- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
betegphiu #2168 üzenetére
nem melegszik
Azért ebben ne legyél olyan biztos. Nekem anno többször is írta ki nyaraláskor hogy márpedig ő nem fotóz mert épp túl van melegedve.
Autóban navigálás közben is közvetlenül rá kellett nyomatni a légkondit hogy ne melegedjen túl.
A túlmelegedés ennél a telefonnál nekem mindig úgy jelentkezett, hogy először visszavette a teljesítményt, tehát elkezdett akadni a felület, aztán levette a fényerőt minimumra, tehát nem láttam belőle semmit.
Valahol menet közben a töltést is lekapcsolta, tehát még le is merült mire elértem az uticéltA kamerája meg kb bármikor kiváló képeket csinál, és a mikrofonjai is első osztályúak, videóztam vele koncerteken, eddigi telefonjaim közül csak ez, és a lumia 1520 tudott normális hangot rögzíteni. Egy baja van, hogy lassú az autofókusz, ami miatt nagyritkán sikerült homályos pacákat fotózni vele.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
betegphiu #2164 üzenetére
Nekem is meg van még. (950XL+dokk) Gyerkőcöm használja mint tablet. Játszik, filmet néz dokkolón keresztül, netezik stb...
Kezembe szoktam venni nosztalgiázni. Én bírtam nagyon. Most is szívesen használnám, csak vannak fontos appok amiket sajnos nem érni már el rajta vagy sajnos sosem volt ekérhető wm rendszeren. De még mindig ütős vas szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest