- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolly444
aktív tag
válasz
samu2062 #2845 üzenetére
Vagy Metrotube. Én azt használom. Zene megy lezért kijelző mellett vagy akár kilépek belőle és bármit csinálok, nem áll meg. A funfact pedig az hogy a hivatalos droid alkalmazás sem tudja a háttérben való lejátszást. Mégcsak lezárt kijelző mellett sem megy. Szóval ez WP only
-
-
Castell
aktív tag
válasz
samu2062 #2393 üzenetére
Hát gratutálok nekik, nem dolgom a fikázás, de hogy windows-os telefont nem vennék többet, azt hét szentség. Maga az ügyfélkezelés is hagy kívánni valót maga után. És, hogy ez egyedi eset? Nem tudom, de mi elég körültekintően jártunk el...
A weboldalon kb. a 20-ik kattintás után eljutsz oda, hogy megtalálsz egy szervizpontot. És a címlista is hibás, hiszen az Árkádban nincsen szervizpont, hiába is kerestük fél órán keresztül a múltkor. Időközben javítva lett, a Sugárba átköltöztek (valószínű), bár ezt a Sugár információja sem tudta most az előbb megmondani. Ja Google semmit nem ad ki. Van még egy infó, a Telemax honlapján, az még most is az Árkádot írja, mint szervizpontot.
Röhej.
-
gthomma
senior tag
válasz
samu2062 #2373 üzenetére
"Töltsd le a Rington Maker-t és meg van oldva."
Nincs megoldva, csengőhang kizárólag akkor lesz valamilyen zenéből ha a telefon BELSŐ tárolójának "Ringtones" nevű mappájába van másolva.
Kérdésem az volt hogy a csengőhangok miért nem lehetnek az SD kártyán."Ez sem akkora probléma szerintem,hisz zenelejátszás közben megtudod nyitni az EQ-t és állítgatni,ahogy neked jó.Jó esetben csak egyszer kell beállítanod a neked tetsző hangzást,és utána csak hallgatni kell."
Tehát elkezdtem hallgatni a zenét, kilépek a főmenübe, ott belépek a beállításokba, legörgetek a hang menüpontig, belépek beállítom. Külön kedves ha egy másik albumhoz más EQ beállítás szeretnék használni, akkor ugye megint, főmenü .....
Más rendszereknél elindítom a zenelejátszót, azon BELÜL megnyitom az EQ-t beállítom ennyi.
Azért mennyire szánalmas hogy a WINamp-ból volt droidos verzió de WP-s nem.Fájlkezelő alatt mondjuk ilyenre gondolok:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ghisler.android.TotalCommander&hl=hu
Pont ebből sincs WP verzió .... -
gthomma
senior tag
válasz
samu2062 #2157 üzenetére
Huawei Ascend Y530
SoC típusa Qualcomm MSM8210
Processzor típusa 1,2 GHz-es kétmagos Cortex-A7
Processzor csíkszélessége 45 nm
Processzor utasításkészlete ARMv7
Grafikus chip Adreno 302
RAM mérete 512 MBFő kamera 5 megapixel, autófókusz, LED segédfény
Másodlagos kamera VGA
Videófelvétel 720p
Zenelejátszó szoftver van, háttérben is fut
Hangszínszabályzó van
FM-rádió vanLehet hogy csak a szokásos M$ szopatás a korlátozás ?
-
kerti008
aktív tag
válasz
samu2062 #2149 üzenetére
Csodálkoznék ha az 535-ös a lassú írás miatt nem lenne alkalmas a 720p-hez. A gyakorlatban 720p-hez CL4-es memóriakártya elég. Az 535-ös a CL6-os Samsung memoria kártyámat 8 MB/s körül írja, de most cseréltem 32 GB-osra azon meg 22 MB/s-al ír. Inkább csak az olcsó telefonokra jellemző butítás lesz mert létezik olyan snapi200 is ami tud (igaz android alatt) 720p-s felvételt.
-
F.B.I.
veterán
válasz
samu2062 #2067 üzenetére
A szervizzel kapcsolatban: Pesten a Váci úti és az Arany János utcai szerviz is cseréli a kijelzőt a helyszínen, előtte érdemes írni a magyar MS suppottnak egy e-mailt, másnap válaszolnak és lehet menni a szevizbe, nem több hét. Én sajnos anno rosszul oldottam meg, azért tartott sokáig.
-
bepken
veterán
válasz
samu2062 #2049 üzenetére
egyébként amit kérdeztél, bennem is kérdőjel, hogy őszinte legyek. mármint látszólag két különböző panelről beszélhetünk, ami - talán - eltérő frissítéseket/javításokat is igényelne. viszont a gyakorlatban meg tényleg nincs semmi baj vele a csere óta. egyedül a hardveres korlátok maradtak, amit meg ugye eleve bevállal az ember, ha ilyen készüléket....pontosabban ennyiért vásárol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest