- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
"És ami a legjobb, hogy olyan funkciókat tudok már használni és ingyen beszélni másokkal, amit a MS és DROID alatt csak külön program kíséretében sem tudtam volna megtenni, hacsak nem az illető feltette! (pl. VIBER, SKYPE)"
Ezen röhögtem a legjobban. Szóval mindenki vegyen szifont, hogy ingyen tudjon beszélgetni. Nyilván gazdaságosabb mint egy-két csevegő appot telepíteni... -
hito
nagyúr
"Ja és mit csinál az állatja, nem azokat törli ki amiket kijelöltem, hanem random."
Na nekem ennél a pontnál vált totál hiteltelenné az egész. Hagyjuk már, hogy random törli a leveleket. Van ott akkor user error, mint a ház!
De ezzel a fél mondatoddal agyionvágtad a többi 100-at, mert innentől nálam nincs hiteled ebben a dologban. Olyanokat írsz, hogy az ember haja égnek áll, és totál levágos, hogy vastagon benne van a rendszerrel kapcsolatos analfabétizmusod.Nem kell megharagudni ezen, inkább fogadd el, hogy nem csak a készülék tehetett a kapcsolatotok becsődöléséről.
-
Az iphone legújabb bugja meg h akárhány százalékos akku toltottsegnel csak úgy kikapcsol, majd fel percre töltőre rakod, es visszaáll az akksi töltöttség jelzo, ahol volt.
Szal újabban az ios is egy bughalmaz, regen is az volt, csak akkor a fejlesztők talalkoztak csak javareszt a hibakkal.
Na mindegy, ezzel csak azt akarom mondani h tökéletes rendszer nincs.
Múlt hétvégén majdnem falhoz vágtam a 950xl-em, mert insider aktiválása után újraindult, es kiirta h a bitlocker nem talalja a tpm modult, adjam meg a kulcsot es nyomjak entert, vagy esc-et az ujraprobalkozashoz... Wdrt volt a megoldás.Egyébként meg a piac bearazza a készülékeket, jelenleg nem erzem fairnek egy olyan készülékhez hasonlitgatni a 950-et ami 1,5-2x annyiba kerül.
Ha megjelenéskor vetted jo drágán, akkor megértem az álláspontod, sajnos ez van.
-
hroberto
veterán
Azért ennyi hülyeséget nem kell összehordani...
Tény, hogy vannak hibái, mint minden más rendszernek is, de teljesen jól használható a mindennapokban. A kamerája pedig még mindig a legjobbak között van. Az árához képest jó vétel szvsz.
Az S7 Edge től viszont jóval olcsób... -
-
zsamiatt
őstag
Értem. hát az outlookot nem cserélném el a win postára. Én azon gondolkodtam, hogy RDP-n dolgoznék. Ott lehetne minden most is használt win32-s alkalmazás.
Az owncloudot weben használod? applikációt nem láttam. Egyébként te találtál hálózati helyre mentési lehetőséget? Lehet csak nekem kerülte el a figyelmemet, de nem találok a rendszerben ilyet. Persze ha lementettem lokálba mondjuk total commanderrel át tudom vinni, de ez mondjuk elégé hiányzik.Az MS dokoloját használod vagy találtál valami jól működőt, ami lekezeli a vezetéknélküli bill és egér párost?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mi az, hogy végre van, eddig is volt...májusi hsz...
Az Antutu-t meg meglehet cseszni, egyrészt nem olyan régen írtam, hogy a jóval gyengébb 650-re annyira rágyúrtak rendszerileg, hogy szinte elvész a 950 XL telefonom brutális hardverelőnye. Tehát átlagos napi használatról beszélünk, nem brutális igényű játékokról.Emiatt egyre jobban fontolgatom, hogy eladom a picsba ezt a telefont és csak marad a 650...
-
-
nbware
senior tag
szerintem qrva jó lett, végre működik rajta minden, dupla kopp és ami kell
számomra tökéletes a telefon.
most telepíti még a 420ast
már be is laktam, nem állítottam vissza semmit, csak letöltöttem újra a programokat.
mindenem a felhőbe van tárolva, így a névjegyzék, naptár mind szinkronizálva vannak, smsket meg leszedte magától, nem is kellett az sms backup -
confuser
senior tag
Nem tudsz recovery-vel fw-t frissíteni OS frissítés nélkül, ezért gyakran előfordul, hogy a recovery szerverén található image-ben régebbi OS build van. Ilyenkor telepítés után az OS-t külön tudod OTA frissíteni a legújabb buildre a már felrakott fw megtartásával. Másik opció, hogy megvárod az fw OTA frissítését, úgy marad a telefonon a meglévő build.
-
zsamiatt
őstag
insider verzió van benne? Lehet azon sokat javítottak. Vagy a vezeték nélküli átvitel lenne a ludas?
https://www.microsoft.com/surface/en-us/accessories/wireless-display-adapter-2Ilyenem van.
Bár a felbontás dolgot nem teljesen értem. Hogy lehet, hogy az adapter is teljes képernyőn fút mondjuk a candy crusht is szetteriit rendesen a start screen meg nem jó. Alul is kilog a képből, felül is, és a két szélén akkor fekete sáv van, hogy össze adva kb akkora mint a látható rész. -
zsamiatt
őstag
Nálad rendben működik a continuum? Tegnap az indexen néztem volna egy videot, de elégé szaggatott. Mondjuk miracaston keresztül, de nem tudom elképzelni, hogy az nem lenne képes folyamatos jelet átvinni. Illetve ami feltűnt, hogy a start screen nem tölti ki a TV-t. A játékok és a prezentáció már igen, de a start screen felbontása nem oké. Ez javítva lett insideres változatokon?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sajnos nem.
Ha megpróbálnád, recovery-vel állj vissza 107-re, az egész 3-5 perc, kb 15 mire feláll a rendszer. Előtte csinálj egy biztonsági mentést és, amikor újból felrakod a .318-cat, vagy nem tudom min vagy, akkor visszaállítod, az egész kb 1 óra ezzel hardverrel és egy új tiszta telepítéssel valószinűleg gyorsulni is fog a készüléked.Már ha van kedved, tehát a 107-est nézd meg, hogy működik, ha ráböksz, ott azonnal történni fog minden., ha esetleg bevállalod, mindent így csinálj... Most nem javítom át, de természetesen a 650 itt egyenlő 950 XL!
1. Recovery Tool-t feltelepíted a pc-re, majd frissíted a legújabb verzióra, ezt alapból kérni fogja indítás előtt. Utána összekötöd usb kábellel a pc-t és a 650 készüléket, az RT ezután felismeri a készüléket és ráböksz a 650 készülék képre. Recovery Tool letöltés
2. Ekkor kiírja az aktuális és azt az OS verziót, amivel vetted, ez a 156, vagy 107-es-os lesz
Indítsd az RT programot, de előtte természetesen mindent ments a belső tárhelyről.
3. A visszaállítás kb 5 perc lesz.
4. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy tiszta 107, vagy 156-os verzió még, utána állítsd be a wifit. MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Majd navigálj a gépház---frissítés és biztonság---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, amikor már a végleges 318-at fogja letölteni és telepíteni. Mint írtam, minden más lényegtelen és tilos!
5. Amikor a 318-as rendszer feltelepült és megjelennek az alapbeállítások, akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el -, beállítod a készüléket.
6. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk!
Belépsz az áruházba, majd bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott a letöltések és frissítések opcióra tapizol, ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája. Ami egy rakás applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes app frissítéssel, semmi másba ne kezdj bele!
7. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után, lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést!
8. Ha minden megvan, akkor most belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta mindent! -
-
-
jacis
nagyúr
Én is 950XL-re akartam váltani már egy ideje, de az ára olyan szépen ment le hogy vátam vele egy kicsit még. Aztán most jöttek ezek a kétes hírek az MS telefonokkal kapcsolatban meg hogy a wp jövője is erősen kérdéses így nem mertem belevágni hisz most sincs rendben és mi lesz ha ettől is csengébb támogatást kap majd.
Sajnálom, mert nagyon rá voltam állva de azt érzem nem szabad bevállalni. -
Szakiii
addikt
Érdekes, főleg hogy anno nekem még 7es volt ami igaz nem sok mindent tudott de azt mindig.
Azt hittem a 10 is ilyesmi csak már bővült a tudás. Android viszont sokat fejlődött, köszönöm a válaszokat akkor maradok android fronton (ios nem jött be pedig a legkedveltebb telóm volt i5s).
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Robotporszívók
- Marvel Snap
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- További aktív témák...
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest