Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ágógreen
üzenetére
Nem, te egyáltalán nem értetted.

Én, huzamosabb ideig teszteltem a 950 XL hangminőségét, mármint mobilhangminőségét, mert a hangminőség nálam máshol kezdődik, nem egy mobilnál.
A Microsoft készülékek, viszont ebben nagyon alul teljesítenek, mert egy 640 is ugyanígy szól, ez meg egy flagship, vagy mi lenne. A 650, viszont már sokkal szebben szól, viszont az is elmarad bármelyik Samsung wolfson dac féle hangzástól, de még a wolfson-t is kiröhögi a Sony saját fejlesztésű chip-je, na az odavág mind felett. Érezhető a különbség rendesen, hogy most egy Sony szól.
Tudom, mert nem az első ilyen samu készüléken teszteltem, amit lecseréltem, pl (note 4, note 5, s6, és most az s7). S7 meg egy trágya, amióta megvan csak a szopás van vele, de ez nem ide tartozik.Szóval, a lényeg, teljesen mindegy, hogy ott B&O, vagy JBL, Wolfson etc...hangchip lesz, ha a szoftver a háttérbe ebbe beleszól durván.
Azért írtam, hogy a parasztvakítópropaganda nálad is működik, mert meglátod a B&O feliratot és elkönyvelted magadban, ha majd hazaviszed, akkor 9.3-ban elképesztő hangminőségben "leszakítja a háztetőt", ami lehet, hogy még ennél is szarabbul fog szólni, előre senki nem tud semmit, hiába virít ott egy nagynevű cég akármije, ami egy filléres megoldás is lehet...akár.És igen, a kijelző színei, feketéje az egész, ahogy megmutatja magát, nagyon sokat tud dobni a felhasználói élményben, és ebben a 950 XL manapság nagyon az élen van, mert az egyik legjobb kijelzőt dobta bele.
Ez HP mellett, még azon az elbaxott videón is látszik.
A forma meg szubjektív, nekem a kockásabb formák az első, emelett a HP egy HTC utánzatú szappantartó, ettől függetlenül, ha megjelenik és bejön, akár még be is gyűjthetek egyet, de előre valamit fényezni, amit csak képről láttál, nem életszerű!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 26
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest