Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
westcoastog #1892 üzenetére
Akkor várhatok, mint sander74. Nem az a bajom, hogy xar a telefon, mert mint látható megoldható. A magyar valóság fáj, hogy itt még mindig hülyének lehet nézni a fizető ügyfelet. Ha én beviszek egy telefont, ami belakva xar és kérem másodjára, a kézenfekvő megoldást, ami garanciális probléma, akkor szerviz Pistike ne adja már nekem vissza a szoftveresen takarított telefont, hogy az hibátlan. Direkt bevittem, megmutattam, hogy ki van nagyitva a kijelzon a felirat, így nem tudom felvenni ha hívnak, feloldani a kodomat, látták, reset, elkuldtek, visszajott, hogy semmi baja, használd így paraszt!
-
F.B.I.
veterán
válasz
westcoastog #1888 üzenetére
Mindkettő pesti, nem az Arany János utcai.
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
westcoastog #1876 üzenetére
Dettó
Azóta kipróbáltam a vodkafonnál is egy kiállított darabot és az meglepő, de rendesen működött.
Némi késést lehetett tapasztalni a taccson egy 735 és egy 435-höz képest, de rendesen húzgálta a menüt és abba a menüpontba ment be ahová kattintottam, persze lehet csak éppen jó passzban kaptam el... (:
Azt nem értem, hogy hogy tudnak hibás darabot kiállítani üzletben... -
bepken
veterán
válasz
westcoastog #1882 üzenetére
egészen biztos, hogy készlet hiány volt alkatrészből. az enyém debrecenből megjárta egy hét alatt, pedig még egy húsvét is volt közben
-
sander74
tag
válasz
westcoastog #1880 üzenetére
Az Arany Janiba vittem, 1 hetet mondtak, de aztán csúsztak a dologgal.
-
sander74
tag
válasz
westcoastog #1878 üzenetére
Nekem két hétig volt szervizbe,ha van is alkatrész tuti minimum 2-3 nap a szervizelés!
-
bepken
veterán
válasz
westcoastog #1876 üzenetére
kijelző csere már sokunknak megoldotta a problémát. ha ezt be tudod vállalni (mármint hogy vásárlás után viszed is a szervizbe) utána szerintem komolyabb problémátok nem lesz egymással
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Gombászkönyvek egyben
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest