- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én meg azt vettem észre, hogy most a főképernyőn lévő csempére tapizva, egy nagyon minimális "fáziskésése" lett, amit talán fél sec sincs, vagy inkább negyed, de mégis tapasztalható.
De, mint írtam, csak a főképernyőn való indításkor. Hogy ez most gyárilag csinálták ilyenre, nem tudom, de engem azért zavar egy kicsit... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hardver reset és full frissítés megvolt.
Az egy dolog, de nem mindegy, hogyan csinálod.
A helyedben Recovery-vel visszaraknám a felajánlott régebbi rendszert, majd utána frissíteném, minden más figyelmen kívül hagyva 164-re. Ez a kicseszett HR szinte a legtöbb telefonnál semmit nem ér. -
jeszi
tag
Szia én!
A media marktban telepítettem win 10 áruházból 2 fm rádió alkalmazást, a második már használható volt, működött, bár bugos. Szóval nem tökéletes, de lehet használni az fm rádiót az xl-ben. Azért egy gyári appot illett volna rátolni alapból.
A jelenlegi lumia 730 telefonom imádom (HTC One X és LG G2 után és Linux adminként), nagyon szerethető. Olyan jó lett volna, ha összeraknak egy korrekt telefont ~200 eFT-ért. Kellett volna a minőségibb anyag (tudom, a mozo segíthet), egy gyors és nagyobb hibáktól mentes rendszer. Az elfordulás is időnként bereccen, ez nyilván szoftveres hiba.
Ez a fórum sem pörög, talán nem véletlenül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged