- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snookerface
csendes tag
válasz
Plazmacucci #916 üzenetére
Nekem Mozo van, ezzel nem recseg, és a gombok rendesen vannak kialakítva, nem éles a peremük.
-
Snookerface
csendes tag
.63 insider preview van rajt most, újraindulás nincs, a messaging app néha eltünteti a billt, és a kocsiban néha megszakad a bluetooth. Minden más nekem ok. Bugfixek jönnek, olyanok mint például hogy most már nem akar mindenáron felismerni a hello ha jön egy emailem, üzenetem, csak ha én nyomom a gombot hogy be akarok lépni.
Alakul...de még mindig nem egy olyan gránit tömb mint a 8.1
-
Snookerface
csendes tag
Gépzsír
Az enyémnek is pont ilyen a doboza.
-
Snookerface
csendes tag
Kezdődik....
http://www.aliexpress.com/item/For-Nokia-Lumia-950XL-Case-Battery-cover-door-housing-replacement-case-Cover-for-Microsoft-Lumia-950/32580309853.html?spm=2114.01020208.3.20.qGrnxQ&ws_ab_test=searchweb201556_3,searchweb201644_4_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62,searchweb201560_2,searchweb1451318400_6150
-
Snookerface
csendes tag
Nos megvolt a kijelzőcsere a Careben, tényleg 45k volt, cserélték az egész első panelt. Elnézve a mai viszonyokat ez sajnos elég baráti árnak számított, és annak is lehet örülni hogy ezen a típuson egyáltalán cserelhetőek a komponensek.
-
Snookerface
csendes tag
Igen, de egészen addig nem lesznek Google cuccok, ameddig a Googlenek üzleti érdeke nem fűződik hozzá. A wp jelenlegi elterjedtsége mellett, jobb üzlet blokkolni a wp userektől a google szolgáltatásokat ezzel próbálva androidra át kényszeríteni őket, mint lefedni ezt a szegmenst is a szoftverek elérhetővé tételével.
Erre nagyon jó pelda a Waze esete....
-
Snookerface
csendes tag
Azt gondoltam megérted. Az ember természetszerűleg következtet, de legközelebb pontosan fogok idézni. A logikai bukfenc egyébként ott van, hogy te következtetések alapján ítélted meg a készüléket, nem tapasztalataid alapján. Mikor ezt szóvá tették neked, nemtetszésedet fejezted ki. Majd egy huszáros vágással azt mondod nekem hogy ha én következtetek a véleményedre az hozzászólásaid alapján, akkor nincs miről beszélnünk. Akkor most ez hogy is van?
Peace and love!
-
Snookerface
csendes tag
Anélkül hogy nagyon mélyen és általánosan belemennénk..... A személyes tapasztalat és. az azon alapuló vélemény azért nagyon más mint a teszteket olvasgatni. És ugyanúgy más és más a különböző felhasználók igénye is. Igy felelőtlen egyértelműen kijelenteni valamiről személyes tapasztalat nélkül hogy szar.
Nekem a 950xl igy is jobban megfelel mint egy iphone. Pusztán mert a nekem szükséges funkcionalitás (continuum, otg, sd bővíthetőség, külső eszközök támogatása, rendszerben lévő potenciál) ebben jobban megvan. Ezért is vettem ezt, nem iPhone-t, pedig nem volt sokkal olcsóbb.
-
Snookerface
csendes tag
Elméletileg pár éven belül minden type-c lesz. Ezeknek is esni fog az ára és pár hónapon belül jon a 750/850 aminek a neten lévő renderek alapján a dizájnja is minőségibbnek hat. Reméljük addigra a Windowst is sikerül összerakni hozzá, mert most azért még idegzet kell hozzá.
-
Snookerface
csendes tag
válasz
Ágógreen #735 üzenetére
Az XL eddig kicsit jobban viselkedett nálunk, de volt azzal is baj. Ahogy írtam is most már az új firmware-rel és a legfrissebb w10-zel, nagyon sokkal jobb, és kevesebb a bug.
A kijelző picit melegebb szín világú az XL -en. (amoledesebb... kevesbe neutralis... blabla.)de csak akkor lehet kiszúrni, ha ott van egymás mellett a kettő. A szinbeállításokat nem igazítgattam egyiken sem.
Csináltam képet az XL -rol standard HDR beállítással 8mpx-re levéve a felbontást a 950-nel.
Itt: -
Snookerface
csendes tag
Sziasztok, én is early adopter vagyok, még előrendelésből vettem magamnak egy XL-t, barátnőmnek pedig egy sima 950 Dual verziót. Most már mindkét telefonnal kapcsolatban gyűlt össze releváns tapasztalatom, ezért gondoltam írok nektek pár sort.
XL:
-Nagy. Kicsit nagyobb mint ideális lenne nekem.
-Akkuidő először elég siralmas volt, de .29 óta átlagos használat mellett is bőven 1 nap
-készülék ház, gyengébb minőségűnek érződik a 950 -nél egy hajszálnyival pedig az alap hátlappal az sem túl prémium érzetű, és valóban recseg. DE megérkezett a Mozo fekete Bőr hátlap, felpattintottam, és mintha kicserélték volna az egész telefont. Igényes jó megfogni, nem recseg.
-Continiuum működik, új firmwarrel már a miracaston keresztül is. Itt picit érződik hogy ebben van plusz két mag a 950 hez képest.
-Kijelző, tökéletes, bár a 950 kissé fehérebb fehéret produkál. Ezt amúgy mar sikerült ketté repesztenem egy gavalléros ágyról leejtéssel Nokia bolt 45k ert cseréli.
-Sebesség nagyot javult a frissítésekkel, főleg böngészőben lehet tapasztalni.
-Bugok. Vannak, de semmi súlyos, amit érdemes megemlíteni az a bluetooth kihangositó probléma. Csatlakozás után szeret határozatlan idő múlva újraindulni. Első szoftverrel amúgy az újraindulás mindentől függetlenül is nagyon ment neki.Most már nem csinálja.950:
-Jó méret, jó összerakás, de igénytelen hátlap itt is.
-Akkuidő hasonló használat. Mellett észrevehetően jobb picit az XL-nél.
-kijelző tökéletes
-sebesség javulgat a frissítésekkel már nagyon ok, de pl betöltéseknél érezhetően lassabb mint az XL
-bugok vannak, es sajnos súlyos is van. Idonkent repülő módba áll magától, es nem lehet belőle kivenni. Pár óra után magától elmúlik de nyilván addig egyik sím sem elérhető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest