- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
nem tudom, hány "lépcsőn" van skálázva a fényerő, de nyilván a manuálisan állítható 3 szint nem ugyanazt takarja. én estére például mindig automatikusra állítom (igazából csak verőfényes napsütésben veszem gyorsan maxra, mert olyankor valóban előfordul, hogy lassan húzza fel a fényerőt)
-
bepken
veterán
1. nekem ezidáig nem volt még olyan készülékem, ahol tökéletesen működött volna a fényérzékelő. amikor kihúzza az ember a zsebéből, verőfényes napsütésben, bizony kell neki 1-2 mp, mire felhúzza a fényerőt. ez engem is zavar néha, de ilyenkor gyorsgombbal átrakom manuálisa max fényerőre és onnantól szerintem rendben van. (valamelyik nap hétágra sütött a nap, simán láttam a kijelzőt annyira, amennyire kellett. pedig matt fólia van rajta, és még napszemüveg is volt rajtam)
2. a WP ilyen. nem fogsz találni olyan beállítást, amivel ezt módosítani tudnád. az okát mondjuk nem tudom, miért nem tud csengés közben rezegni, én is csodálkoztam rajta. viszont némítva végig rezeg, ha azt esetleg könnyebben észreveszed.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest