- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rambolo #1092 üzenetére
Akkor ott sem minden tiszta. Nekem is produkálja az elsötétülést, sőt tegnap újra is indult a kamera miatt. A gmail szinkron most is katasztrófa, de az outlookkal sem tudtam megosztani 10 db fotót, mert képtelenség onedrive linket küldeni, mindenképpen csatolni akarja a fájlokat.
-
Akybron
aktív tag
Közben nekem is eszembe jutott. 7 napra tettem, meg is lett a hely. Újraindítom az update-t, töltöget, majd közli, hogy 1,15 GByte hely kell... Az első kísérletnél még 600-at akart.
Viszont még egy érdekesség: nekem a rendszer 4 gigát foglal, kollégának több, mint 6-ot Mi az a + 2 GByte?. A 7,5 körüli összes tárhelynél gáz, hogy egy rendszerfrissítéshez nullára kell gyalulni a telefont. -
-
Akybron
aktív tag
Engem konkrétan nem zavarna az a plusz súly.
Ha valamelyik hátlap gyár csinál ilyesmit, akkor jó eséllyel benevezek egyre.
Más: Lotus Notes levelezést valaki állított már be? Jó lenne ha működne a céges levelezés és naptár.
Pop3 elérés ugyan lenne, de az is használhatatlan. A levelek foghíjasan töltődnek le, ha éppen sikerül bármit is leszednie (5-10 perc szinkronizálási szenvedés után). Pl. Január 7. utáni leveleimet nem tölti le. -
legiaap
félisten
Google photos annyival jobb, hogy ingyenes es korlátlan tárhely 16 MP-es méret alatti képeknél vagy arra kicsinyíti le a nagyobb képeket, de van fizetős része is és akkor nem kicsinyíti le. Nagyon gyors, gyorsabb mint a OneDrive és intelligens keresője van. Pl. beírod hogy kutya és megtalálja az összes feltöltött kutyás képed. Plusz van még egy pár apróság.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ok srácok, tehát azt mondjátok, hogy 12.14 óta (akkor nálam volt majd 8 órán át a 950xl), most ég és föld a különbség, annyi javítás jött már?
Nekem, recsegett-ropogott a hátlap, ez gondolom nem változott, meg ezáltal a gagyi hatása sem, de ez legyen az én bajom, hogy egy prémium telefon nálam ott kezdődik, hogy érzetre is az legyen, ne csak szóban! Nos, hát ez nekem nem az, de, mint írtam ez az én véleményem, hogy ki és mennyire meséli be magának, hogy márpedig az, az meg az övé. de...
Az OS annyit javult, hogy szinte nincs is benne hiba? Elég hihetetlennek tűnik számomra, de elképzelhető, ezért kérdezem.A 160 ezres, 2 hetes használt piaci áresés, meg szinte ugyanazt mutatja, amit írtam már. Hasonló a helyzet egyelőre, mint anno újonnan a 160 ezerbe kerülő Omnia 7-nél, amit szinte a megjelenése napján vettem, az 2010-ben kb megfelelt a mostani 230-nak. Persze a mozo hátlappal és egy a valóban stabil os-el nem zárja ki, hogy vegyek egyet később, de az biztos, hogy nem 200+ ezerért.
-
legiaap
félisten
Évek óta látod a "fikázásaim"...tök jó van egy újabb rajongóm.
Akkor ha már ilyen jól lenyomoztál akkor gyűjtsd nekem össze azt küld át privátban, (mert gondolom felkészült vagy belőlem, ez a minimum egy rajongómtól) hogy az utóbbi időben hol fikáztam a wp-t légyszives, mert olvasni járok szinte az összes wp-vel kapcsolatos fórumba de nem fikázok veled ellentétbe aki meg itt kardoskodik ha valaki olyat mond ami nem tetszik neki. Amit itt leírtam pár hozzászólással lejjebb az sem "fikázás" volt (hogy használjam a te nyelvjárásod).Snookerface: Mutasd meg nekem legyél olyan kedves hol írtam, hogy szar! Nagyon érdekelne.
hjoci1980: És hol voltál te? Miért nem írsz véleményt a gyereknek akkor? Írd meg neki mennyire jó. Győzd meg. Csak arra vagy képes, hogy a "fröcsögésünkre" reagálj és méltatlankodj. Ahelyett, hogy erre pazarolod el az energiád, tekerj tovább azt ahogy fentebb írtam győzd meg. Ennyi.
-
legiaap
félisten
És ha te nem mész másik topikba akkor az azt jelenti hogy maradjak a seggemen és csak apple topikokba járjak? Hol van erre a szabály? Ha megmutatd akkor lelépek.
A másik meg mi az hogy térítek. Egy véleményt írtam le, amit nem tílt az oldal és ez már térítés? Utána írtam azt vesz amit akar. Max. drága tanuló pénz lesz neki.
A másik, hogy 3 éve is ezt csináltam...nem is vagy tag 3 éve. Honnan tudod? Figyeltetsz vagy mi?
Nem használtam a rendszert...és miért kell? Elég sok friss videó van fent a neten amik elég jól bemutatják a jó és a rossz oldalát is a rendszernek illetve a telefonnak is. Olvasom a wp híreket, fórumokat, wpcentral, wmpoweruser...tudom mit beszélek.
Amúgy meg egy szót sem említettem a renszer bajairól meg a telefon minőségéről, (pedig lehetne mit) pont hogy ne legyen feszkó.
Egyébként ha nem tetszik a véleményem tök egyszerű a megoldás: görgess tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Brave
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged