- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iOS alkalmazások
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
attól, hogy valami alkalmas bizonyos célra, még egyáltalán nem biztos, hogy arra ajánlott is
egyébként úgy értettem, amit írtam, hogy még a régebb óta WP rendszert használók közül is csak töredék tud értékelni egy-egy olyan újdonságot, ami talán kompenzálni tudja azt, hogy egy félkész rendszerről van szó. egy újdonsült WP tulaj nagyon rossz élményekkel sülhet fel, akár már rögtön az elején - lásd korábbi hozzászólás.
megjegyzés: majdnem 3 hónapig próbálgattam a preview buildeket, tehát saját tapasztalatból tudom, hogy használható,de ajánlani ettől még nem ajánlanám senkinek.
-
bepken
veterán
instant kijelző csere. ez ilyen
utána viszont nincs gond vele, teszi a dolgát rendesen. akinek bővebb a keret (8 ropi különbség szerintem nem kevés), annál egyértelmű, hogy mi a jó választás. sosem fogunk lebeszélni valakit egy komolyabb telefonról, ha rá tudja szánni azt a plusz pénzt
-
MrCsiT
addikt
update: volt lehetőségem ma este egy MM-ben és egy Voda üzletben megnyomkodni 2 db 535-öt.
Az elsőnél még csak gyanakodtam, a másodiknál már biztos lettem benne, hogy a kijelző maga, ami a felelős a görgetési hibákért: egyszerűen olyan a felülete, hogy helyenként érdesnek éreztem, és ahogy húztam az ujjam rajta, meg-megakad időnként.
A jelenséget az első készüléknél kevésbé, a másodiknál egyértelműen tapasztaltam.
(Nevetségesnek tűnhet, de egy-egy 435 is volt mindkét üzletben, és szemben az 535-el, a 435-ön is folyamatos görgetést tudtam produkálni. )Tekintettel arra, hogy pl. edigital-nál az 535 és a 640 között 8k huf árkülönbség van, és vélem, hogy senki nem 2 hétre vesz telefont, a tapasztalataim után sokkal inkább a 640-et ajánlanám megvételre.
Ettől még szeretheti valaki az 535-ös telefonját, de nekem semmiképp nem kellene, hogy amíg megvan, végig bosszankodjam a használatot vele, hogy hol görget, hol nem. Ha mégis ilyet kényszerülnék venni valamiért - pl. cégesként ezt adnák - akkor is átvételkor 5-6 percig próbálgatnám, hogy az adott példányt egyáltalán átveszem-e..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Napelem
- Videó stream letöltése
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Ford topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest