- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
kelly416 #3327 üzenetére
nem jobb, de....legalább nem is rosszabb
nagyjából így tudnám leírni. maga a rendszer egyébként stabil, csak alkalmazások vannak magasról letoljva....
szokták mondani, hogy frissítés után mindig érdemes gyáriztatni is. nekem pl a telefonkönyv szarakodott, meg a levelezés. viszont érdemes először gyáriztatás nélkül megnézni, hátha nincs rá szükség
-
bepken
veterán
válasz
kelly416 #3325 üzenetére
nincs szükség mókolásra, egyszerűen frissíteni kell win10-re. ehhez először le kell tölteni az "Upgrade Advisor" appot az áruházból, ami gyakorlatilag engedélyezi a frissítést (mert korábban ment a rinyálás, hogy automatikusan frissít a microsoft....)
sajnos elég belátható időn belül szükséges lesz a váltás, mert ez a rendszer max 1 éven belül kihal most már.... kb csak MS appok kapnak frissítéseket, a rendszert is csak toldozgatják már mióta, új funkció nincs és már nem is nagyon várható. ez ennyi volt. mondjuk telefonálni meg böngészni legalább még lehet vele
-
F.B.I.
veterán
válasz
kelly416 #1358 üzenetére
Ezzel az IMAK cowboy tokkal szerintem tökéletes lesz, mert az pont rátakar oldalt.
-
F.B.I.
veterán
válasz
kelly416 #1209 üzenetére
Először is a szerkeszteni kívánt hívószámnak (névjegynek) ugye nem a SIM-en kell lennie. Én úgy szoktam, hogy a telefont fel PC-re, a kívánt mp3 számokat behúzom a Windows Phone-phone-ringtone mappába, aztán telefon lehúz, a telefonszámra a kapcsolatokban katt-szerkesztés (ceruza ikonra) és ott a +csengőhang feliratra kattintva ki lehet választani a csengőhangot.
-
zorzy4
addikt
válasz
kelly416 #1041 üzenetére
Tegnap feltettem. Hát igen sokat javult, de még mindig nem tökéletes. A dulakopp felébresztés jobb lett. Idáig 10ből 5ször nem reagált, most 10ből 3 az arány. A felhúzásnál 1re váltott a nem reagálások száma, de még hívásfogadásnál nem teszteltem. Összességében érezhető javulás van, de egy lumiánál, még nagyobb tökéletességet várok.
-
bepken
veterán
válasz
kelly416 #761 üzenetére
nem is kioktatni akartalak, csupán szerintem egy sufni és egy multi között joggal van difi az árakban. ezt sokan nem látják be és simán vesznek "olcsóbban" telefont vagy egyéb műszakicikket.garancia nélkül.
van persze egy fura állat kategória is, mint pl emag vagy mall... -
zodes
aktív tag
-
bepken
veterán
válasz
kelly416 #759 üzenetére
ki tudja, milyen úton keveredett az a készülék kishazánkba...én biztos, hogy nem vennék semmmit ilyen GSM sufnikból. egy megbízható áruházláncot nézz ki magadnak, ahol épp a legolcsóbb amit keresel és persze adnak is gyári garanciát + számlát. hosszútávon mindenképp jobban fogsz járni
-
Bootsyka
tag
válasz
kelly416 #698 üzenetére
Hali, ha a HERE+ van megnyitva mint futó alkalmazás és lezárod a kijelzőt, attól még fut és adja a hangutasításokat is. Nemrég teszteltem. Ami nagyon pozitív még, hogy amikor visszakapcsoltam a kijelzőt, azonnal már az aktuális helyet mutatta, nem gondolkodott, töltötte be hirtelen ugrással utólag.
-
-
szilvasyz
csendes tag
válasz
kelly416 #689 üzenetére
Ha olvastál kicsit visszább, akkor láthattad, hogy nekem is voltak kétségeim azzal kapcsolatban, hogy mennyire vállalható fel az esetlegesen hibás érintőpanel. Nos, sok hezitálás után vasárnap este végül megvettem a telót egy pannonos adatkártya társaságában (azt mondjuk nem tudom, hogy hogy nem sikerült még azóta aktiválniuk a kártyát...). Most még jobbára csak ismerkedem a WP-nal, de eddig túl nagy kellemetlenségek nem értek, és a működése, használata tényleg zökkenőmentes.
A kijelzős anomália nálam is előjött, illetve a tesztprogrammal kiválóan demonstrálható. A használat közben ennek ellenére nem jelent problémát, egyedül a kétujjas nagyítás rendetlenkedett egyszer-kétszer. Szerintem ezzel simán együtt lehet élni, hacsak nem állandóan valami olyan appot használ az ember, amiben szükség van a kétujjas gesztusokra. Ha nem lesz rosszabb, akkor szerintem én elégedett leszek ezzel a telefonnal.
Amit még próbáltam, hogy amikor rosszalkodó állapotában van az érintő, akkor a gombbal kikapcsolom, majd újra vissza képernyőt. Valószínűleg a képernyő bekapcsolásakor kalibrálja azt, és emiatt "megjavul", vagyis határozottan jobbnak éreztem. Ezt egyébként az Xperia Tipo-mon is tapasztalom, bentről kimenve a hidegbe megbolondul a képernyő, kattintgat mindenhova, képernyő lekapcs-visszakapcs után már jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest