- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
partytime25
tag
Sziasztok...
Valaki tud esetleg valami jó online rádió lejátszót WP re?
Ameddig nem volt a frissítés most addig edge alól mentek az online rádiók rendesen lezárt képernyőnél... most is megy de ha kb 8-10 percig nem nyúlok hozzá megáll magától majd képernyő be refresheli a böngészőben az oldalt majd megy tovább de elég szar 10 percenként nyomogatni.... Milyen jó hogy volt frissítés
...
Jó lenne kiváltani egy progival ami kezel *.pls vagy *m3u vagy ilyesmiket...
Üdv
-
partytime25
tag
válasz
Gabesz84 #2045 üzenetére
Köszi a válaszokat....
Automatikuson hagytam mindent friss az óra meg minden.... Szerintem feldobom a WDRT ről a régi 105 ös verziót és próbálok onnan frissíteni lehet valami összeakadt... Meg jó lenne ha eltűnne végleg az insider mert csak idegesít.... Amúgy a shop hibátlanul üzemel...
Gondolom ha csináltam biztonsági mentést + képeket lementettem akkor vissza tudom állítani a dolgokat nehézségek nélkül ... elvileg..
-
partytime25
tag
.. Eljutottam odaáig hogy megtalálja a frissítást már a teló rendesen viszont 1, letölti 2,előkészíti majd 3, kér egy újraindítást elkezdenek forogni a fogaskerekek kb fél cm felmegy majd ujraindítja rendszer a régi renszerrel és dob egy hibaüzit hogy ellenőrizze az időzóna és dátum idő beállítást mert nem jó ezért nem telepítette... mi a tosz köze van hozzá nem értem.. na mind 1...
Na erre tipp?
-
partytime25
tag
.. 28. bedugásra elindult a telefon viszont most miután kiválasztom a WDRT ben kiválasztom telefont Rendszerinformációk olvasása van vagy már 15 perce... Majd kidobott egy hibaüzit hogy a rendszerinformációk olvasása sikertelen...
Esetleg tipp mi lehet..
-
partytime25
tag
Gondoltam lefrissítem WDRT vel akkor újabb probléma jött elő hiába dugom össze USB kábelével csak tölti de nem jelenik meg a telefon tallózni sem tudom a WDRT sem ismeri fel....
Amióta win10 van most próbáltam először... előtte 8.1 volt bedugtam azt egyből megjelent a telefon... itt nem...
Esetleg valami tipp vagy trükk...Hivatalos Win 10 pro van fenn.... Kikészít
...
-
partytime25
tag
válasz
Gabesz84 #2037 üzenetére
Köszi válaszod.... Mármint azt irja hogy naprakész a telefonom az oké csak szerintem nem a 149.xxxxxx verzió a legujabb nem?
Neked amúgy mi a verziód?
Csak mindig csesztet hogy ki van kapcsolva az insider buildek fogadása (kikapcsoltam de max 7 napig lehet elnapolni) de majd x idő múlva bekapcsolja autómatikusan.... sajna nem tudom véglegesen leállítani! Ha meg azt mondom hogy oké akkor bekapcsolom akkor meg azt irja pontosan: Módosítani kell a microsoft fiók beállításait az insider Preview buildek fogadásához. Ha ott is továbbmegyek akkor Csatlakozzon a Insider programhoz regisztrálja fiókját... ott még nem nyomtam tovább... Ezekszerint még nem vagyok insideres nem értem... De az accomban semmilyen lehetőséget nem találok erre vonatkozóan hogy bárhol ki meg be lehetne kapcsolni....
Az a baj nem tudom eldönteni hogy nekem valami insideres verzió lenne fenn azért irja hogy naprakész nincs mit frissíteni vagy ez a gyári csak még nem érkezett meg nekem a creatoros update...Ha van valami tipp esetleg ...
-
partytime25
tag
Sziasztok...
Már nyomkodom egy ideje a frissítés gombot létezik hogy még nincs win10 update nekem még a 14965.1001 elvileg 150 el kezdődő az új.... gondolom már az van fenn mindenkinek vagy nem? asszonynak már egy hónapja frissített a kicsi 550 en autómatikusan... viszont az arcomba nyomkodja örökké az insider bla bla de fel se vagyok iratkozva nem értem.... vagy hogy tudnám ezt letiltani lehetséges hogy ezért nem frissít rendes végleges verzióra?
Esetleg nem tudom PC vel megoldani a frissítést valahogy úgy egyszerűbb lenne...
Elöre is köszi...
-
partytime25
tag
Köszi a válaszod....
Most úgy néz ki helyre jött kb 2 napja uj sim került bele nyomtam hard resetet is... de előtte is ment a frissítés rendesen lehet hogy még nem végzett valami installal azért dobott hibát... most azt irja ki naprakész... de viszont a verziószámok azok aminket fentebb irtam az mennyire friss nem tudod?... mivel elvileg napra kész
bajom nincs vele semmi nincs bug egyenlőre sehol sem se belassulás semmi
... mondjuk előtte sem volt...
-
partytime25
tag
válasz
hroberto #1936 üzenetére
Köszi a válaszokat... de mitől függ mire frissít?
Mert ha frissités keresését nyomok... akkor keresi majd egy idő után valami hibát ir.. hogynem lehet frissiteni bla bla majd alatta irja hogy inseder el mahináljak....
Valakinek már volt ilyesmi? vagy ott gondolom ha nem hiba lenne azt kellene irja hogy naprakész?
Nem tudom hol lehetne rákeresni enyim mikori lehet?
Üdv
Core build 1130.136 (01078.00053.16236.35000)
Aztán van olyan: Build Creation Date 2016.06.20.
A sima névjegynél:
Verzió: 1607
OP rendszer build: 10.0.14965.1001
Belső vezérlő progi: 01078.00053.16236.35019 -
partytime25
tag
Sziasztok...
Lenne egy kérdésem meg tudná irni valami mi most a legfrissebb nem preview verzio ami él. XL hez... Nem tudom hogy ez mennyire uj ami nekem van azt nem irja sehol....
speciális infonál valami ilyenek vannak: Core build 1130.136 (01078.00053.16236.35000)
Aztán van olyan: Build Creation Date 2016.06.20.A sima névjegynél:
Verzió: 1607
OP rendszer build: 10.0.14965.1001
Belső vezérlő progi: 01078.00053.16236.35019Köszi ha valaki megnézné nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged