- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWe94
senior tag
valószínűnek tartom hogy a win10be már bekerül ez a dolog
a Build 2015 konferencián nagyon jó dolgok hangzottak el eddig többek között az is, ami a kedvencem, hogy az új fejlesztőkörnyezet lehetővé teszi majd a fejlesztőknek hogy könnyedén letudják fordítani az Objective-C nyelvű ios alkalmazásokat, WP alkalmazásokká. Reméljük ezután kedvet kapnak majd a windows phone-hoz, mert pl a Candy Crush WP is ahogy értelmeztem, ebből az objective-cből készült már, és hibátlan. Ugyanígy lesz majd java/c++ fordító is az androidos alkalmazásokhoz. Úgy látom a Microsoftnak ez az utolsó esélye a kitörésre a nagy OS harcban, hát... meglátjuk, reméljük a legjobbakat
-
DaWe94
senior tag
én is mikor leadtam, még végig se mondtam h mi baja van már tudta
mellesleg megnéztem énis néhány ismertető jegyet és rájöttem h nálam is tuti hogy cseréltek kijelzőt
és jól is jártam hogy fóliát is kaptam
nálam azóta tökéletes a kijelző. játék közben is tökéletes a multitouch, a dead trigger 2vel teszteltem. most már nem érzékel darabosan, nem lép be appokba, nem vadul be pötyögés közben, minden hiba elszállt.szóval aki teheti az ne bosszankodjon itt hanem inkább vigye be szervizbe.
-
DaWe94
senior tag
-
DaWe94
senior tag
na örülök hát ez is valami
igen valamivel muszáj kiszórni ha már a neten ilyen csúnyaságokat írnak róla..
bár én nem bántam meg egyáltalán hogy ezt a telefont választottam... lehetett volna xperia e4 vagy valami rossz lenovo ebben az árkategóriában. egyik sem túl fényes.. -
szilvasyz
csendes tag
Hát, nálam a második slotban van a telenoros netkártya, az elsőben pedig a beszédes vodás. Simán megy a 3G, most is ott van a kijelzőn a H vagy a H+, ha használom a netet. Szóval szerintem a két SIM foglalat egyenértékű.
Amúgy a korábban már sokak által legagyizott Xperia Tipo Dual-om is teljesen egyenértékűen kezelte mindkét kártyahelyet, és emiatt nekem rendkívül fura is volt, amikor először láttam olyan 2 SIM-es telefont, ahol nem volt mindegy, hogy melyik slotba rakom a netes kártyát.
-
D4ni
őstag
Kijelzőt nem cseréltek, max érintőt. Mintha új lenne. Annyit vettem észre a teszten, ha közel van egymáshoz a két ujjam akkor max eltűnik az egyik ujjam, de nem hülyül meg! Duplakopp kurva zsíros kijelzővel is működik normálisan
amikor átvettem a telefont a csávó csak nézett hogy mi mindent csináltak vele. Tele volt az A4 es papír. Árkád Budapest telenor üzleten belül lévő Nokia szervizponton adtam le.
-
csuha01
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=ZcMnHpa_Zio
Ebbena videóban láttam, meg több helyen helyen írtak hardware revision numberről. a régiek 3.0.0.0 az újak 5.0.0.0 val jöttek ki, elvileg az 5.0.0.0 a javított, bár nem tudom ezt hol lehet megnézni.
Egyébként azért gondoltam az 535-öt, mert 31-ért árulják telenornál kártyásban, a 640 meg kártyásban szerintem bőven 60 körül lesz, nem?
-
szilvasyz
csendes tag
-
devast
addikt
A háttérvilágítós dolgot én sem értem. Ha low-on van, és bekapcsolom az automata fényerőt, akkor beltérben teljesen ok, de amint kimegyek szinte semmit nem látni rajta. Ha high-ra rakom, akkor kint ok, viszont beltérben kiégeti a retinám. Az egész automata fényerő állítás a teljes fényerő spektrumban miért nem működik ? (mint minden normális telefonban)
-
kelly416
veterán
Sajna semmi nem garantálja, hogy a 640 kijelzője jobb lesz. Ezt sem úgy hirdették, hogy "olcsó telefon kijelzőhibával".
Persze én is remélem, hogy még egy ekkora bakit nem engednek meg maguknak.
forest_ns:
Mondjuk manuálisan beállítod, hogy mit engedélyezel a kártyának és mit nem?F.B.I.:
Én azért reklamálnék egyet. Majd ma teszek fel képeket a lekerekítettről ugyanoda, a többi mellé, hogy láthassátok, mennyivel szebb. Azt meg kénytelenek vagytok elhinni, hogy jobb is a tapintása. -
ferke72
aktív tag
Lumia 640 esetében én már az XL (LTE) verziót néztem volna az 5,7" már
ára idehaza a simának barátin indul extreme 50e kezdi értékesíteni.. 535 jó vételnek tűnik habár 1 év garival igaz boltival 30 alatt utánad dobálják.. legutóbb 532 lett volna viszont azt nem is tudtam volna megszokni olyan kicsi a kijelzője..
-
F.B.I.
veterán
Kicserélték a kijelzőt?
Én most beszéltem a Nokiával telefonon, elmondtam a problémát, azt mondták szoftverelni kell...mondom az megvolt...akkor valami alkalmazás miatt elfelejti a duplakoppot...mi???
Hagyjuk is ezt a szerviz témát, pedig a Nokia szervizzel eddig nem volt gondom de mintha ott is unalmas és nem kifizetődő volna dolgozniuk. Mondjuk sok az agyhalott, aki javíttatni megy be...tapasztaltam. -
F.B.I.
veterán
Sajnos csak angolul:
-Touch screen performance improvements
-Cortana, the most personal digital assistant, is now available in more markets.
-You can easily switch your mobile data connection on or off in the action centre.
-Install phone updates more easily by scheduling them for a time that works best for you.
-Stability and performance improvements -
devast
addikt
Legújabb frissítéssel is gáz. Csak nem annyira.
1 ujjas műveletek nagyrészt működnek, de van amikor nem. Ilyenkor nálam egy 2. érintést csinál valahova egy nagyon rövid időre.
2 ujjas műveleteknél már sokkal több hiba van (attól függetlenül, hogy mondjuk az ujjaid 2cm-nél távolabb vannak). Rendszeresen 3-ik érintést regisztrál tök abszurd helyekre.
Rádugod a gyári töltőjét, "kicsit" meghülyül az érintés érzékelés.
Rádugsz akármilyen más standard micro usb töltőt, totál meghülyül az érintés érzékelés. A huawei telefonomnak, lg tabletemnek, asus tabletemnek, jiayu telefonomnak stb semmi gondja nem volt ezzel a töltővel.Több ujjat meg felejtsd el....
Végeredményben:
1, ez hardveres hiba, már ha hibának lehet nevezni... egyszerűen az érintő panel ennyire olcsó/ócska. Nagyon régen, kb 2012-ben a legolcsóbb kínai szutyok androidos telefonok csináltak ilyeneket.
2, A microsoft nem fogja elismerni, hogy hardveres hiba, illetve úgy sz*r a konstrukció ahogy van. Frissítgetik, peccselgetik, de ez szerintem soha nem lesz tökéletes.
Arra építve senki ne vegyen ilyent, hogy majd jó lesz, mert szerintem nem. Együtt lehet vele élni, de nem kellemes.
ps: Én céges telefonnak használom 2. telefonnak, értsd: nem nagyon nyomkodom, csak telefonálok vele. Arra jó... Ha ezen kéne böngésznem már falhoz vágtam volna.Szerk: 2 ujjas feloldásról meg annyi a véleményem, hogy frissítés óta 2x próbáltam meg bekapcsolni:
Először 1 órán belül a zsebemben felhívott valakit, második alkalommal kb 4 órán belül repülőgép üzemmódba rakta magát a zsebembe. Azóta ki van kapcsolva. Ami gáz, mert ahogy néztem a fizikai bekapcsológombot, az lesz az első olyan dolog a telefonon ami tönkre fog menni. -
F.B.I.
veterán
Igen.
Akkor gyors élménybeszámoló a frissítés után:
- koppintás hibátlan
- képernyő mozgatás hibátlan
- írás pontos, nem akad
- hangerő bőven elég még zsebben is
- kétujjas nagyítás még egymás mellé tett ujjakkal is működik korrektül
- a fényerő nekem sok, túl sok, ami nem baj.Ennyi pénzért le a kalappal (Lumia 620 viszonyítás alap).
-
Kíváncsi lennék, hogy a felhasználók hány százalékának nem javult meg a frissítés után? Mondjuk multi-touch-ot én sem használnék különösebben, csak a nagyításoknál. Nem is értek hozzá...
Egyébként meg ha neten rendelem, akkor 8 napon belül elállhatok, nem?
(#998) Zolly444
Ilyen, vagy ebay-es?
Ez a tok is tetszik...(#1000) F.B.I.
Várom. -
mtm800
senior tag
recovery tool...letölt, telepít, telefont csatlakoztatot, felismeri és frissités inditás. Win-es oldalra navigál ha baírod a keresőbe a recovery tool-t és magyar nyalvű útmutató lesz , de egyszerű nagyon
http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows/preview-backup-restore
itt megtalálod -
-
bepken
veterán
hívás kezelés nálam eddig mindig sikerült. - zenehallgatás, böngészés,játék közben is. sőt az előző androidos készülékeimtől eltérően itt maga a zene se akadt még meg, akárhogy próbáltam. (ez nálam nagy pirospont)
mondjuk egyszer pont volt egy olyan,hogy egyszerre jött értesítés és következő szám. na ekkor maga az értesítőhang akadt egyet.... mégse a zene -
Bootsyka
tag
Ez már nem is nokia, hanem microsoft...lehet pont ez a baj...
Nekem csak az a furcsa hogy ha software-es a hiba, akkor miért csak az 535-ön jelentkezik?!?!
Kíváncsi leszek a 435-532es párosra, hogy ott is lesz-e ilyen baki...
Pedig nagyon tetszik ez a teló, főleg ennyiért... -
-
kerti008
aktív tag
-
br.rak
őstag
Az összehasonlítás nem fair, symbian elég tescogazdaságosan bánt az erőforrássokkal, egy armv6-os SoC-on is vígan elfutkározott, csak sajnos elhaladt mellette az idő, nem volt trendi és eye-candy, stb
Nagyon aktív használat mellett minden okostelót tölteni kel naponta, ez van sajnos . -
drlovi
aktív tag
Sokat vártam , már nem elérhető . Elfogyott.
Volt neki tmobile move, de az egy szendvedés volt. Most nokia sima telefonja van. De van mellette egy nexus 7 is amit elég jól kezel. Szóval kell valamilyen okostelefon majd. Anyós kapott karácsonyra egy nokia 530 ast, és boldogul vele. Szerinte egyszerübb a rendszer meg jobban átláthatóbb mint az android.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG V30 - vezércsel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest