- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
ZTE_luky #2592 üzenetére
facebook (vagy messenger) app beállításain belül tudod bekapcsolni a nevek szinkronizálását. ezután a kapcsolatok appon belül meg fognak jelenni azok a kontaktok, akiknél szintén szerepel telefonszám.
ahogy a Kolléga már írta, tárterületsegéd (hihetetlen, hogy ez a szó létezik) menüpontnál tudod megadni, hogy legközelebb hova telepítse az alkalmazást. illetve, ha az adott tárhelyre ráböksz és kiválasztod magát az alkalmazást, át is tudod helyezni egyikről a másikra.
csak megjegyzés: nem sok értelme van kártyára telepíteni, csak bizonytalan és lassú lesz tőle az alkalmazás - értsd: több a "betöltés" képernyő. szerintem ez a belső tárhely méret egészséges keretek között minden alkalmazásnak elegendő. játék ugye eleve kilőve, ahhoz nem ilyen hw kell... (bár most jól ráfüggtem egyre)
kártyára inkább pakolj zenét, mentsd oda a képeket, videókat. erre egy class4 is elég.(#2594) EmThor! a sokat emlegetett kijelző hiba pontosan így néz ki használat közben. csere lesz a megoldás ott is. még annyit: többen jelezték mostanában, hogy csak külön panasz levél melléklettel cserélték a kijelzőt, esetleg érdemes kapásból egy ilyennel nekivágni
-
DaWe94
senior tag
válasz
ZTE_luky #2564 üzenetére
szia! sorolok párat amit én is használok..
Adobe Photoshop Express,Camera 360 Sight,Office Lens,6tag(instagram),Tubecast(Youtube),Vonatinfó,Autodesk Pixlr...Ezek mind jó appok, talán az utolsó kicsit bugos néhol mert még elég új..
Mellesleg a HERE Maps nekem tökéletes, ha letöltöd a számodra szökséges térképet akkor offline is. -
bepken
veterán
válasz
ZTE_luky #2561 üzenetére
a kamera valóban nem egy kiemelkedő darab, jó fényviszonyok kellenek neki, máskülönben használhatatlan képeket csinál. makróban viszont egész jól teljesít tapasztalatom szerint. (nem sok vigasz) - ja és azt még érdemes megjegyezni, hogy az előlapi kamera viszont kifejezetten jó. nem sokat használtam eddig, de - szintén csak jó fényviszonyok között - egész vállalható képeket lehet lőni vele (vagy legalábbis egy gyors csoportképre tökéletes)
ha a csatlakoztatott jack dugót kihúzod, a zene le fog állni, ez szerintem így természetes. ha ezután visszadugod, akkor lassan emelkedő hangerőn elindul a zene, ez is így a természetes. nekem eddig nem volt ezzel gondom. korábban bejövő híváskor is kihúztam a fülest, ekkor hívás vége után még azt is megvárta, hogy újra visszadugjam a fülest, és elindult a zene. olyan, hogy fülhallgatóról közvetlenül hangszóróra irányítás, szerintem nincs. ehhez újra el kell indítani a zenét manuálisan.
offline szótár kapcsán: a "magyar szótár" nevezetű apphoz mondjuk mit szólsz?
(ha jól tudom, egyik PH! fórumtárs fejlesztése)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest