- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Becksman
őstag
válasz
Zolly444 #3087 üzenetére
Konkrétan az alkalmazáslistába belépve elöször van egy átlátszó rész a háttér elött, de miután belépek pl gépházba majd vissza akkor már nincs meg az az átlátszó rész. A zárképernyőn meg az óra késve jelenik meg. 8.1en nem voltak meg ezek a problémák. Most visszaraktam ré recovery toolal a 8.1et. Pedig frissítés után egyből csináltam gyári visszaállítást.
-
steele80
senior tag
válasz
Zolly444 #3079 üzenetére
Egy alaphelyzetbe állítás megoldotta a problémát és már működik. Viszont nem találom, hogy az sms hangot hol tudom beállítani, ha egyáltalán van ilyen. Nálam a kijelző alján lévő csempék enyhén torzultak és egyelőre nincs hangjelzése az e-mail-eknek, pedig ki van választva a hang. Az akkut kajálja rendesen. Azért az elég érdekes, ha ezzel a rendszerrel adnak ki új telefonokat. Véleményem szerint ez még nagyon erős béta állapot.
-
SQX_Barto
addikt
-
marci30
csendes tag
válasz
Zolly444 #2933 üzenetére
Szia! Utána olvastam, és megtaláltam a progit. Sikerült vissza varázsolnom gond nélkül a win8.1et a telóra. Majd újra rá telepitenem a win 10previewt! Most megnézem hogy tényleg képes e az android app futtatására. Az android app rá telepítő program neve, apktowin10. Ez egy pack ami minden fájlt feltelepít és egyszerű.no majd kiderül, ha nem, akkor beletörődök hogy nem. És nyomkodom a régi samsung android telefonom azokat a cuccokat "LOL".
-
kispe82
tag
válasz
Zolly444 #2754 üzenetére
Itt is vagyok a kérdésekkel.
Mikor kézbe kaptam a telót és elkezdtem beállítgatni és megismerni nagyjából,akkor 2 kamera app volt emlékeim szerint. A lumiás és a microsoftos. Most a lumia van,de hiába állítom be h ott legyen a használt appok közt a microsoft-os is,nem találom sehol. A másik kérdésem pedig h a zene lejátszó alkalmazásra hiába bökök rá hosszan h kirakjam csempének,erre nincs lehetőség.
Egyenlőre ennyi "gondom" van csak.
Közben rájöttem h a zene témánál azért nem tudom,mert már ott van mappában 1x. :p
-
törölt tag
válasz
Zolly444 #2429 üzenetére
Kb 1 hónapja van meg.
Elsőre nem volt gondommajd véletlenszerűen elkezd az érintő szórakozni.
Nem csak a multi touch hanem egy ujjas használatnál is.
Vissza kéne vinni...Na Köszi a multitiuch teszt ötletét, 3 ujjat még érzékel felette semmit. Bár a hármat se 100%.
Hány ujjat kéne ha jó? 5-10?
-
gthomma
senior tag
-
gthomma
senior tag
válasz
Zolly444 #2407 üzenetére
Lumia 530/535/620/625/735/920 eddig ezeket használtam huzamosabb ideig, nagyon sok tapasztalatot szereztem a wP8.1 -ről. Semmivel sem stabilabb mint bármilyen Android.
Van egy ezer éves HTC HD2-őm, ez az a mobil amire három oprendszert is fel lehet tenni, WM6.5 WP7.8 Android 2.3.7. Ez a telefon volt az amin ki tudtam próbálni a WP7-et, és a droidot is. Akkor döntöttem a droid melett.
A legstabilabb a WM6.5 -el. Utána a droid majd a WP.Atomstabil Androidos erőgép fillérekért:
IUNI U2
"Alumínium ház, Full HD kijelző, Qualcomm Snapdragon 800-as proci.
A kijelzőt a Sharp szolgáltatja, 4.7 hüvelyken kínál Full HD felbontást, ami 469 ppi-s képpontsűrűséget eredményez, szóval ha a pixeleket keresed, jobb ha hozol nagyítót magaddal! A 2.2 GHz-es, négymagos Qualcomm Snapdragon 800, és a hozzátartozó Adreno 330 grafikus gyorsító természetesen gond nélkül mozgatja ezt a rengeteg képpontot.
A mobil kétfajta felállásban is kapható, az egyikhez 2, a másikhoz 3 GB RAM-ot pakoltak a mérnökök, viszont mindkettő hátlapján ugyanaz a 16 megapixeles OmniVision kamera felelős a minőségi fotózásért, az alacsony fényviszonyokat pedig egy LED vaku igyekszik korrigálni. Az előlapon egy UltraPixel technológiával készült 4 megapixeles modul található, hogy tisztán lássanak minket a Skype partnereink videotelefonálás közben.
A 2GB verzió: 162 dollár" -
lipiapacs
újonc
válasz
Zolly444 #2288 üzenetére
Még 1x köszi! Már csak arra vagyok kiváncsi, hogy a soft- és a hard reset között mi a különbség? Melyiket mikor használják, és minden adatot töröl? Gondolom, mentésből mindent vissza lehet utána állítani...(?) A módját (gombok kombinációját) már olvastam, de a miértjét nem igazán tudom kikövetkeztetni.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Zolly444 #2277 üzenetére
nálam feltűnt egy hiba... mobilnetnél vettem észre egyedül valamiért... mikor valaki ír messengeren és a képernyő felvillanna, akkor nem villan fel hanem bekapcsol viszont fekete marad, hiába nyomkodom a gombot csak feketén világít... ezen csak az akksi ki-be segít... ezen kívül a mai nap folyamán nem volt bajom vele tényleg
szerintem ettől függetlenül fenthagyom, mert ennél már csak jobb lesz és nincs kedvem a recoveryvel szórakozni már
és tényleg ez a zenelejátszó eszméletlen király lett
mellesleg a PIN sose bugolt be a nap folyamán... én nemtudom hogy honnan szedted ezt a leírást de nemhiszem hogy 535-nél volt. Nem minden telefonon működik ugyan úgy.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Zolly444 #2099 üzenetére
(#2098) bepken
(#2099) Zolly444"rossz topicban tetted fel a kérdésedet"
Mindenkitől elnézést kérek, még attól is aki még nem írt nekem személyes üzenetet, hogy feltettem ide a kérdésemet, azt gondoltam h ezen a telefonon is WP 8.1 fut, ezekszerint Én tévedtem. Ha a témától jelentősen eltértem volna megértek mindenkit, de így... viszlát -
-
szilvasyz
csendes tag
válasz
Zolly444 #1069 üzenetére
A telefon és az üzenetek csempéket is lehet "egyesíteni", akkor nem lesz belőlük kettő, én így használom, két kártyával. Ezen kívül a két SIM-kártyás beállításoknál egyenként ki lehet kapcsolni a kártyákat, de azt nem tudom, hogy ha csak egy kártya van benne, akkor az értesítősori kijelzést ez befolyásolja-e.
-
válasz
Zolly444 #432 üzenetére
Megjött a telefon, beüzemelés közben fakónak tűnt a 630 után, max fényerőre téve már nem olyan gázos a helyzet. Multi-touch hót' szar, már két pontnál is ugrál össze-vissza a tesztprogramban (gyárilag frissítve volt, nem talált update-et). Viszont menüben ugrálva/gépelve nekem nem tűnt fel, hogy hibás lenne. Görgetéskor azért néha meg-megakad.
-
válasz
Zolly444 #416 üzenetére
Tedd már meg a kedvemért, hogy belinkeled, hogy hol írták, hogy a kijelző hibáját javították a patchben...
Olyan találtam én is, hogy: a #392-ben szintén feltették a kérdést és nem válaszolták meg. Vagy olyat, hogy a #349-ben azt mondják, hogy igazából nem javították, csak kikapcsolták a nagyítót?
Egyedül a #401-ben ír róla egy kolléga, hogy frissítés és a nagyító kikapcsolása segített a dolgokon.
Az, hogy kikapcsolunk egy szolgáltatást nem egyenlő azzal, hogy javították...
AngeloDivina: Köszönöm, ennyire lettem volna kíváncsi. A clearblack biztos hiányozna nekem, de a kolléga akinek lesz egy régebbi androidos csodáról vált (valami 512 Mb ramos 2.x androidos galaxy csoda), így szerintem nem fogja észrevenni. Engem akadozás jobban aggasztott, viszont ha tapasztalat alapján nincs vele nagyobb gond, akkor már rendelem is. Köszönöm még egyszer!
-
Tomikaaaaa
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest