- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
szabo.csabi #2071 üzenetére
Átalakítót én is használtam, de a gyorstöltés a töltőtől függ.
-
-
-
válasz
Kin Tan Te #1972 üzenetére
Szerintem a zsebes dolgot közelségérzékelővel csinálja, nem kellene számítani neki a sötét. Nincs esetleg fóliával letakarva a szenzor?
-
-
válasz
partytime25 #1934 üzenetére
14977 van nálam Fast ringen.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Az létezhet, hogy a microSD kártyától szétcsesződik a rendszer? Nem azon vannak az appok, csak benne van. :/
-
-
Használ valaki 950 XL-lel futáshoz telefontartó övet, amibe megfelelően passzol és jó helyen van a fülhallgatónak kivágva a lyuk?
-
-
-
Másnak is sokkal jobban bírja az akksi az utóbbi pár napban?
-
-
válasz
martinkeet #1628 üzenetére
Én biztos, hogy éves szinten fogok rá áldozni Office 365-tel együtt, mert baromi hasznos az Office és a baromi nagy tárhely.
-
Continuum átviszi a hangot is a kijelzőre (TV-re)? Sajnos itthon csak monitorral tudom kipróbálni, de ezen nincs hangszóró és csak DisplayPorttal tudom nyomatni.
-
-
Nos, nálam lefrissült az áruház és most nem indul. Így most semmit nem fogok tudni frissíteni, sőt ha állítok a scalingen akkor sem fog megjavulni, mert nem tud frissíteni az áruház?
Restart megvolt... -
Na én is újrahúztam a nulláról az új FW-re a telót. Istenem, de hiányzott a double tap ébresztés, több, mint 2 évnyi G2-zés után.
-
Egy használható autós töltőt tud valaki linkelni, ami nem drága?
-
válasz
martinkeet #1516 üzenetére
Miért kerested őket?
-
Milyen vezetéknélküli töltőt ajánlanátok a egy XL-hez?
-
válasz
Tillu70 #1441 üzenetére
Én már ma átvettem.
Egy szép nagy bugot találtam. Amikor a legördülő menüből akarom állítani a fényerőt (25-50-75-100%), na ott befagy egy darabig. Alap rendszeren és a frissítetten is. Igazából nem zavar, mert be van lőve 100% automatikusra és annyi.
Frissíteni érdemes, mert alapból korai win10-zel jött nekem is. mflex által leírtakat követve. -
-
válasz
zsoltzsolt #1433 üzenetére
OK, my bed.
Akkor a gmail-t elég csak átpakolni. Az volt csak a fura, hogy ha weben törlöm, akkor a notification-ök még ott maradnak. Megzavart. -
-
Pénteken megyek az XL-emért. Valaki tudja, hogyan lehet a Win10-es "Posta"-ban úgy olvasni vagy törölni a leveleket, hogy az domain-en is ugyanúgy történjen? Utálatos, hogy tabon vagy mobilon megnézem, törlöm/olvasom a levelet, majd leülök gép elé és ott is ugyanazokat jelzi a chrome bővítményes levélértesítő, valamint ha weben rámegyek, akkor mintha semmi nem történt volna, ott vannak az olvasatlan levelek, amiket már láttam.
-
-
válasz
Brutális #1425 üzenetére
Már csak az a baj, hogy munkaidőben nem tudom átvenni a futártól a cumót. Ezért keresek mindig pickpack pontos vagy hasonló dolgot, ahol át tudom venni. Így elég nehéz lesz.
Jelenleg egy LG G2-m van de tele a tököm a droiddal. A gyári szoftver megállt egy elég szar szinten (Bezzeg anno a KitKat..), random szutykokat meg a fenének sincs kedve próbálgatni.
-
Üdv!
Erősen gondolkodom, hogy belépjek a WP világába. Egy 640 DS-t vettem faternak és bejön.
A kérdésem az lenne, hogy ez mennyire jó bolt? Nem akarok Dual-t venni, ha ezen is lehet spórolni kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest