- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Gabesz84 #2198 üzenetére
Én egyéb fiókként adtam hozzá Lumia 630-on, viszont csak az email fogadás megy, a küldés már nem Gmailben. Nekem is ezt a beavatkozás szükséges dumát írja. Megoldani egyelőre nem tudtam.
Mivel android 4.2-n is ez a hiba (fogadás megy, küldés nem), gondolom valami szoftveres megkötés lehet már ez a szervertől. -
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz
zed juron #2010 üzenetére
Fúú, brutálisak ezek a képek. A Note7 anno elbújhatott emellett. Egy valamiben jobbak voltak a Lumiák a kategóriájukban lévő droidoknál és az a kamera képesség. Egy Lumia 630 jobb képeket lő, mint az LG G4c, LG K8. Egy Lumia 640 jobb képeket lőtt WP 8.1-el, mint egy Galaxy S4. Lumia 520 az LG Leonnál. Videókészítésnél még hatványozottabb az eltérés a Lumiák javára.
-
janeszgol
félisten
válasz
Ágógreen #298 üzenetére
Az hagyján, sokan úgy gondolják, hogy csak az mondhat véleményt a rendszerről, aki 100k felett költ telefonra.
Ráadásul nekem ezt egy MS dolgozó írta. (Panaszkodtam, hogy a 640-el gondom volt.) Tehát kb ennyit értenek hozzá és csodálkoznak, hogy a régi fanok elhagyják az egészet. (Bár az első mondatom Androidra is áll.)Nekem az 520-as helyzet, ami 2 évvel ezelőtt volt, az jobban tetszett. Akkor igyekezett a cég. Android fronton meg pont az figyelhető meg, hogy még az alsókategóriában is figyelnek a telefonokra. (Igaz ez a hardverelemek olcsósodásából is következik, de most inkább a szoftveres oldalról beszélek.)
-
janeszgol
félisten
Előveszed a Lumiat titokban, senki ne lássa, ciki. Csak meg akarod nézni, jött-e email. Erre megreccsen és minden fém-, üvegbuzi (android, iPhone) odanéz. Meglátják a kicsi WP-det és kiközösítenek.
Amúgy nem tudom. Max annyit, hogy az gyenge illesztésre vall és pár leszedés után lötyöghet, esetleg le is eshet (pl zsebből kivéve).
-
janeszgol
félisten
Ezért hagytam volna a fél giga rammal rendelkező készülékeket a francba. Mármint nem a francba, hanem egy javított 8.1-en vagy idén február előtti (az újra indulgatások előtti) verzión.
A középkategóriában (50-130k) már kettő giga rammal és 8 és 16 giga flash-sel várom/várjuk a Lumiákat, felesleges a fél gigásokkal vacakolni. Nagy részük már amúgy is tönkrement (bekapcsológomb, érintő, ezek voltak a szériahibák). -
janeszgol
félisten
válasz
TestamentDNR #145 üzenetére
A Lumia 610 egy isten volt. Nem nyöszörgött, az érintő isteni volt (Apple szint), a hangja is tetszett.
ak76: A csúcs WP7 is egymagos volt, 1.4 Ghz-en, Adreno 205-tel. Ezen nem ment volna normálisan a WP8. Az 520 két magos, Adreno 305-tel. Akkora butaságot írni (nem te voltál), hogy a Lumia 520-nál jóval erősebb WP7-es telefonok. Meg ezen sírni, hogy miért nem kapták meg a WP8-at. Akkor még más szemmel tervezett az MS, ami nekem jobban bejött. A WP8.0->8.1 jelentősebb váltás volt, mint a WP 7.8->WP8.0.
drzsoo1 Nem lepődnék meg, ha február környékén jönnének a közepek 2 giga rammal. Ideje lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest