Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolly444
aktív tag
Én személy szerint az IEt használom és semmi bajom vele. Youtube-ot is böngészőből nézem javarészt, ha háttérben akarok zenét akkor használom a metrotubeot. Moli Player úgy tudom hogy kezeli a feliratokat is rendesen és próbaverziója is van. A google cuccaidról meg javarészt lemondhatsz sajnos.
Remélem segítettem. -
bepken
veterán
én kérek elnézést, hülyeséget beszéltem. személy szerint mindig a tárcsázóból megyek át a telefonkönyvbe és onnan hívom az adott számot. na itt valóban nem szerepelnek az email címek, megjegyzések, stb.
viszont, ha a kapcsolatok (people) segítésével keresek rá a kontaktokra, akkor bizony minden adat ott van
-
bagkri01
őstag
A google fiókodból simán kiszipkázza az adatokat (Én telefonszámot, e-mait szoktam rendelni a kontaktokhoz, mindkettő átjött)
A gmail tökéletesen működött rajta.
A here drive az egyik legjobb navi szerintem, az android oly menő sygicet oda-vissza lenyomja.
A wp billentyűzet pedig az egyik legjobban kezelhető billentyűzet véleményem szerint.
A waze-ről nem tudok nyilatkozni, nem használtam.
További pozitívum a jó üzemidő és a rendszerfagyások hiánya.Na de végszónak, ha nem bírod a kötöttséget, akkor tegyél le a wp-ről, nem lesz neked való, én pl 3 hónapig bírtam vele és visszaváltottam androidra.
-
skroy
senior tag
Itt egy kis leírás, bár erre még nem volt szükségem, eddig csak wp-s okostelóm volt. De hátha segít.
-
bepken
veterán
szia!
1. működik, bár nem minden infó jött át szinkronizálásnál (értsd: csak telefonszámok)
2. levelek megérkeznek, eddig nálam küldéssel se volt gond. bár kicsit furcsa volt az elején, hogy régi leveleket külön rá kell keresni. de ez a része is működik.
3. gyári billentyűzet szerintem nagyon jó. sőt, megkockáztatom, hogy a legjobb, amit eddig használtam. sokszor kompletten kidobja magától amit épp be akarok gépelni. és folyamatosan tanul(következő verzióval pedig valószínűleg. a swype funkciót is megkapjuk. azzal még gyorsabb lesz a gépelés)
4. navigációval nincs tapasztalatom, térkép viszont nagyon gyors (offline)
5. ezt a programot nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi haladó szinten
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- ZIDOO médialejátszók
- Linux kezdőknek
- Ez a mondat angolul?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Macska topik
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest