Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ááá, én tegnap visszaraktam a 164-et.
Brutálisan gáz ez az RT. Igazából nem is értem, hogy egy ilyen, hogy láthatott egyáltalán napvilágot.
Szerencsére a 950 XL hardvere frissítésnél nagy előny, mikor az áruházban, vagy 60 dolgot kellett frissítenie, ami 20 perc körül megvolt.
Bár a 164 build telepítésekor, 4-szer elszállt hibakóddal, már a hajamat téptem, aztán ötödikre sikerült.
Szóval, 20 perc alatt megvolt, 650-es készüléken, nos ez már bő 1 óra felett volt. Jah, azon is kipróbáltam, ugyanez volt a helyzet, valami brutálisan bugos, még alfa verziónak is erős túlzás ezt nevezni.
Angol-magyar menü keveredik, több funkció nem elérhető, 20 perc után ledobta a wifi-t, újracsatlakozni nem akart, csak, ha töröltem az egészet, email is egyszer jelzett, utána semmi, és brutálisan merült...kb ennyi, amit hirtelen tapasztaltam.Szóval, a tegnapi napomat szépen elcsesztem erre, hogy újból használható telefonokat tarthassak a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest