- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolly444
aktív tag
-
bepken
veterán
válasz
Castell #2359 üzenetére
a Te eseted győzött meg végleg arról, hogy a büdös életbe ne akarjak edigital közelébe se menni...
mindenképp egy nokia care üzletbe ajánlott vinni a telefont, ha van rá lehetőség. nekem egy hét alatt megcsinálták anno, pedig vidéki vagyok. és egyébként - amolyan megnyugtatásképpen - ha nem adod fel a szervizesek töketlenkedése miatt, egy igazán jó kis telefonod lesz a végén. -
anti77
tag
válasz
Castell #2343 üzenetére
A MS szervíz hibátlan módon kezeli. Raktáron van több karton belőle hogy azonnal cserélni tudják. Lehet nem a huszon ötödik forgalmazónál kellett volna leadni a telefont. Bármelyik nokia care ponton pillanatok alatt cserélik az érintőt. Nem nem ott dolgozom csak most voltam én is szervizeltetni. Azóta hidegben, melegben, tökéletes lett.
-
Zolly444
aktív tag
válasz
Castell #2348 üzenetére
Régebben volt hogy bevittem egy Sony Xperia Tipot a Miskolc plázai tmobile-ba hogy nem oké a kijelző, csere kellene. A csávó kattintott kettőt a telefonon majd megkérdezte van e valami programom még a környéken. Megkérdeztem miért és mondta hogy fél óra múlva jöhetek érte. Kicsit ledöbbentem de egy kóla után 15percig nézelődtem majd mentem is a fél óra alatt lepapírozott, cserélt kijelzős telefonomért.
-
válasz
Castell #2343 üzenetére
Szerintem ebbe (nem védeni akarom őket) ne keverd bele a microsoftot. Mint feljebb olvashatod, sokaknak, gyorsan korrektül megcsinálták. A te esetedben lehet, hogy az edigital szuttyog. A fogyasztóvédelem egyébként náluk is "húzós érv" lehet. Olyan a világon nincs, hogy nem tudod hol a telód és mit csinálnak vele. Ilyen infókat egyszerűen nem tarthatnak vissza!
-
válasz
Castell #2338 üzenetére
Hát ekkora marhaságot, hogy nem adnak információt a saját készülékemről még nem hallottam!
Én tuti rájuk borítottam volna már az asztalt. Cserekészüléket sem kaptál gondolom.
Alsó hangon ha mondjuk én intézném a dolgot akkor minimum cserekészülék nélkül el nem mennék tőlük.
A fogyasztóvédelem említése szokott hatni ilyen esetekben.......
Kicsit lehetnél karakánabb... Ha fél évig nem csinálnak semmit akkor is csak érdeklődsz néha?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest