- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális
csendes tag
Sziasztok.
Tud valaki eladó 950xl-t, jó állapotút? Sajnos balesetes lett a sajátom, és egyszerűen nem akarok androidra visszatérni!
-
Brutális
csendes tag
Kicsit lemaradtam, volt már ez gond valakinek, de hogyan oldottátok meg, ha semmi hangot nem ad ha jön email? Be van állítva külön hogy mit csipogjon ez a mocsok, de meg sem nyikkan.
Gmail, és Hotmail is be van állítva, egyikre sem reagál hanggal. -
Brutális
csendes tag
Már nem. A második 1520-am volt extra garanciás, beszart és 950 xl-t kaptam cserébe aminek viszont nem lett komplett garia, csak addig amíg az 1520-nak tartott volna. Hát az az idő meg már elszállt.
Sokkal jobban örültem volna ha valahogy javítják, és visszaadják mert ez az "utód" minőségileg a közelébe sem ér. -
Brutális
csendes tag
Az ujjaim bütykével ütöttem rá, relatív nem túl erősen. Ezekszerint pont akkora erővel, hogy totál behaljon a képernyő. Fizikálisan abszolút semmi baja, viszont mostanra semmi szín/kép/fény nincs a képen.
A telefonról pont most szedem le a cuccokat, megy rendesen. Még fényképet is csinálja és teszi fel vándrájvra rendesen, meg persze bőszen ébreszt 6-kor...Viszont eladom a retekbe...
-
Brutális
csendes tag
Sziasztok.
Megütöttem a képernyőjét ennek a nyomorult telefonnak, és game over. Nincs betörve, csak éppen nem látszik a színes foltokon kívül szinte semmi. A felső kis részen az látrszik hogy az érintésre rendesen reagál.
Care-ban azt mondták hogy 50 rongy az új kijelző ára. Fél éves a telefon, de mivel garanciális cseretelefon volt boltból, így ez már nem az. 1520 után nem tudtam megszeretni, így elgondolkoztam hogy eladom így ahogy van, mert amúgy hibátlan. Érdemes szerintetek cseréltetni a kijelzőt, vagy adjam el??? -
Brutális
csendes tag
válasz
zsamiatt #1423 üzenetére
Korrekt cég. Bő egy hónapja cserélték szó nélkül az 1520-ast egy 950xl-re. Bővített garanciás volt, de mivel nem tudtak alkatrészt szerezni, ezért kaptam ezt kárpótlásul.
Az már más tészta, hogy a 950xl a nyomába sem lép az 1520-nak...
Minőségileg meg sem közelíti, a win10 meg tökéletesen elég hogy végleg kiábrándítson a wp-ből.(elnézést, jaffa 2843 kérdésére ment a válasz)
-
Brutális
csendes tag
Sziasztok.
1520 cserekészülékeként lettem 950 XL tulaj.
Azt látom hogy sokaknak vannak apróbb problémái a rendszerrel, de szerintem ez a win10 egy totál hulladék.
Az 1520-akat bő három évig használtam, a 8.0 majd 8.1 működött, szerettem, abszolút nem vagyon droid párti.
Kép zoomolásnál kb 4-5 próbálkozás után csinálja is, Asphalt akkorákat laggol, hogy olyat még videón sem láttam, kb 20 mp. GTS San Andreas-nál nem reagál a telefon az ikonokra. Feladatváltások között gyakran "homokórázik", szóval baromira kiábrándító!
Nincs telerakva sok App-al.
Egy hetes, full originál készülék, abból frissítettem, 218-as build.
Olyannyira használhatatlan számomra ez a rendszer hogy komolyan elgondolkodtam hogy 110-ért eladom a francba, és veszek egy Lg G4, vagy V10-et.
(Különösebben nem érdekel az a szempont hogy legújabb proc van benne, mert ez a szánalmas rendszer úgysem használja rendesen...)Tudtok mondani valami bíztatót, vagy mehet a levesbe? Kérlek segítsetek, 1520 után ez baromira kiábrándító!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest