- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
mefistofeles #3187 üzenetére
szerintem félreértettük egymást. a wifi kikapcsolás után automatikusan visszakapcsol, ez az alap beállítás. (legalábbis minden gyári után ezt látom) - aztán valamiért W10M frissítés után is ezt a beállítást alkalmazza, amit az említett menüpontban kell módosítani manuálisra. (ha szigorúan vesszük, akkor ilyen szinten mégis beszélhetünk hibáról)
-
bepken
veterán
válasz
mefistofeles #3182 üzenetére
ez a build már épp hogy nem húzza le annyira az aksit
láttad volna a korábbi verziókat....
a wifi újra bekapcs nem hiba, egyszerűen alapbeállításra áll vissza valamiért frissítés után (ebből következik, igen...végül én sem bírtam ki és
beszopódtamfrissítettem)
a megoldás: Wifi elérés újbóli bekapcsolása >>> Manuális -
szitamas
csendes tag
válasz
mefistofeles #3182 üzenetére
Valóban jobban merül, de ennek szerintem az állandó WIFI is az oka. Eddigi napi fél óra WIFI helyet, biztos megy napi 18 órát az én telefonomon, és persze a WIFI -hez kapcsolható programok is a háttérben.
-
Becksman
őstag
válasz
mefistofeles #3171 üzenetére
navi sáv vesz el a képernyőböl neked is sonic dashnál pl? mert nekem 8.1en jó, de 10en nem... Ezért álltam vissza.
-
Becksman
őstag
válasz
mefistofeles #3151 üzenetére
Még mindig nem érzem olyan gyorsnak mint a 8.1et....
-
Zolly444
aktív tag
válasz
mefistofeles #3151 üzenetére
Nekem is fent van a 10. Ajánlanék egy HR-t és nulláról belakást tehát nem teszel vissza biztonsági mentést. Sokat javult sebességben.
-
Becksman
őstag
válasz
mefistofeles #3002 üzenetére
Beállításokban lehet a kijelző kontrasztján állítani? Láttam régebbi windows phoneokon lehetett..
-
celka5
tag
válasz
mefistofeles #2790 üzenetére
" Egy ártatlan keresésben voltam, és egyszer csak felugrott egy ablak, hogy veszélyes vírust érzékel a gép. Valami oldalról egy ismeretlen progit akart letölteni velem."
Nagyon sok /kamu/vírusírtó így reklámozza magát, hogy fertőzött a telefonod-> tölts le engem, azt jelzem, hogy vírusos a telefonod és ha megveszed a pro verziómat tehát fizetsz akkor eltávolítom a vírust.
Az ilyeneknek nem szabad hinni. -
dredbiro
senior tag
válasz
mefistofeles #2787 üzenetére
tudtommal sincs a rendszer kötöttsége miatt virus rá így értelmetlen lenne kiadni rá vírusirtót, volt itt erről szó nem is olyan régen
skroy lehet hogy az LCD panel csere akart lenni csak rosszul olvastam / értelmeztem
-
hroberto
veterán
válasz
mefistofeles #2787 üzenetére
Biztos, hogy nem vírus. Töröld ki az IE előzményeit, szerintem megoldja a gondod!
-
Castell
aktív tag
válasz
mefistofeles #2344 üzenetére
Ebben igazad van, a fő ludas a bolt, ahol egy ügyfélszolgálatos simán visszaél a helyzetével, hogy kellemetlen vélemény alakuljon ki valamiről. Mindenesetre majd meglátjuk, hogy hogyan alakul.
Egyébként meg egy kijelző vagy érintő csere szerintem nem több 1 napnál. Bár lehet, hogy raklap számra van a szervizben ebből a típusból...
-
Castell
aktív tag
válasz
mefistofeles #2340 üzenetére
A telefont nem közvetlen szervizbe adtuk le, hanem egy Edigital üzletbe. Egyébként meg nem derül ki, a garanciajegy alapján, hogy hol szervizelik a telefont közvetlenül, ugyanis a jótállási jegyen nem volt semmi, csak a teló gyári száma, típusa meg a pecsét. A kapott szervizlapon / visszavételin van egy telefonszám, azon lehet érdeklődni ez az Edigital ügyfélszolgálata. Itt balhéztam velük többször is. És van még egy olyan, hogy ha nem közvetlen szervizbe viszed, akkor ugye meghosszabbodik a javítási idő, az már más kérdés, hogy választási lehetőség nem volt, de mi türelmesek voltunk. Az edigital-t meg aki ismeri, az tudja, hogy orbitális hülyeségeket szajkóznak. A profi honlap alatt sokszor mélysötétség uralkodik. És igen ezt csinálják, ahogy Te is írtad: "Hát ekkora marhaságot, hogy nem adnak információt a saját készülékemről" Ez inkább szánalom, hogy vásárolsz náluk és szarba néznek, pedig csak egy telefon lenne. De mit tudsz csinálni akkor, amikor nem mondanak semmit és látod, hogy érdemtelen a vita. A karankánságunkkal meg nincs baj, de nem volt időnk eddig személyes eszmecserére, a következő napokban majd megtörténik ez is. Vásárlók könyve is elő fog kerülni. Mindent összevéve ez egy nagy nulla mind a Microsoft, mind az Edigital részéről. A típus tömeges érintőkijelző meghibásodásaira pedig a Microsoft-nak szintén egy nulla jár, hogy emberi módon nem kezelik ezt a súlyos problémát.
-
gthomma
senior tag
válasz
mefistofeles #2209 üzenetére
Nem a kijelző méretétől hanem a felbontásától függ. Ennek 960 x 540 ha legalább 1280 x 720 akkor elférne a 4 csempe.
-
DaWe94
senior tag
válasz
mefistofeles #2209 üzenetére
haaat 4 csempe... a 4 colos kijelzon, annal az a legkisebb csempe meret amikor 4 fer ki egy sorba, Lumia 1520-on is ugyanaz az elrendezes mint 535-on
-
DaWe94
senior tag
válasz
mefistofeles #2206 üzenetére
igen, ilyen rossz appokkal is lehet ilyet produkalni de amugy kijelzo merettol fugg
asszem majd win10el lesznek mas meretu csempeek is
-
samu2062
senior tag
válasz
mefistofeles #2191 üzenetére
A frissítések után néha megbolondul a teló.
Próbáld meg,hogy kikapcsolod,kiveszed az akksit,egy perc múlva visszarakod és bekapcsolod.
Talán segít. -
bepken
veterán
válasz
mefistofeles #2191 üzenetére
én is felpakoltam a legújabb frissítést, de ilyesmit nem tapasztaltam. most pl éjfél óta kb. 10%ot merült nálam bekapcsolt wifivel. (fogalmam sincs, mennyit szokott egyébként...átlagban hozza, amit én elvárok, szóval nem figyelem)
ha egy újraindítástól nem tér magához, akkor marad jó öreg gyári visszaállítás. (előtte csinálj egy biztonsági mentést)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest