- Garmin topik
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
WindyJoe #2057 üzenetére
ha már 512 RAM, akkor inkább egy L630 szerintem. sokkal jobb hardver, sokkal sokkal jobb kijelző. én csak kipróbáltam a L530-at a mediaban, de olyan kókadt volt a kép rajta, hogy majdnem elsírtam magam. nem a felbontás érdekelt ott se, csak egyszerűen a szőr felállt a hátamon a színeitől.
egyébként nekem a rendszerfájlok összesen 3,28GB-ot foglalnak, de gondolom ez modellfüggő.
-
bepken
veterán
válasz
WindyJoe #2053 üzenetére
az előző hozzászólásoddal egyet tudok érteni, az ebben leírtakkal viszont már nem.
véleményem szerint akkor csapnád be az illetőt, ha L520 vagy L530 felé irányítanád...az egyik egy elavult, nyugdíjazott készülék, a másik pedig semmilyen paraméter alapján nem hozható egy kalap alá a topic címében szereplő készülékkel.
ismétlem: az L640 kapcsán leírt dolgokkal egyetértek. nyilván, ha valaki teheti, ne habozzon. két *akármi* közül nyilván én is azt venném meg, amelyik többet tud, kevesebb vele a probléma, stb. - már ha van elég pénzem, hogy választhatok a kettő közül. - az a 10k különbség valóban nem sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest