- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
WindyJoe #2057 üzenetére
ha már 512 RAM, akkor inkább egy L630 szerintem. sokkal jobb hardver, sokkal sokkal jobb kijelző. én csak kipróbáltam a L530-at a mediaban, de olyan kókadt volt a kép rajta, hogy majdnem elsírtam magam. nem a felbontás érdekelt ott se, csak egyszerűen a szőr felállt a hátamon a színeitől.
egyébként nekem a rendszerfájlok összesen 3,28GB-ot foglalnak, de gondolom ez modellfüggő.
-
bepken
veterán
válasz
WindyJoe #2053 üzenetére
az előző hozzászólásoddal egyet tudok érteni, az ebben leírtakkal viszont már nem.
véleményem szerint akkor csapnád be az illetőt, ha L520 vagy L530 felé irányítanád...az egyik egy elavult, nyugdíjazott készülék, a másik pedig semmilyen paraméter alapján nem hozható egy kalap alá a topic címében szereplő készülékkel.
ismétlem: az L640 kapcsán leírt dolgokkal egyetértek. nyilván, ha valaki teheti, ne habozzon. két *akármi* közül nyilván én is azt venném meg, amelyik többet tud, kevesebb vele a probléma, stb. - már ha van elég pénzem, hogy választhatok a kettő közül. - az a 10k különbség valóban nem sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest