- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
marci30 #2978 üzenetére
látom, Te ezt tényleg hobbiként űzöd lassan
megerősítő cikket hirtelen nem találok, de hidd el, ha mondom, a projectet egyszerűen leállították. egyszerűen nem érhető már el ez a feature a jelenlegi buildekben (tehát, ha csak nem egy közel fél éves buildet használsz, akkor nálad se)
ha csak ezt az XDA topicot megnézed, láthatod, hogy fokozatosan kihalt a téma...egyébként ahogy emlékszem, az L535 nem is volt a támogatott készülékek között.
-
Zolly444
aktív tag
válasz
marci30 #2967 üzenetére
Ha lehetne se lenne egészséges a telónak. Külső aksit tudsz venni hozzá pár ezer ft-ból.
mefistofeles:
Aránylag stabil, néha vannak érdekes pillanatai, teljesen használható mindennel, az edge viszont meghal lassú mobilnettel. Az új kamera appal minden kép zajos(abb) (főleg ilyen időjárás mellett). Nem ms appoknál a navigációs sáv eltakarja a tartalmat, ha el van tüntetve is. Egyébként mindennapi használatra is oké. (De ha létfontosságú dolgok vannak az eszközön akkor ne telepítsd fel, bár nekem nem tűnt el semmi, volt rá példa.) -
JamesFinn
senior tag
-
MrChef
aktív tag
válasz
marci30 #2925 üzenetére
Szia!
Nálam is hasonlóan okés. eleinte kissé lassult, aztán lerendezte magát a rendszer. Az email kliens sokkal jobb lett, de még mindig hiányolom az "Elsődleges" mappa megjelenítésének hiányát (tehát még minden beérkező email - reklámok, néhány spam - a bejövőben jelenik meg).
Arra vagyok kíváncsi, hogy a bluetooth billentyűzetet rendesen kezeli-e majd a rendszer, ahogy ígérték.Ja, az 535-ösben nincsen iránytű. Hogy b@ssza meg a nénikéjét, akik a marketinglépcsőzetesség elve miatt kihagyta ezt az 50 Ft-ba kerülő alkatrészt.
-
bepken
veterán
válasz
marci30 #2926 üzenetére
az astoria nem arra van, hogy androidos játékokat pakolj a telefonra...amennyire láttam, egyszerűbb alkalmazásokat lehetett vele elindítani. ráadásul az android alkalmazások zömében van valamilyen google szolgáltatás integrálva, tehát azok elve el se fognak indulni. én felesleges időtöltésnek tartom jelenleg, hogy ezzel foglalkozz
-
Zolly444
aktív tag
válasz
marci30 #2926 üzenetére
Total Commander. és azt hiszem a jelenlegi verzióba nem került bele a project astoria
-
marci30
csendes tag
válasz
marci30 #2925 üzenetére
Ha érdekel valakit, neki esek délután az android programok telepítése lehetőségggel, ha sikerült, megírom a menetét, és a linkeket is megosztom,.
. Van pár program amit ki szeretnék próbálni ez alatt is, pl rtl sdr, totalcommander, néhány 3d játék, ami nincs meg winmobile alatt, és megpróbálok egy 3d themet rá telepíteni ami androidos. HA sikerült megírom mindenképpen. Hali
-
skroy
senior tag
válasz
marci30 #2916 üzenetére
Kicserélik ha beviszed. Vagy csak simán kivágják erre a célra használatos sim vágóval. Szerintem ez ingyenes, max 1-2 ezer lehet.
Én az enyémet netről letöltött sablonnal méretre vágtam, azóta is remekül működik. De ha teheted, szolgáltatónál intézd, a barkács nem ajánlott. -
bepken
veterán
válasz
marci30 #2913 üzenetére
nem, az a hír sem igaz. szerintem érdemes volna más hírforrás után nézned
egyébként valóban volt a Project Astoria még egy korábbi előzetesben, ami- viszonylag rövid mókolás után - lehetővé tette az androidos alkalmazások futtatását, de ez nem lesz benne a kész rendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest