- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iOS alkalmazások
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
szabonagyur #2138 üzenetére
Boltba lett véve.Csak azért mondtam,hogy nincs értelme mert ülni fognak rajta egy jó ideig.
Másik telefonom meg nincsen.
De majd holnap elválik. -
hroberto
veterán
válasz
szabonagyur #2119 üzenetére
Jelenleg a térképek SD-re helyezését elcseszték. Mert eltűnt az Áruházból a Lumia Storage Check Beta, amivel ezt meg lehetett oldani.
De remélem ezt hamarosan orvosolják, mert szarvashiba szvsz. -
F.B.I.
veterán
válasz
szabonagyur #2126 üzenetére
Szerintem az jobbat csinál. Milyen téma érdekel? Makró, táj, selfie,?
-
F.B.I.
veterán
válasz
szabonagyur #2123 üzenetére
Szerintem elég jó képeket lő, 5 mpx ide vagy oda. Ha nem sürgős, holnap teszek fel képeket.
-
bepken
veterán
válasz
szabonagyur #2123 üzenetére
szerintem azt hozza, amennyi egy ekkora szenzortól elvárható..
hajlamos a zajosodásra, nyilván szélsőséges fényviszonyok között még inkább, de lehet vele egész jó képeket is lőni. (bár bevallom, mostanában kevésbé fotózok telefonnal)
a szelfi része is kielégítő, ha ez szempont. szintén megfelelő fényviszonyok szükségesek, de ha az megvan, tényleg simán jó képet lő az előlapi is.még talán annyit, hogy - bár kétlem, hogy van ember, akit ez visszatartana - a zoom funkció szoftveresen le van tiltva.
-
bepken
veterán
válasz
szabonagyur #2121 üzenetére
be tudod állítani, hogy a kártyára települjenek az alkalmazások. arra is van lehetőség, hogy a kártya és a belső memória között átmozgasd ezeket a fájlokat. nálam majdnem minden a kártyán van, eddig nem volt gondom egyik alkalmazással sem.
-
F.B.I.
veterán
válasz
szabonagyur #2119 üzenetére
Nekem van rajta vagy 15 album zene és még van 2,8 Gb szabadon meleg valami játék a gyereknek. SD nem tudom, nincs benne de gondolom ez ugyanúgy működik, mint a többi Lumiánál.
-
F.B.I.
veterán
válasz
szabonagyur #2117 üzenetére
Hardveresen semmilyen akadást nem tapasztalok, jobban, simabban megy, mint a Huawei G620s, egyszinten van a feleségem Iphone 5C készülékével, hibátlan WP rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Házimozi haladó szinten
- Futás, futópályák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest