Új hozzászólás Aktív témák
-
martinkeet
aktív tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ááá, én tegnap visszaraktam a 164-et.
Brutálisan gáz ez az RT. Igazából nem is értem, hogy egy ilyen, hogy láthatott egyáltalán napvilágot.
Szerencsére a 950 XL hardvere frissítésnél nagy előny, mikor az áruházban, vagy 60 dolgot kellett frissítenie, ami 20 perc körül megvolt.
Bár a 164 build telepítésekor, 4-szer elszállt hibakóddal, már a hajamat téptem, aztán ötödikre sikerült.
Szóval, 20 perc alatt megvolt, 650-es készüléken, nos ez már bő 1 óra felett volt. Jah, azon is kipróbáltam, ugyanez volt a helyzet, valami brutálisan bugos, még alfa verziónak is erős túlzás ezt nevezni.
Angol-magyar menü keveredik, több funkció nem elérhető, 20 perc után ledobta a wifi-t, újracsatlakozni nem akart, csak, ha töröltem az egészet, email is egyszer jelzett, utána semmi, és brutálisan merült...kb ennyi, amit hirtelen tapasztaltam.Szóval, a tegnapi napomat szépen elcsesztem erre, hogy újból használható telefonokat tarthassak a kezemben.
-
tibike8
őstag
Nem tudom, nincs már itt az ismerősöm. Azt néztük csak, hogy az 1001-es végű ment fel 2 napja, este meg az 1000-es végű. Az előtte levő verzió számot sajnos nem figyeltem... Többet nem tudok most, de gyorsan vissza is rakta a 8.1-et az akku miatt, aztán nem tudom, hogy melyik 10-est teszi fel.
-
törölt tag
Az igazat megvallva, én üzletiben is elhoznám tőlük, mert időközben eljutottam odáig, hogy ha már okostelefont veszek, mégis egy komoly készülékre lenne szükségem. Csak közben teljesen kiábrándultam a platformból. Megnéztem, és egy hivatalos Onkyo, Logitech Harmony, vagy Philips Hue app sincs rá, de még az Endomondo fejelsztését is leállítják?
Előrelépés helyett nagy jóindulattal is csak stagnálást látok, az utóbbi napokban felröppent hírek pedig megerősítettek benne, hogy jobban járok egy Galaxy S6-tal, vagy pár hónap után egy Galaxy S7-tel. Sajnálom egyébként, mert lenne potenciál a Windows Mobile-ban, de a potenciál manapság nagyon kevés.
-
Na az jó. Nekem a dizájnon kívül nem lenne kifogásom (ja de, az ára), kicsit nonszensznek tartom, hogy még egy 20e forintos akkufedél kell rá, hogy valahogy kinézzen. Én egy olyan kirakati példányt nyomogattam aminek a gombjai szögletesek voltak, szúrtak. Viszont képeken meg valamelyiknek gömbölyített. Most mi az igazság? Milyenek a gombok?
Fotós topikban vagy? Néznék képeket teljes felbontáson.
Köszi! -
-
no1r
őstag
az a baj, hogy túl nagy a jólét itt Magyarországon.
mindenki rinyál hogy milyen rossz itt, kevés a pénz "mertanyugatonjobb", ennek ellenére 200ezres telefonokkal rohangálnak az emberek.
így mivel ők már nem foghatják arra, hogy "nincspéz", rinyálnak más miatt. mert valami miatt mindig kell.
sírva vígad a magyar - ez alapján ne fröcsögésnek, inkább mulatozásnak fogjátok fela sok idiótát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged