- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Becksman
őstag
Elkelt 29be a lumia 535öm . Mai nap veszek egy 640et. Így én lépek innen sziasztok!
-
Becksman
őstag
válasz
Kin Tan Te #3195 üzenetére
Valamennyit késik nekem úgy vettem észre...
-
Becksman
őstag
Viber másnál is lassan szinkronizál?
-
Becksman
őstag
válasz
mefistofeles #3171 üzenetére
navi sáv vesz el a képernyőböl neked is sonic dashnál pl? mert nekem 8.1en jó, de 10en nem... Ezért álltam vissza.
-
Becksman
őstag
válasz
mefistofeles #3151 üzenetére
Még mindig nem érzem olyan gyorsnak mint a 8.1et....
-
Becksman
őstag
http://www.hwsw.hu/hirek/55332/microsoft-windows-phone-10-8-1-frissites-upgrade.html
elvileg itt a végleges.
-
Becksman
őstag
itt megtudnátok nézni nektek milyen értéket ad?
http://www.vsynctester.com/Mert én mértem a kijelzőt és 18.5es értéket mutatott...
-
Becksman
őstag
válasz
Zolly444 #3087 üzenetére
Konkrétan az alkalmazáslistába belépve elöször van egy átlátszó rész a háttér elött, de miután belépek pl gépházba majd vissza akkor már nincs meg az az átlátszó rész. A zárképernyőn meg az óra késve jelenik meg. 8.1en nem voltak meg ezek a problémák. Most visszaraktam ré recovery toolal a 8.1et. Pedig frissítés után egyből csináltam gyári visszaállítást.
-
Becksman
őstag
Csak nekem tünik picit lomhábbnak mint a 8.1?
A másik pl ha belépek gépházba az alkalmazáslista mögött nem csak a háttér van, hanem van egy átlátszó rész de miután kilépek nincs ott az. Ez hiba vagy direkt ilyen? -
Becksman
őstag
Windows 10ről vissza lehet térni 8.1re? Gondolkodok rajta holnap feltenném. Garancia ugrik ha felteszem?
Az uc browser jo csak az alsó sáv és a billen nagy fényerő marad. Mondjuk a lumia 535 az alsó-közép ategória. A lumia 435,532 az alsó kategória. A 640 és a 640xl a középkategória. Az xl verzió meg a közép-felső(bár az adreno 305 miatt inkább közép). 720p felvételi lehetőség külső progival se lehetséges? -
Becksman
őstag
Nyilván. Csak néha kicsit szemfájdító a kijelző. Bár gondolom ez megszokás kérdése egy full hd telo után nem meglepö ez. Amúgy elég patent és jó. Hardveresen se érzem kevésnek. Jó talán nem olyan gyors mint a honorom , de arra elég amire kell: telefon , net , apróbb max középkategóriás játék.
-
Becksman
őstag
Dupla koppos lezárás elérhető valahogy?
-
Becksman
őstag
Olvastam , hogy voltak képernyőfrissítési problémák is azt orvosolták már? Fura de honor 6 mellé vettem mikor ha kell szervizelniba telotbakkorblegyen pótba még azt vettem észre ha huzamosan használom elkezd fájni a fejem :/ Nem tudom mitöl talán a kijelzö élénkebb/világosabb...
-
Becksman
őstag
Nem kell messzire menni. Lumia 532 mezei tft vértezve van a szinhőmérséklettel. Ám az elölapi kamerája nagyon jó! Honor 6rol gépelek most is , de az nem tud olyan képet csinálni mint a lumia 535 előlapival. Úgy látom a lumia 535 jobban kihozza a fényket vagyis fényesebb helyeken finomít sokat rajta.
Annyira nem zavar a színes dolog. Az elmosodást arra értem hogy az opciokon látni ilyen kis motiont nem is tudom másképp magyarázniBár lehet a szemem káprázik csak
A fényerő meg pöpec.
Minden esetre kellemes telefon. Multitouch testertel is lelett tesztelve 5 ujjat veszi és követi is . Gondolom így a kijelzőérzékenység kilőve.
Egyébként kicsit vaciláltam az 532ön, de ott a gyérebb kamera illetve kisebb felbontás/kijelző miatt maradtam ezen. A glancet meg tudom helyettesíteni karórával -
Becksman
őstag
Pedig Lumia teloknál lehet nem?
Tegnap vettem a telot Egysimes variánst 25be. Karcmentes patika állapotú garanciás. Elsöre a kijelző fura volt a honor 6 után. Ahogy huzgálom a beállitások opcioit van egy kis elmosodás az természetes?Valami programmal se oldható meg a színhőmérséklet finomítása?
-
Becksman
őstag
válasz
#38464487 #3019 üzenetére
Android fronton most egy honor 6ot nyuzok ez tényleg patent csak a mali t628mp4 helyett t628mp6 lenne, akkor álomjó volna. De most az spt eladom 23ba egy 16gb microsdvel és 2 ropit kell potoénom erre csak és kapok egy újszerű (1 honapos 535öt). Itt egyedül a kijelző gond ijeszt meg.. bár megnézte a tulaj 2015.06 van az akkun dátum. Remélem nem ledz gond vele.
Az SP jó telo lenne még ma is +1gb rammal ja meg normális szoftverrel... Az adreno 320 jó benne de az a ramkezelés pföö... És sonyt soha nem veszek még ha atombombaálló lesz se.. -
Becksman
őstag
Telekomnál már van windows 10 frissítés?
-
Becksman
őstag
válasz
mefistofeles #3002 üzenetére
Beállításokban lehet a kijelző kontrasztján állítani? Láttam régebbi windows phoneokon lehetett..
-
Becksman
őstag
Dupla koppos feloldás jól működik?
-
Becksman
őstag
Ez sokaknak segített nem?
http://mobilarena.hu/hir/fellelegezhetnek_a_lumia_535_tulajdonosok.html
A ram windows 10-nél is bőven elég?
-
Becksman
őstag
Akitöl venni akarom irta hogy hátul az akkun 2015.06. Dátum van. Az újabb kiadásokban javitva van a kijelzö hiba??
-
Becksman
őstag
Az egysime változatok között is sok a kijelzőhiba?
Xperia SPm eladom és egy ujszerü telekomos variánst néztem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest