Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Magisk
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
insyde5 #1755 üzenetére
Szia!
1. Féléves használat után sincs hardveres gond (közelségszenzor, mikrofon stb.)
2. MOZO tokkal minőségi hatás (mivel egy 230e Ft-os készüléket nem sikerült igényes anyagokból felépíteni a kijelzőt és a kamerarekeszt leszámítva.)
3. Kevésbé melegszik tovább bírja az akksi vagy 30%-kal.
4. Jobb képet készít, pedig szinte ua. a 20MP kamera van rajta
5. Ami probléma az szoftveres, de már sok hibát gyomláltak benne.Így hirtelen ennyi.
-
Sziasztok!
Mi igaz abból a hírből, hogy az RS mobile és desktop lehetővé teszi a desktopról történő SMS küldést/fogadást stb.? Azaz kb. átveszi az almások üzenetkezelését.
-
válasz
Gyufaaa #1709 üzenetére
Egyelőre nálam is csak ez a bug jelentkezik. A futás nagyon rendben van, kevés a mikrolag. Ha jól emlékszem, évfordulós frissítéssel rendelkező desktoppal már meg lehet oldani az SMS küldést/fogadást. Ezt hogyan kell beállítani az új Skype-on?
Köszi, bárki is válaszolja meg!
-
válasz
jaffa 2843 #1569 üzenetére
Nekem ilyen van vagy 4 hónapja, de egész jól bírja.
-
válasz
jaffa 2843 #1560 üzenetére
Működik a dupla érintéses "ébresztés"? Mikor jön ki stabil verzióra?
Köszi!
-
Sziasztok!
Jól olvasom, hogy az MS felhagy a Lumia, de talán még a tervezett Surface Phone tömeggyártásával és ma egy szűk, üzleti réteg felé orientálja a SP fejlesztését?
-
-
válasz
martinkeet #1227 üzenetére
Innentől számítva kb. mennyi idő a megjelenése? Sajnos az új buildek állandó jellegű HR után tudnak csak stabilan működni. Valaki említette, hogy a 122-es végűre kell visszaállítani és onnan tisztán frissíteni a legújabbra. Na de hogyan?
Köszi!
-
Sikerült egy hard resettel "megjavítani" az MS Kamera app működését, az ébresztést és még az akksitöltés is gyorsabban megy. Ilyen cselekre 8.1 esetében nem volt szükség, de legalább így javult a helyzet. Hol tart amúgy a Surface Phone fejlesztése és mi biztosítja az elkövetkezendőkben a folytonosságot a 900-as szériában?
-
válasz
rambolo #1092 üzenetére
Akkor ott sem minden tiszta. Nekem is produkálja az elsötétülést, sőt tegnap újra is indult a kamera miatt. A gmail szinkron most is katasztrófa, de az outlookkal sem tudtam megosztani 10 db fotót, mert képtelenség onedrive linket küldeni, mindenképpen csatolni akarja a fájlokat.
-
Nálam a firmware update óta fagy a kamera szoftvere és iszonyat lassúvá válik a fényképek készítés utáni mentése, görgetése. Jelentkezett ez a hiba másnál is?
-
válasz
zsoltzsolt #1080 üzenetére
Hát ez az. Fura, hogy egy ekkora cég, hogyan engedhet meg magának ilyen szétszórtságot. Remélem minél hamarabb összekapják magukat. Annak idején a 8-as is gyenge eresztés volt a 920-on. A 8.1 nagyon sokat javított a helyzeten, viszont nem sok kedvem van visszatérni rá.
-
válasz
jose999 #1077 üzenetére
Nekem a Notebook Flip Cover jött meg a Mozotól és végre érzem a prémium minőséget. Kár, hogy ilyen eszközökhöz kell folyamodni, hogy megszűnjön a hátlaprecsegés.
A Gmail szinkron még mindig nehézkes, az újraindulások, fagyások jelentősen mérséklődtek, csak most a kamera lett tetű lassú és nemrég befagyott csörgés közben..
Jöhetne már a Redstone..
-
válasz
Locutus #1036 üzenetére
Tény, hogy van még mit javulniuk, de van szépen haladás. Igaz, egy igényes gyártó nem kellene kijöjjön beta állapotú op. rendszerrel, de ma már ehhez vagyunk hozzászoktatva. Sajnos. Átgondoltam én ezt a problémakört többször is, sőt Lumia 920 óta ez a 3. szériám, vállalom.
Egyébként miért teszel be Samsung-os képet egy Microsoft Lumia topicba?
Persze tisztában vagyok vele, de jó lenne trollmentesen örülni ennek a topicnak, mert a témakör első 2/3-ában megátalkodott trollkodást és flame-lést láttam, hogy ilyen szép nemzetközi szavakat használjak. Gáz.
-
válasz
Mr Bond 007 #1034 üzenetére
Kár, hogy az MS br. 230.000 Ft-ért csak a 950-es széria gyenge minőségérzetét tudja. Ezen én persze Mozo tokkal javítani fogok, de ez így nem kerek sajnos. Ez a HP telefon csúcskategória, minőségben is. Végre!
Mondjuk a 950 XL-t alapvetően a beltartalmáért és a javuló stabilitású szoftverért szeretem.
Az Office 365 akcióban szerencsétlen dolog ez az automatikus megújítás. Kérdezem, hogy mobilra érdemes az O365, nem elég az office app? Az is tudja a lényeget, nem igaz?
-
Sziasztok!
A lötyögő és gyenge érintésre is recsegő hátlap miatt cserét kértem a MM-tól. Az a kérdésem, hogyan lehetne ezt okosan megtenni? Menjek be az áruházba és addig bontassam a telókat, amíg egy tisztességgel összeszereltre nem lelek, vagy csak egyesével lehet haladni? Vagyis visszaküldöm/viszem, kihozok egy újat és ha rossz, megint egy kör?
Köszi szépen!
-
Sziasztok!
Végigolvasva a topic hozzászólásait, egyre erősödik bennem a gyanú, hogy a telefon belakását nem a 640-em backupjával kellett volna kezdenem.
Ezek szerint tanácsos alaphelyzetbe állítani (HR). Ez után mi következik, hogy meglegyenek a kontaktjaim stb.?
Köszönöm szépen!
-
Az első hét tapasztalatai a 950 XL-lel:
Pro:
- A megjelenítés minősége, színhelyesség, élesség
- Edge böngésző gyors és fagymentes
- Jó minőségű fotók (930 után azért nem nagy újdonság)
- Az elegáns WP 10 design
- Gyors OneDrive szinkronizáció (oda-vissza)
- A telefon 70-80 perc alatt kb. 10%-ról teljesen feltölthető (930-nál az adapteres amerikai töltővel kb. 2-2,5 óra volt)
- Jól működő iris scan
- Közel sem melegszik annyira, mint a 930
- Felhasználóbarátabb Office
- Diktafon (amely hívás közben is aktivizálható)
- Gyors működés
- Nekem kézre áll, élmény vele szörfölgetni stb.
- 60 fps 1080p videofelvételKontra:
- A hátlap recseg már közepes nyomásra is, alul-felül
- Fagyások és újraindulások (nálam SMS küldés után, szolgáltatói visszajelzés közben gyakori)
- Az SMS érkezését csak látom, de a zárolási képernyő sokszor nem mutatja (a nem fogadott hívások, mailek jelzése ugyanitt rendben van)
- Nincs két koppintásos ébresztés
- Az akku üzemideje max.1 nap (BT-vel és mobilnettel)
- Google szinkronizálási problémák (ez jelen volt a 930-on is)
- A kihangosítás legfeljebb közepes minőségű, 7-es fokozattól torzít, ebben a 920/930 sokkal jobb volt (Kocsival BT-n keresztül rendben van) - lehet szoftveres probléma?Egyelőre ennyi, jelenleg a MOZO tokomat várom a mobilefun-tól, de írt a kapcsolattartójuk, hogy időbe fog telni a dolog.
-
Tegnap vettem át a 950 XL-t, és egyelőre a hatása alatt vagyok. Az anyagminőség az tényleg nem ebbe a kategóriába való, de egy-két lagon kívül nem látok semmi rendkívülit. Tetszik a W10, de ahogyan írták is ez még beta állapot. Lényegi tapasztalatot majd csak ezt követően tudok írni.
A teló piszok drága volt az MM-ben, de a garancia miatt nem próbálkoztam máshol.
A Redstone érkezésével mi várható új elemként, ill. mikorra ütemezik kb?
-
Sziasztok!
Nokia Lumia 930 után tervezem a phablet beszerzését, de meglehetősen szóródnak a vélemények. Érdemes vele várni, amíg bugamentesítik a W10-et (Redstone Update talán)?
Mi tartozik egyébként a telefon alapcsomagjához, azaz vannak-e szórások ilyen téren?
Nagyon szépen köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest