- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gthomma
senior tag
válasz
sander74 #2062 üzenetére
Nálam az 535 lett a tartalék, próbáltam 830 -at 640-et is a "felhasználói" élmény ugyan azt mint 535-ön, a kijelzővel nem volt soha gondom. A kamera nem érdekel amióta "okos" telefonom van talán 20 fényképet lőttem telefonnal.
Most a régi Xperia SP-t használom.
Megvárom milyen lesz a WP10 mert most még túl sok a kompromisszum. A mai napig nem tudom felfogni hogy a csengőhangok miért nem lehetnek az SD kártyán valamit, valamint hogy miért nem a zenelejátszón belül van az EQ és alapból miért nem tud mappákat lejátszani, valamit hogy az IE miért nem tud letölteni fájlokat pl, *.exe vagy *.rar, miért nincs torrent kliens ??? -
Drenadar
veterán
válasz
sander74 #2043 üzenetére
Ez egy igazán hasznos, remek segítő jellegű hozzászólás volt.
Köszönjük mindazok nevében, akik eme csoda telefonon gondolkozunk megvétel céljából, akik egy kis reménnyel élnek hogy a béna hibáit talán egy frissítés valamennyire megoldja...Esetleg van más, aki rendelkezik is ezzel a telefonnal és ténylegesen ismeri is a választ saját tapasztalatai alapján?
Köszi
-
F.B.I.
veterán
válasz
sander74 #1961 üzenetére
Ez van ha nem tudsz személyesen kommunikálni leadásánál. Most sikerült és a szervizes is belátta, hogy ez tényleg xar, fényképek is voltak nálam, illetve a mellé tett 620 hibátlan működése mellett, vicc volt a készülék érzékenysége. Azonban nem ők hibáznak, mert a központba megy, ahol sajnos egy szoftveresen takarított telefont tesztelnek, géppel. Úgy lehet nincs hiba. Belakva, kézben, össze esik.
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
sander74 #1951 üzenetére
Nemteljesen, mert az említett szituációban mind2 eset fönt áll.
Az ő telóján 2 account lesz (a sajátja és a barátnőéjé.)
A barátnője accountja pedig 2 telefonról lenne elérve.
Ugye előbbi esetben kérdéses, hogy a teló lekezeli-e.
A második esetben pedig az a kérdés, hogy a szinkronizációnál miként fog viselkedni.
Ez utóbbit sztem ki lehet kapcsolni. Az első esetet pedig vagy lekezeli a telefon vagy nem, ki kell próbálni... -
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
sander74 #1805 üzenetére
Remek...
Már csak az a baj, hogy Egerben nincs Nokia Care. ):
De kicsit bizakodóbb lettem a készülék iránt.
Esetleg olyan tapasztalata volt-e valakinek, hogy szervizben nem akarták neki kicserélni az érintőt, mondván, hogy semmi baja?
Ja és csere után ugyan az a gorilla 3-as üveg marad rajta? -
DaWe94
senior tag
-
benisti
csendes tag
válasz
sander74 #1618 üzenetére
Nem tudom hogy számít-e egyáltalán valamit,de be vagyok regisztrálva a windows insider programba...lehet hogy semmi köze egymáshoz a kettőnek...
Update: Most jelzett a telefon megint hogy telepítené a windows 10-t...akkor ezért telepítette az update 2-t.
Azt írja idézem: Ha 2015.04.15. 3:00 időpontig nem telepíti a frissítést,a telefon automatikusan frissülni fog.
Ennyi? Választásom sincs már innentől fogva hogy ne települjön fel? -
DaWe94
senior tag
válasz
sander74 #1591 üzenetére
na hát már elvileg van is
http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/04/10/new-windows-10-technical-preview-build-now-available-for-phones/
bár nekem egyenlőre még csak szaladgálnak a pöttyök a windows insiderben, meg kidobál server error-al.
biztos kevesen várták már az új buildet -
fasyrt
őstag
válasz
sander74 #1517 üzenetére
Remélem örömöd leled majd az új telódban!
En is.Majd írj pár sort a tapasztalataidról pls!
Jo.A led villanó
Sosem volt olyan telefonom, amin volt.karcsúbb kijelző felbontás
240 x 400 pixel utan csak jobb lehet. >> összehasonlitas
(155 >> 233 ppi, +1")535-öst nyomogattam valami boltban, 3 masodperc eleg volt a dönteshez. A hat-oldallap közeptajon könnyel eljön a telefontol, nekem tul nagy es nehez. Ehhez mar csak gratisz az a problemahalmaz, amit itt lehet olvasni.
De ha akarom, akkor összehasonlithatom a regi Nokiammal is: [link]. Ezek szerint a 2630-as jobb:
- könnyebb (66 vs. 136 g),
- van benne 4 iranyu scrollgomb,
- van rajta alapbol installalt jatek,
- tamogat java-t.Lehet, megse valtok?
-
ValoVillam
tag
válasz
sander74 #1501 üzenetére
Azóta úgy tettem.
Reseteltem mindent (töröltem a telefon háttértárát, az SD kártyáét nem), aztán mindent újratelepítettem. (Mivel mentés volt mindenről, ez nagyjából automatikusan történt, bő 1 órán át.)
Így most újra működik az Áruház, a letöltések/telepítések.Csak hát... miért kellett ez...? És mitől függ mikor üt be a crach...?
-
ValoVillam
tag
válasz
sander74 #1494 üzenetére
ezek nem indultak a frissítés után:
- Advanced English Dictionary //"loading..." de semmi; nekem kell windows gombbal visszalépnem
- eDjvu
- English 4 Advanced Learners
- Magyar Látnivalóka fentiket most sikerült "unistall"-álni
viszont ezt nem hagyja:
- Multi Touch Test //"action required... tap here"; odatappolok -> "pending" és semmi nem történik :-( és az "uninstall"-t sem lehet előcsalogatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen processzort vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest