Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsamiatt
üzenetére
Nem spekuláció, hanem ejakuláció!

Amíg azt látom, ami, és ezt nem csak úgy én vertem ki az előbb, hanem több cikk is ezt feszegeti és a jelek is erre utalnak, addig én ezt tényként kezelem, hogy a mostani w10-zes készülékeket is kukázni fogják, illetve csak úgy lesznek, ha már van, de ezekre fejlesztés? Vagy szerinted...mostanában láttál olyan fejlődést, amiért rátudnák vágni, hogy igen ez egy kib..ott flagship? Inkább minden xar, fb, pp, alapprogramok, mint olyan nem is léteznek, vagy megszűnnek, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, állandóan valamivel okoskodni, vagy hekkelni kell ezt a szart, illetve nem szar, mert a készülék maga kiváló, de ott a központban, vagy miben akkor totális hülyék ülnek.Edge beragadással és nem találkoztam.
Ezt is leírtam, a bug-ok nem mindenkinél jönnek elő, de ha ott van valószínűleg csak egy megoldás lesz, a wdrt. A ki a francnak van kedve 3 órát elcseszegetni az életéből emiatt...
----------------
(#1868) hroberto
Van erről valami linked?
-
hroberto
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest