- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
papesz5 #2645 üzenetére
a Win10 még a tapasztalt WP használóknak sem igazán ajánlott, nem hogy a rendszert épphogy megismerők számára...viszonylag alaposan utána kell olvasni dolgoknak előtte, hogy ne kerüljön az ember ilyen helyzetbe.
a problémádra visszatérve: egy képernyőképet vagy pontos hibaüzenetet kérlek, máskülönben nem nagyon tudunk érdemben segíteni.
-
-
inspiroyhome
senior tag
válasz
papesz5 #2623 üzenetére
Ugye azt elolvastad hogy kb 20-szor figyelmeztetnek arról, hogy bugos a rendszer, mindennapi használatra nem ajánlott?
DaWe94: Az a baj hogy perpill egyik oprendszer sem jó számomra... iOS-t futtató eszközök enyhén túlárazottak, androidot ellenségemnek se, wp-ből pedig elég sok olyan funkció hiányzik, ami máshol jelen van.
(Tehát ami androidos bugos, vagy félig meddig működik, az WP-n egyáltalán nincs..)Erről mindig az jut eszembe, hogy mikor sony-m volt, és szidtam az androidot, akkor ááh nem az android szar, hanem a sony!!!!!! amikor samsungom volt, akkor se az android volt szar, hanem a samsung!!!! egy ismerősömnek motorolája volt, és ki nem találod mit mondtak neki.. nem az android szar, hanem a motorola!!!
-
törölt tag
válasz
papesz5 #2605 üzenetére
Lehet hogy hülyeség de próbáld meg, hogy clin ablaktisztítót vagy más hasonló jó tisztítószeres papírtörlővel áttörlöd párszor. Nekem a zsír új cserélt érintő nem működött míg le nem takarítottam, de olyan szinten hogy sehogy!!! (Hogy sikerült tesztelniük a Nokia Care-ben?)
Ilyen sz@r érintőt még nem láttam egyébként, szoftveresen és meg piszok feltapadásban is valami borzalom.
Szoftveresen hibára azt értem hogy fektetett helyzetben ha hozzáér a tenyerem egy része azt érintésnek veszi vagy téves érintésnek, na most ezt máshol meg tudják oldani mivel nem pontot érintesz hanem nagyobb felületet.
Piszok feltapadás, ha egy apró dolog is van valahol amit hirtelen nem tudok letörölni utána félreérzékel.Vicc...
-
zzz03
őstag
válasz
papesz5 #1641 üzenetére
Ha nem tudod kezelni normalisan. Nem oda lep menube ahova boksz, nem azt a betut mutatja amit nyomtal ilyesmik. Multitouch teszt sztem hulyeseg. Ha napi hasznalatba nem erzed h rossz lenne, akkor tok8, hogy mit mutat a teszt. En csak akk erzem rossznak mikor edzes kozbe kell valamit nyomkodnom. Izzadt kezzel behulyul, amugy semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest