- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
marci30
csendes tag
válasz
gthomma #2930 üzenetére
Halihó mindenkinek! Ott akadtam el, hogy adbt nem tudom előcsalni ennél a telefonnál, ez egyáltalán nem lehetséges? Mert az adb program nem látja a telefont sajnos, pedig már csak ez hiányzik ahhoz hogy sikerüljön, de az is lehet, hogy a telóm frissítette magát ha jól sejtem a teljes nem previewet win10re, mert az újban meg már nincs benne? Szal én komolyan neki ástam volna magam a dolognak, de az első lépésnél már hanyatlik van. Láttam videókat, ahol a google play, service cuccai is rajta vannak a lumia telefonon, ha csak nem kamu.
-
samu2062
senior tag
válasz
gthomma #2378 üzenetére
Értem.
Sajnálom,hogy nem tudtam segíteni.
Bár az első kérdésnél,azért mégis talán.
Ugyanis a rington maker-el,az sd kártyáról tudsz választani csengőhangot,nem kell a telefon belső memóriájában lennie.
Be is tudod állítani,hogy hol kezdődjön és hol végződjön a csengőhang.
Én ezzel a megoldással kb. 15 csengőhangot állítottam be különböző nevekhez,néhány perc alatt.
És az összeset sd kártyáról. -
samu2062
senior tag
válasz
gthomma #2372 üzenetére
"Ha egyszer a külső tárolóra is lehetne tenni csengőhangokat ...."
Töltsd le a Rington Maker-t és meg van oldva.
"Ej ha egyszer megérhetném hogy az EQ a zenelejátszón belül elérhető."
Ez sem akkora probléma szerintem,hisz zenelejátszás közben megtudod nyitni az EQ-t és állítgatni,ahogy neked jó.Jó esetben csak egyszer kell beállítanod a neked tetsző hangzást,és utána csak hallgatni kell.
"Ha lenne egy normális fájlkezelő ...."
Ez nem jó?[link]
-
bepken
veterán
válasz
gthomma #2160 üzenetére
továbbra is tartom, hogy egy telefon esetében nincs érdembeli különbség a két felbontás között.
egyébként az írási sebességgel valóban lehetnek gondok ilyen téren, mert például a hyperlapse programmal készített videóknál néhány perc után zöld pixelek jelennek meg (hibás), illetve lumia camera is elég akadozva rögzít, ha nem statikus, hanem valami mozgalmasabb a téma.
-
bepken
veterán
-
Zsolaf
addikt
válasz
gthomma #2031 üzenetére
Igen, pont ezeket néztem, de az 640 XL kicsit nagynak tűnik nekem... mondjuk árba nagyon jók a Lumia-k
Tele a tokom azzal, hogy mindig csak a hardvert nyomatják androidon, itt meg ahogy nézem nem az a legfontosabb szempont, itt is van erősebb meg gyengébb, de nem olyan nagyok az eltérések. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest