- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
croatia
csendes tag
Köszönöm szépen! Értem már miért nem találtam
minden oldalon arra a szóra kerestem rá h "mail"
Semmi gond, gondoltam hogy a nagy melegben meló után kinyúltál. Senki sem arra vágyik, hogy bekapcsolja a meleget ontó sz.gépeket meló utánKöszi még egyszer!
Remélem lesz foganatja, hogy írok! Pécsen a szervíz elég gáz. -
bagkri01
őstag
Így igaz, nálam tökéletesen működött a kijelző (ha nagyon összezsíroztma a kijelzőt, akkor volt néha gond vele, de megtöröltem és szépen működött tovább), nem is sűrűn jártam erre, persze azért figyeltem a fórumot. Na de mindegy is már visszaváltottam androidra, de a telefon családon belül maradt. 3 hónap alatt nem tudtam megszokni a wp-t, de most az apósjelölt használja, olyan opciókat mutatott hétvégén amiket nem is láttam, kicsit még el is "szégyeltem" magam, hogy még fel sem fedeztem normálisan a rendszert.
-
WindyJoe
aktív tag
Nem teljesen így van, mert az elégedettek is írnak be a fórumra, pl én is, nem csak azok, akiknek hibás a készüléke...
Ha meg azt akartam volna, hogy a vásárlók 90+%-hoz eljusson az információm, akkor nem a PH fórumra írnék be, hanem a 8-órás tv híradóba mondatnám be.
De egyébként nem is azoknak írtam, akik már belefutottak egy-egy hibás darabba, hanem azoknak akik vásárlás előtt állnak és kisebb gondot okoz nekik a +kp ráfordítás, mint utána a szervizeltetgetés.És akkor arról még nem is volt szó, hogy 1 évig office 365, havi 60 perc skype és 1 TB felhő jár mellé...
(Ha csak a skype-ot vesszük 12 Ft-os flottás percdíjjal az is majdnem 10k.) -
WindyJoe
aktív tag
Nézőpont kérdése...
Mazochistáknak kifejezetten jó vétel az 535. Olvastam eleget ezt a fórumot is, hogy mennyit szívnak a kijelzőcserével. Ráadásul itt Egerben nincs is nokiacare, tehát plusz szívás lett volna meg utánarohangálás, tehát az a 10k kapásból csak 5k különbség, ha levonjuk a szervizeltetésre fordított időt és pénzt.
A 830 egy régebbi modell semmiképpen nem ér még +10k-val többet sem, nemhogy +30-al. Itt az 535 vs. 640-ről volt szó.
Nem azt mondtam, hogy gyűjtsél még 2 évig és vegyél sziphont, mert az hűdeszuper...
535 helyett kis költségvetésből már inkább az 530-at vagy 520-at mondanék, de még a 435 is jobban szóba jöhet.
Szal ha valaki előfizura venné, vagy van még +10k-ja, az mindenképp fontolja meg a 640-et.MOD: Csak jótanács annak aki ide benéz...
Én olvasom az 535 és 640-es topicot is és kicsit más az elégedettségi szint a készülékekkel... -
-
bepken
veterán
-
westcoastog
veterán
Nem tudom hogy működik máshol a garancia, de valóban elég szar ahogy működik a dolog.
Hiába mondod el mi a bajod, nem kerül semmibe a szoftverfrissítés, alkatrészt cserélni nincs kedvük biztos.Mindig úgy tesznek mintha hibátlannak találnák a beadott műszaki cikkeket, holott nyilván nem szórakozásból lett szervizbe víve.
Nem tudom, meggondolom még ezt az 535-öt, fenének van kedve szervizbe járkálni folyton, az esetben ha szar lenne a telefon és csesznének cserélni az üveget.
Bár bízok benne hogy megoldják gyorsan mint az 520-nál.Telenorba ha meg bemegyek hogy előfizut akarok 535-el, akkor adják a telefont és kész, szerintem nem lehet azt csinálni hogy kibontatok egy zsír új telót én meg nyomkodom ott egy 10 percet hogy kiteszteljem, aztán ha nem jó elrakatom... Vagy lehet ilyet?
-
DaWe94
senior tag
en csak a tapasztalataimat irtam le, nalam a csere ota semmi hiba. mielott felkuldtek megneztek szoftveresen hogy hibas e...visszamentem, kozoltek h nem szoftveres ugyhogy felkuldik es kijelzot fognak cserelni, ezekkel a tenyekkel fogadtak
mas tema: elolapi kamera kepeknel azt vettem eszre hogy pl lumia selfieben teljesen jo a minosege amikor meeg vaghatod a kepet tukrozheted miutan elkeszult... ha ezt leokezom utana pedig tiszta homalyos lesz a kep... pedig nincs semmilyen szuro rajta. masik appal is ugyanez van. valami otlet?
-
sander74
tag
Nem hiszem,hogy ki lenne a töke
De azért illene egy széria hibás telefont tisztességesen megcsinálni!
Nekem anno, az N95-8GB volt többet szervizben mint nálam,6 hónap után megváltam tőle.Pedig csíptem volna, ha nálam van
Az akksi témához:Én azt vettem észre, ha 10% körüli állapotban rakom töltőre, akkor mintha tovább bírná a strapát!Bár az a 1,5 napos üzemidő nekem teljesen megfelel! -
sander74
tag
Ez marha fasza!Megint hetekig a szervizben.Na ez a méreg nem a cián!Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet egyből kicserélni a hibás alkatrészt,és kísérletezgetni szoftveresen, ami egy kalap szart nem ér ebben az esetben!Nekem szerencsére kicserélték,eddig teszi a dolgát rendesen,.
-
F22Raptor
csendes tag
-
mtm800
senior tag
Nya kipróbálva. 20 perc, és 1 óra után sem szundikázott el. mindkét alkalommal elsőre felébredt. Bíztató határozottan...a dupla kopp közötti idő jelentősen lerövidült. /G2, G3 szintű/. Ami még feltűnt,hogy a képernyő elforgatási reakcióidő mind fényképeknél,mind sms, mail küldéseknél rugalmasabb gyorsabb lett állóból fekvő helyzetbe...... nálam legalább is. Talán mások is megerősítenek majd ebben, vagy nem
-
kelly416
veterán
Engem sem zavart, mert csak olyan tapasztalatom volt, aztán vettem kerekített szélűt, amikor tönkrement a másik, azóta már tudom, hogy nem vennék még egyszer "éles" szélű üveget. (A szélén sokkal sérülékenyebb, mert ugye fizika...) Ha van rajta tok is, ami pont annyival magasabb, mint az üveg széle, akkor tökéletes lehet, de én tok nélkül használtam a z1c-t, ezért sérült könnyen. No meg mert kiesett a lyukas zsebemből.
Nem fogok egyhamar fényképet feltenni a kerekítettről, most nincs fényképelőgépem, csak a telefon. Pont ma vitték el kölcsönbe.
-
-
A 2. Vesztes
senior tag
Hát ez azért röhej, nem? Mi az, hogy ugyanolyan készülékeken fifti-fifti??? Ennyire bénák?
No mindegy is, amúgy ez a kopogtatás nem zavar, hiszen nem lényeges a használathoz, csak a Z3 mellett kicsit meglepődtem. Persze az 5-6-szor annyiba is került.....Amúgy egyéb problémát meg én nem tapasztalok, amit az előttem szólók írtak.
Vuff!
-
kelly416
veterán
Köszönöm szépen a biztató szavakat, akkor lehet, hogy még ma vagy holnap frissítem én is, mielőtt becsomagolásra kerül sor.
Most kicsit sajnálom, hogy troll barátunk (nemre nem tudok következtetni, lehet, hogy barátnőnk) eltűnt a fórumról. Most azért még egyszer megkérdezném Tőle, mitől is olyan nagy szaktekintély és honnan volt az a híre, hogy hardveres hiba a kijelző...
-
bepken
veterán
nekem néha csinál olyat, hogy miután dupla koppal belenagyítottam egy oldalba a böngészőn vagy mondjuk pdf olvasóban, és görgetem lefelé, hirtelen visszaugrik normál méretre ("kizoomol"), gondolom ilyenkor valamelyik húzást duplakoppnak érzékeli. - nagyon ritkán a böngészőben tapasztaltam olyat is, hogy bár jobbra húzom, balra mozdul el a tartalom
(ez egyébként valószínűleg IE hibája, mert más alkalmazás nem csinál hasonlót)
ilyesmivel esetleg korábban találkoztál már? illetve a frissítés után reprodukálható bármilyen, általad korábban tapasztalt hiba?
-
mtm800
senior tag
én is viszlátot mondok neki/ hozzáteszem semmi gondom vele/ magam jószántából akarok váltani.Az 535-öt meg nem sűrün használom , mert beesőben van épp egy 930 vagy 830 , így az 535 vásárlás után.Épp így alakult.... de ettől függetlenül jó kis teló sztem, sőőőt hozzászokni a váltáshoz meg egyenesen ideális ,ez a véleményem.
-
kelly416
veterán
Még megvan a z1c, azt a fórumot is látogatom, és ott is annyi ember nyitott úgy, hogy: "eddig ilyen telefont akartam venni, de miután végig futottam a fórumot, elgondolkoztam, mert annyi baj van vele...", ezért már volt, hogy nem egyszer 5-6-7-en beírogattuk, hogy "mióta megvettük, minden jó és szép"..., de az meg olyan bután néz ki.
Azért van a fórum, hogy az emberek meg tudják beszélni a gondjaikat, bajaikat. Nem azért írogat senki, mert nincs gond, hanem mert valamibe elakadt. Vagy csak egy app kell, vagy egyéb, mindegy. Aki fórumról akar ítélni készüléket, annak nem ártana ezen elgondolkozni először, és utána olvasgatni a fórumot. Szerintem. -
ppp-debr
csendes tag
Itt vagyok újonc, de infotech és mobiltech terén profi, immár több évtizede.
És mégvalami. Amiket leírtam, tudományosan bizonyított tények, nem kitaláció, semmi ellenszenv az 535 iránt. Egy bármilyen elfogulatlan szakember alátámasztja. Nem szabad ilyen telefont venni, mert első fecskeként nagyon el lett cseszve, pont azért mert nagyot akartak durrantani és gyorsan kellett egy komolynak tűnő és filléres árazású telefont kiadni és ez balul sült el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest