Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz nbware #1457 üzenetére

Sajnos nem.
    Ha megpróbálnád, recovery-vel állj vissza 107-re, az egész 3-5 perc, kb 15 mire feláll a rendszer. Előtte csinálj egy biztonsági mentést és, amikor újból felrakod a .318-cat, vagy nem tudom min vagy, akkor visszaállítod, az egész kb 1 óra ezzel hardverrel és egy új tiszta telepítéssel valószinűleg gyorsulni is fog a készüléked.

Már ha van kedved, tehát a 107-est nézd meg, hogy működik, ha ráböksz, ott azonnal történni fog minden., ha esetleg bevállalod, mindent így csinálj... Most nem javítom át, de természetesen a 650 itt egyenlő 950 XL!

1. Recovery Tool-t feltelepíted a pc-re, majd frissíted a legújabb verzióra, ezt alapból kérni fogja indítás előtt. Utána összekötöd usb kábellel a pc-t és a 650 készüléket, az RT ezután felismeri a készüléket és ráböksz a 650 készülék képre. Recovery Tool letöltés
    2. Ekkor kiírja az aktuális és azt az OS verziót, amivel vetted, ez a 156, vagy 107-es-os lesz
    Indítsd az RT programot, de előtte természetesen mindent ments a belső tárhelyről.
    3. A visszaállítás kb 5 perc lesz.
    4. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy tiszta 107, vagy 156-os verzió még, utána állítsd be a wifit. MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Majd navigálj a gépház---frissítés és biztonság---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, amikor már a végleges 318-at fogja letölteni és telepíteni. Mint írtam, minden más lényegtelen és tilos!
    5. Amikor a 318-as rendszer feltelepült és megjelennek az alapbeállítások, akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el -, beállítod a készüléket.
    6. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk!
    Belépsz az áruházba, majd bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott a letöltések és frissítések opcióra tapizol, ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája. Ami egy rakás applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes app frissítéssel, semmi másba ne kezdj bele!
    7. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után, lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést!
    8. Ha minden megvan, akkor most belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta mindent!

Új hozzászólás Aktív témák