- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Kin Tan Te #3216 üzenetére
elsősorban a háttérben maradt app problémára reflektáltam, a merülés részéhez nem tudok hozzászólni. évek óta töltővel járok mindenhova
utoljára a Defy+ volt, ami értelmes üzemidőt tudott nyújtani (értsd: nagy meló volt lemeríteni egy nap leforgása alatt) - nagy hiba volt, hogy megváltam tőle....
valamivel többet eszik egyébként, valóban. ami viszont kiábrándítóbb, hogy másban sem hozott túl sok javulást a frissítés...bár a képernyőzár gyorsabb éled, edge valamivel jobban viselkedik, appok valamivel gyorsabban indulnak (de ugyanúgy laggol pl. a CSR Racing)
auto fényerő továbbra is katasztrófa, illetve a hívás bontás is nehézkes (vagy nem is éled fel a kijelző, vagy nehezen reagál a gombnyomásra) -
bepken
veterán
válasz
Kin Tan Te #3209 üzenetére
idegileg?
azért nem jön rám az agyérgörcs ilyenek miatt (szerencsére) - tesztelgettem kicsit, mert kíváncsi voltam, hol tart annyi hónap után a rendszer. és sajnos csalódnom kellett. így be lett ütemezve egy WDRT rendszer visszaállítás valamelyik estére. kb fél óra alatt minden fentebb említett gondomat megoldja
csupán összefoglaltam, mi minden nem működik még jelenleg (sem). biztosan van, akinél ezek a problémák nem jönnek elő, esetleg együtt tud élni velük. én újra a könnyebbik utat választom, félkész rendszerekkel eleget szívtam még androidnál
-
bepken
veterán
válasz
Kin Tan Te #3206 üzenetére
elmondom, én mit tapasztaltam eddig.
- fényerő állítás (manuális után vissza automatikusra) nem működik.
- képernyőzáron jól láthatóan késve jelenik meg az idő.
- feloldás után több csempe is hajlamos újratölteni (üres, majd újra kiríja, amit kell)
- az a pár játék, amivel 8.1-en régóta játszok, itt vagy laggol, vagy rosszabb esetben rosszul érzékel, ilyenkor az alsó -navigációs sáv - területe nem is látszik. (megjegyzem ez a fejlesztő sara, nem feltétlenül a rendszeré)
- böngészés katasztrófa, és sajnos még talán az edge a leginkább használható böngésző...edge hajlamos minden tab váltásnál utántölteni az adott oldalt. igaz UC meg akad, mint a szemét, gyakran le is áll.
- ha telefon híváskor (tehát engem hívnak) épp csináltam valamit, fogadni még tudom is a hívást, de letenni néha nehézkes.
- sok alkalmazás érezhetően és láthatóan lassabban szinkronizál. gyakran a mobilnetet is újra kell indítani emiatt.
- de ami a legbosszantóbb, hogy ezekre lassan egy hónapja semmilyen javítás nem érkezett.mindezt HR után, teljesen szűz rendszeren tapasztalom (gyári után nem történt biztonsági mentés visszaállítás)
-
czipi11
csendes tag
válasz
Kin Tan Te #3200 üzenetére
Hogyan kell leválasztani?
-
czipi11
csendes tag
válasz
Kin Tan Te #3198 üzenetére
Én két postafiókot használok. A munkahelyit és privátot. Sajnos nekem a munkahelyi semmilyen hangot nem ad. Ötleted van?
-
czipi11
csendes tag
válasz
Kin Tan Te #3191 üzenetére
És neked ad hangjelzést ha emailt kapsz? Be tudod állítani?
-
Becksman
őstag
válasz
Kin Tan Te #3195 üzenetére
Valamennyit késik nekem úgy vettem észre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest