- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Oké, köszönöm. Akkor már más a leányzó fekvése. Így neki látok majd. Mennyire elég a teló a rendszer alá? Nagyon döcögös lesz? Mondjuk így is az, úgyhogy már sokat nem ronthat a dolgon. A nagyobb kérdésem, hogy újra be kell lakni majd a szűz telefont, vagy buta user módjára elég csak ráfrissíteni, minden egyéb megmarad?
Bocsánat a sok buta kérdésért, de annyira tudatlan vagyok wp témakörben, mint állat.
-
Kin Tan Te
tag
Ez az érzékelés probléma nálam is jelentkezett. Pontosan nem is tudom mióta vacakol, de az utóbbi időben minden második hívásnál vagy nem zárja le a képernyőt, ha a fülemhez teszem, vagy nem oldja fel, ha elveszem.
A kijelző-háttérvilágitás automatikus szabályozása egyáltalán nem is működik.
Asztalin már 351-es build fut, remélem a telefonos patch-kedden mi is kapunk telefonra valami komplett javítást. -
nOvOp
senior tag
-
Kin Tan Te
tag
Értem és köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat.
Valóban nem hozott átütő újítást a 10-es. Nem tudom, hogy ebben mekkora része lehet a telefonnak. Mármint az 535 nem felső kategóriás masina.Lehet, hogy nincs az a frissítés, ami fürgébbé tehetné ezt a modellt.Legnagyobb szívfájdalmam a kijelzője. Minden téren. Érzékelés - felbontás - fényerőszabályzás. A kamerájáról tudtam, hogy nem nagy durranás, de a képe az nagyon satnya. Pont, mint az enyém, amikor erősebb napfényben próbálok e-mailt olvasni rajta...
-
Kin Tan Te
tag
Üdvözletem!
Amit csak tudtam letiltottam a beállítások között a háttérben futó alkalmazásoknál, mert nekem is gyanúsan gyorsabban merült az aksi, mint 8.1 alatt.
Nagy hatással nem volt az üzemidőre.
Ami feltűnt, hogy a mobilnettől most sokkal jobban merül az aksi, mint anno.
8.1 alatt nap végén sem mentem 30% alá, pedig egész nap a várost jártam. Most estére egy számjegyű a töltöttségi szint.
Ha egész nap ugyanazon a wifin lóg a telefon és nem kell a hálózatok között folyamatosan le-fel csatlakoznia, akkor estére csupán 70%-ig merül csak az akkumulátor.
Világos, hogy a hálózattal kapcsolatos dolgok a leginkább energia igényes dolgok, de most WP10M alatt látványosan többet vesz ki az aksiból a wifi és a mobilnet. -
Kin Tan Te
tag
Üdv!
Ez elég tragikusan hangzik. A wi-fi-vel nálam is akad probléma, főleg, ha több hálózatot is ismer egy épületen belül. Akkor hajlamos leszakadni az egyikről ha már nincs kapcsolat a jel gyengesége miatt, de nem csatlakozni a másikra, ahol viszont erős a vételi szint
Ennyi nyűgöm viszont nincs a ketyerével.
Idegileg hogy bírod?ps. a frissítés (.212 talán?) késik, de nem marad el. Valaki linkelt egy cikket, miszerint a fejlesztők eltolták a kiadást.
Köszönet a véleményért.
K-T-T -
-
Az előző buildekhez nem tudok hozzászólni de az tény, hogy a 8.1-hez képest nagyon merül.
"a wifi újra bekapcs nem hiba" Hát ha ez alapból így lett kitalálva akkor tényleg nem hiba, szimplán katasztrofális tévedés!.
Nem hiszem, hogy csak frissítés után áll vissza mert akkor -figyelembe véve, hányszor kapcsoltam már ki- non-stop frissítenének, ez meg nem igaz. -
nulzkukac
csendes tag
Felraktam, egész tűrhető, habár 1-2 appal nem vagyok megelégedve, illetve van némi felbontási probléma azokkal, amelyek nem Microsoft-osak. (nem is működnek jól). A 2. SIM helyén lévő kártya most is magától beáll néha olyan hálózatra, ami nem a saját, holott az automatikus hál. vál. ki van kapcsolva... Érdekes.
-
nulzkukac
csendes tag
Konkrétan azt hallottam, hogy valami alkalmazást letöltve egy bizonyos "Windows 10 Build"-et fel lehet rakni, amit persze a Microsoft adott ki hivatalosan, de nem hivatalos frissítésként, vagy mi a fene. Korábban azt hallottam, hogy nagyon instabil meg tele van bug-okkal éppen ebből kifolyólag. Szóval erről érdeklődnék.
-
Ace owner
addikt
Meg este ratalaltam koszonom igy fel is kerult a 10. viszont a kijelzo tovabbra is szar ugyhogy ebbol gari lesz ha elfogadjak ha nem visszacserelem a moto g-re. pedig szimpatikus a wp 10 de igy hasznalhatatlan. alig tudok gepelni. gorgetesnel is folyton belelep mindenbe.
-
Becksman
őstag
Nyilván. Csak néha kicsit szemfájdító a kijelző. Bár gondolom ez megszokás kérdése egy full hd telo után nem meglepö ez. Amúgy elég patent és jó. Hardveresen se érzem kevésnek. Jó talán nem olyan gyors mint a honorom , de arra elég amire kell: telefon , net , apróbb max középkategóriás játék.
-
Becksman
őstag
Nem kell messzire menni. Lumia 532 mezei tft vértezve van a szinhőmérséklettel. Ám az elölapi kamerája nagyon jó! Honor 6rol gépelek most is , de az nem tud olyan képet csinálni mint a lumia 535 előlapival. Úgy látom a lumia 535 jobban kihozza a fényket vagyis fényesebb helyeken finomít sokat rajta.
Annyira nem zavar a színes dolog. Az elmosodást arra értem hogy az opciokon látni ilyen kis motiont nem is tudom másképp magyarázniBár lehet a szemem káprázik csak
A fényerő meg pöpec.
Minden esetre kellemes telefon. Multitouch testertel is lelett tesztelve 5 ujjat veszi és követi is . Gondolom így a kijelzőérzékenység kilőve.
Egyébként kicsit vaciláltam az 532ön, de ott a gyérebb kamera illetve kisebb felbontás/kijelző miatt maradtam ezen. A glancet meg tudom helyettesíteni karórával -
Becksman
őstag
Pedig Lumia teloknál lehet nem?
Tegnap vettem a telot Egysimes variánst 25be. Karcmentes patika állapotú garanciás. Elsöre a kijelző fura volt a honor 6 után. Ahogy huzgálom a beállitások opcioit van egy kis elmosodás az természetes?Valami programmal se oldható meg a színhőmérséklet finomítása?
-
marci30
csendes tag
Értem, akkor hagyom a fenébe szerintem, oszt jól van így ahogy van. Ami kéne rá egy winamp szerűség, és egy film lejátszó. Oszt ennyi. Én tegnap rendeltem meg a gépet 18.ezerért,Mára már itt is van. Jó kis masina, további bajom az, hogy microsimes, nekem meg még a régi időkből maradt normál simem van, faragjam bele?
egy 7 éves simkártyáról van szó, vagy lehet e a telenornál kérni egy micro simet és rá irni a másik sim telefonszámát?
-
marci30
csendes tag
Mindjárt sejtettem, nem is birizgálom inkább, az a hír valós, hogy ami a windows 10 frissítés után a teló alkalmas "elvileg" az android appok futtatására? Berágtam teljesen az android rendszerre, ha kicsit birizgálja az ember, már vége az egésznek. Állítólag ezért jobb a win mobil, annyira készen van, hogy birizgálni sem kel, mondjuk ez lesz az első win mobilom. Eddig nem volt rá lehetőségem. De a tudása azért egész jó. 20. alatt szereztem a telót, garival tokkal fülessel mindennel.
-
BenJoe80
senior tag
A zene kategórizálás a priblémád? Szerintem sokkal nagyobb baj (alap lenne), hogy a kapcsolatok adatait úgy alakíthasd, ahogy akarod (ne a szoftver mondja meg, hogy mit csinálj), meg hogy egyforma dolgokat mutasson a WPn, PCn és az Outkookban. Továbbá, ne legyenek ilyen gyerekes szarságok, hogy nem enged törölni bizonyos kapcsolatokat, bejegyzéseket...
-
törölt tag
Nem vág.
gthomma Gépen szerintem jó lett ,nekem tetszik a 10.
Telón az bukás lesz szerintem is. Alkalmazásokat továbbra se fognak csinálni többet rá mert windows 10.
Ösztönözni kéne a fejlesztőket valamivel. Mert ez így nagyon 0.
Az android meg halál
van egy Lenovo tabletem fél éve vettem már lassú mint a dög .
Valamiék nap lett újra rakva azse segít rajta. Az alkalmazások egyre több hadvert igényelnek.
-
nulzkukac
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
A zenelejátszót sikerült letöltenem, kezelni viszont még nem tudom.Én mindenkitől azt hallom, decemberre várható a hivatalos W10. A build-ről én is hallottam, de senki se ajánlotta. Remélem azért valami javulás lesz. Nem értem, hogy miért ennyire gagyi a Telekomos 3G... Külföldi hálózaton is van mobilinternetem, ég és föld, pedig fele annyit fizetek, és ki sincs annyira építve a lefedettség, mint MO-n. (még 3G se nincs a legtöbb helyen)
-
remekmaki
csendes újonc
Kérdés, nincs wifi se felesleges mobilnet keretem, ismim pcjén ttudnék letöteni.
Hol lelek ehhez alkalmazásokat? .apk végűek?
cleaner és kártevő kereső kéne, file manager, amivel átlátok gyökér mappákat is.
olvastam angol fórumon, regisztrációs adatbázis, ha beakad kikell pucolni, de mivel??
lumia 520hot! tanácsok?
-
törölt tag
Van pár év "tapasztalata" oprendszer készítésben, és kb. úgy viselkednek mint valami kezdők.
Beállítások menü kb egy katyvasz, beöntötték amit gondoltak és találd megBorzalom.
Ezen javítana az update 2 (ha kiadnák), mert ott previevben már benne volt a rendszerezés, mint a mostani 10 próbaváltozatban. Bár amikor most utoljára próbáltam már nem lehetett azt felrakni.
Kb azt csinálják mint a google a droiddal, minden új változatban variálnak valamin, mintha valami eget rengetőt változtatnának... De csak egy változik más bugok jönnek.Aztán vannak még idegesítő problémák menet közben de próbálom úgy használni hogy ezeket gyorsan felejtsem el, mert nincs idegrendszerem iylen gondokra.
Tény droidnál annyival jobb hogy stabilabb, folyamatosan megy nálam 0-24ben, igen ritkán van gondom ebből a szempontból. De ha a SOC ot nézem akkor többet várnék üzemidőben, de ez sem jön ki.
-
Ultraviolet
tag
Kaptam sticket hozzá. kipróbáltam gépen, nem volt jó. Hívtam Digit, de sokat kellett volna várni.
erre kb 5perc múlva lett net PC-n. Na akkor vissza a telefonba és hopp ott is lett net. nem kellett állítani semmit. Azt mondták 24 óra múlva lesz net. na most ez letelt azért mertem írni ide. Nem kapkodták el. ! -
Ultraviolet
tag
mobilnet se megy, de a térerő mellett látom a H betűt , azaz a mobilnetet jelzi, (3G).
A net megosztás bekapcsolásakor:
"A kapcsolat nincs megosztva. Nincs megosztható mobil adatátviteli kapcsolat. Ellenőrize a mobil adatátvitel beállításait és a térerőt, majd próbálkozzon újra."Térerő van.. Ebbe a független telefonba volt már telenor előfizetéses kártya abba ment a net. megosztást is engedi.
-
MrCsiT
addikt
Azért ez: "a Win10 még a tapasztalt WP használóknak sem igazán ajánlott" nem igaz:átlagos felhasználásra a WP 10 Preview már alkalmas, bár inkább a 30-ra végződő típusszámú telókon működik a legjobban, a vonatkozó topicban olvashatóak szerint. (vagyis, a 3x -ekre, azaz, elvileg az 535-re is jó lehetne.)
Van pár alkalmazás, ami nem települt vissza a frissítést követően, illetve pl. nálam van 3 db :
- Nokia fiók
- hang
- érintés
amik nem akarnak frissülni, de ezen túl, sokaknak, nekem is, napi szintű használatra alkalmas a WP10 Preview változat. Nálam a fast ring van fent, az elég jó jelenleg. A slow ring sem rossz, de én hamar szerettem volna megkapni az újabb és újabb fejlesztéseket.Használok levelezést (több fiókkal), vibert és az Edge böngészőt, és bár időnként a böngésző nem tökéletes, de nem is gázos.
Amiket én tapasztaltam, és nekem probléma:
- kapcsolathoz nem lehet jelenleg saját, pl. mp3 csengőhangot megadni, csak valamit, a gyáriak közül;
- bár egy Glance-képes készülékem van, a Glance beállítások hiányzik a beállítások közül (extrák között sincs.);
- az Áruház meg lehetne jobban írva, hogy a fent említett, nem-akar-valami-települni eseteket is alapból lekezelje, és pl. ne álljon meg csak azért, mert épp SD-re van állítva a telepítés helye, miközben az adott app valamiért telóra akar települni.Abban viszont tökéletesen igazad van, hogy csak olyan próbálja ki, akinek nem gond lementeni PC-n az adatait róla - már eleve a próbálkozás előtt - vagy az, hogy a minap teszteltem egy nem-gyári funkciót, aminek nálam HR (=gyári visszaállítás) lett a vége , de ez az én "hibám" volt, és nem feltétlen a WP10 volt az oka.
-
ZTE_luky
aktív tag
Igen köszönöm ott volt megtaláltam!
Igen, szép magyar szó
Pont ezért akartam előző telóm androidos volt, mindent a kártyára tett, átraktam most a WP-ba és az androidos alkalmazásaim megszűntek létezni
szóval most ebben is mindent rárakok belsőbe, csak az adataim mennek külsőre. Hát a játékokhoz. Elég szépen viszi őket. A kibírhatatlan felbontás ellenére is
-
ZTE_luky
aktív tag
Köszi a korrekt választ! Hát érdekes, én nem fülessel szoktam használni hanem hangfallal, szóval valószínű azért kavart meg mert lehet hogy ment a zene csak nagyon halkan.. HA kihúzom leáll, oké. De ha visszadugom, semmi.. Az a másik hogy ha hallgatom és kihúzom valamiért leviszi a hangerőt 1-re és nem erősödik vissza.
Esetleg tudtok mondani jó játékokat, esetleg egy jó böngészőt (vagy explorer oks?) kamera/képalkalmazásokat, vírusirtó (ha szükséges) esetleg jó közlekedési appokat (túra, bicikli, gyalog, autó) tájékozódási appokat (aszt hiszem a here rajta van a enyémen is) tehát valami hasonlókat ha kérhetem!
Meg ha valaki tud hasznos (bármilyen) appot kérem ossza meg velem!
Kösz szépen mindent! -
DaWe94
senior tag
igen, viszont ez így van ahogy mondod
úgy tervezem ha a következő build-el nem lesz nagyobb problémám akkor fent fogom hagyni már én is
ugyan így csináltam gépen is, már egy hónapja beléptem ott is az insiderbe, fent is hagytam elsődleges rendszerként, mert már használható volt, nem volt vele semmi probléma. jött is azóta sok frissítés ott, újabb buildek stb... na és persze a RTM build is érkezett hamarabb.
-
MrChef
aktív tag
Most is olvasni mai cikkeket a Li-Ion akksik ilyen-olyan különleges első használatáról, kisütéséről, csepptöltéséről, tárolásáról. Aztán a másik cikkíró megcáfolja. Végül a felhasználó, akinek nem 12, hanem 11 óra alatt merül le a telója, átkozza magát, miért nem bűvészkedett az akksijával első használat előtt / után / közben stb.
-
MrChef
aktív tag
Ha csak a telefonszámok mennek át, akkor hajamat tépem! Kb. 400 névjegyet nem tudok manuálisan beírni. Biztos van vmi okos Microsoft progi erre.
A nyelvspecifikus karakter-felbukkanós billentyűzeteket ismerem, de nekem olyan kell(ene), amiben pl. a felső sorban ott vannak a magyar betűk. Ha nincs, hát nincs, legfeljebb csatlakoztatok billentyűzetet.Köszi! Üdv.
-
gthomma
senior tag
Nekem ez a memória kártya van az 535-be: Samsung SDXC 64GB Class 10 MB-SGCGB
Samsung Galaxy S3 LTE -ről váltottam erre. Tulajdonképpen nem bántam meg, az operációs rendszer hiányosságai miatt használom most inkább az Xperia SP -t. Nagyon várom a WP10 -et.
Nem nagyon fotóztam telefonnal, (az okos korszakomat HTC Touch HD -vel kezdetem, lenyűgözött a WM6, no meg az XDA közösség) most direkt fotóztam sokat SP-vel, és 535-el, a két optika kb egy szinten van.
Szerintem értelmetlen korlátozást tettek az 535-be videó terén.UI: Két dolog nem érdekel a mobilok terén : 1. fényképezés, 2. "3D" játékok.
-
szabonagyur
félisten
Kösz az infókat, tényleg nem fényképező helyett kell, csak használható legyen a kép, egy Huawei Y300-at vagy Samsung Ace2-t kellene túlszárnyalnia... nem lesz nehéz
A zooom amúgy is hülyeség szóval nem gond.
@(#2125) F.B.I.: rendben, várom őket, legalább összehasonlitom a L920-al, szerintem nem lesz nagy különbség.
-
szabonagyur
félisten
Köszönöm, ez a része érdekelt, mivel kellene venni egy ilyen telót csak a belső memóriában önmagában elég karcsú ha nem lehet rá telepiteni, de igy jó.
Képeket milyeneket lő? Sajnos MA tesztképek eléggé elnagyoltak mint mindig, nem várok csodát csak normális képeket amiket max egy facebook megosztásra jók.
-
hideg83
csendes tag
Természetesen.Párszor azért szívatgatott ilyen saját életet élek én a zsebedbe szindromával.Gondoltam ha a bombot nem tudom könnyedén benyomni a zsebben akkor minden megoldódik.2-3 napja igy használom és azota nem vettem elö ugy a készüléket h. a kijelzö világított volna elötte rendszeresen ugy volt
-
WindyJoe
aktív tag
Igen, az 512 MB RAM kevéske, bár úgy is használható.
Először én is 530-ban gondolkodtam, aztán 535-re fölcsillant a szemem, majd eléggé le is lombozódtam a teszteket és hozzászólásokat olvasva. Élesben kipróbálva egy tesztkészüléket pedig egyenest a pokolra kívántam aki ilyen hulladék panelt tervezett hozzá... Majd jött a 640 és elég erősen rá tudtam magamat beszélni. (:
530-at 16 körül már lehetett kapni alig használtat, de az újak is valahol 20-25 között mozognak. Az 535-ön sok olyan + van, ami miatt megérte volna a közel dupla árat (pl a lámpa, vagy a több RAM és tárhely, nagyobb fölbontás), de a tapija az katasztrófa... Egyébként nem értem hogy tud ugyan ez a 8.1-es winfos fönt lenni a 4 GB-os belső tárhelyes készülékeken, nekem frissítésekkel 5 GB körül foglal... -
sander74
tag
Majd ha lesz időm, akkor építőleg szólok hozzá, az amúgy is már számtalanszor leírt kérdésre!
Amúgy valóban csak a kijelző panel cseréje orvosolja a problémát, a frissítést meg vagy leszedi az user vagy nem! Nekem a csere óta problémám nem volt vele!
Drenadar, szerintem ha vetted volna a fáradtságot, és olvastad volna a topikot okosabb lettél volna pár körrel! -
-
F.B.I.
veterán
Értem. És milyen indokkal küldtem volna vissza? Hogy pedig szerintem nem jó? Az a baj, hogy látja a lapon előtte mivel adta le az ember és mivel akkor sem jelentkezett a hiba, megoldja így. Egyet viszont nem értek: ha a múltkor szoftvertfrissitettek, ami feltetelezhetoen a legújabb, akkor mi az anyját frissít rá? Gyárt egy újat?!!???
-
Kaajzi
csendes tag
Nekem az előző egy hasonló árképzésű Androidos volt, azon tökéletesen működött a fényérzékelő. Ennél meg ha automatán van, akkor képes annyira levenni a háttérvilágítást, hogy ha felteszem manuálisan "kicsi"-re, az nagyobb fényt ad. Néha meg úgy felveszi auto üzemmódban, hogy ha manuálisan felveszem "nagy"-ra, akkor ez kisebb erővel világít, min az (máshogy nem tudom elmagyarázni
)
Az egyik ismerősömnek Lumia 635-öse van 8.1-es oprendszerrel, az rezeg és csörög egyszerre :/ (igaz, az Nokia, nem MS)
Volt szervízben ezek miatt, meg a touch panel miatt, és azt mondták 2 hét után,hogy nincs semmi baja. Ellenben görgetésnél, ha hozzáérek, megnyitja az első programot, amit érintek (van rajta egy matt fólia, de nélküle is ugyanezt csinálta).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest