jelenik meg, nem szórakoztatom magam insiderrel+ működik cortana magyar régióra állítva, persze angolul. De legalább belátták hogy hadd döntse már el a user hogy tud-e angolul beszélni...
-
Amiens
tag
válasz
zsoltzsolt #1728 üzenetére
Nem csak a Glance-n jelenik meg, hanem rendesen az alkalmazás kitűzött csempéjén is...
-
Gyufaaa
veterán
válasz
zsoltzsolt #1604 üzenetére
Bakker... Erre nem is gondoltam
-
jeni
félisten
válasz
zsoltzsolt #1580 üzenetére
offline vagy online módban megy?
-
martinkeet
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #1519 üzenetére
70K FT lenne egy kijelző csere.
100-ért már találok nem hivatalos garanciával alig használtat.
Lehet,hogy megy a fiókba a telefon.
Megvárom ,hogy mit hoz ki a HP az Elite X3-ből.
Ha az is kudarc lesz ,akkor befejeztem WP fronton ,annak ellenére ,hogy szinte nélkülözhetetlen a Microsoft a munkám során. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1493 üzenetére
Szerintem annyira nem kiemelkedő, a 950 XL szebb képeket csinál(t), de engem ez a része sosem érdekelt, már amikor a felségem lőtt vele, mert ha fényképezek, akkor csak is ezzel, amit anno nem tudtam eladni és egy tartozás fejében kaptam, azóta meg rendesen fel is turbóztam, szóval engem nem igazán érdekelnek a mobilos képek minősége...
Viszont minden porcikájában érezhető a prémium, ami ugye a 950 XL-ről meg aztán végképp nem mondható el, pedig az is flagship...de ennek ellenére a 950 XL-ben van valami, ami miatt még mindig többször ott lapul a zsebemben, mint bármi más...Remélem a Redstone-nal tényleg rendbe rakják, most jó úton haladnak...
-
válasz
zsoltzsolt #1433 üzenetére
OK, my bed.
Akkor a gmail-t elég csak átpakolni. Az volt csak a fura, hogy ha weben törlöm, akkor a notification-ök még ott maradnak. Megzavart. -
martinkeet
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #1298 üzenetére
Írtam az ügyfélszolgálatra.
Kíváncsi vagyok a válaszra... -
hroberto
veterán
válasz
zsoltzsolt #1272 üzenetére
A kamera is ugyanaz mindkettőben.
-
jacis
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1272 üzenetére
Hülyeséget írtam. Mind a kettő 3GB-os és QHD.
Én a Continuum-al a sima 950-et próbáltam. Kapott mindent és azon kivűl hpgy kicsit melegedett volna nem volt vele semmi gond. A cimborám nyomatta a 4K videót monitoron én meg navigáltam a telefonon. Nem kis terhelés és reccenés nélkül ment mind a kettő. -
hroberto
veterán
válasz
zsoltzsolt #1266 üzenetére
A méret, a SoC (808,810), meg úgy rémlik az XL-en GG4 az üveg, a 950-en meg GG3.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1259 üzenetére
Ilyen lesz a windows, még ezsetuttad?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1257 üzenetére
Az biztos, hogy berak neki, sőt (állítólag) jön az ALCATEL is egy csúcs készülékkel.
Szóval, jönnek az ellenfelek. -
BobTail
őstag
válasz
zsoltzsolt #1240 üzenetére
Nem fogják a szolgáltatók belistázni.
-
hroberto
veterán
válasz
zsoltzsolt #1238 üzenetére
Nem is árultak.
-
pzstm
titán
válasz
zsoltzsolt #1169 üzenetére
mivel ez firmware update csak, tudtommal azok nem kapták most ezt meg. Majd a következő minor OS update fog járni nekik
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1153 üzenetére
Nem hiszem.
-
pzstm
titán
válasz
zsoltzsolt #1130 üzenetére
Nekem ez az érték bőven az....
-
rambolo
tag
válasz
zsoltzsolt #1091 üzenetére
Indulásnál van egy bug, elindítom -megjelenik a kamera kép-elsötétül-újra megjelenik a kamera kép.Ettől független gyorsan fókuszál és ment.
-
rambolo
tag
válasz
zsoltzsolt #1089 üzenetére
2016.128.111.0
-
rambolo
tag
válasz
zsoltzsolt #1087 üzenetére
fw: .16025.39011 -
válasz
zsoltzsolt #1080 üzenetére
Hát ez az. Fura, hogy egy ekkora cég, hogyan engedhet meg magának ilyen szétszórtságot. Remélem minél hamarabb összekapják magukat. Annak idején a 8-as is gyenge eresztés volt a 920-on. A 8.1 nagyon sokat javított a helyzeten, viszont nem sok kedvem van visszatérni rá.
-
tomboy0013
veterán
válasz
zsoltzsolt #1074 üzenetére
Elnézted a topikot
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
zsoltzsolt #1003 üzenetére
Mert nem is mutatja.
-
rambolo
tag
válasz
zsoltzsolt #859 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a chrome bol exportálva edge-be importálva atmennek-e a jelszavak is, de az biztos(mert nálam rendben működik edge/beállítások/mentett jelszavak kezelése) hogy amit asztali win10 edge ben jelszót elmentettem az az oldal jelszóval együtt megjelent a telefonon is.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #859 üzenetére
Jól tudod, ha ezt így meglehetne oldani az eléggé gáz lenne.
A megoldás, szépen egyenként beütögeti a jelszót és a készüléken (is) menti most már el, amit szintén nem lehet majd sehova csak úgy "átmásolni".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Crypto Trade
- Nintendo Switch
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest