- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
válasz
zsamiatt #1412 üzenetére
Windows Media Player van a gépen? Ha van, akkor próbáld a gép hátulján lévő USB csatin, ha ott próbálod, akkor próbáld meg másik csatlakozóval, ha akkor se megy, akkor USB driver eltávolít és ismertesd fel újra és utána próbáld meg. Ha ez se segít, akkor én kifogytam.
-
Ryoo
senior tag
válasz
legiaap #1158 üzenetére
Láttam a keynote-ot, igen, hallottam, hogy nem koncentrálnak a mobil részlegre, de miért is tennék, mikor nagyrészt ugyanaz, mint az összes többi eszközön, így arra nem is kell sok erőforrást fordítani. A mobil OS fejlesztése meg folytatódik tovább, és teljesen mind1 mire koncentrál az MS, ha az ember azt látja a tv-ben, hogy nagy cégek, sportolók, csapatok ilyen készüléket, rendszert használnak, akkor meg fogja venni, mert azt gondolja, hogy ők csak nem engedhetik meg maguknak, hogy nem egy megbízható rendszert használjanak.
-
Ryoo
senior tag
Most komolyan?? Az iPhone 6s-ből képesek voltak 2 külön adást csinálni a lumiakból meg nem....egyre jobb a színvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- Milyen program, ami...?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged